Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Atari Extreme

Atari Extreme - wybieramy 6 okładek wydania specjalnego 33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Atari Extreme - wybieramy 6 okładek wydania specjalnego

• Asteroids
      11
    • Bruce Lee
      16
    • Crystal Castles
      4
    • Dungeon Master
      8
    • Electrocop
      2
    • Keystone Kapers
      3
    • M.U.L.E.
      6
    • Mercenary
      3
    • Pitfall!
      21
    • River Raid
      20
    • Robbo
      6
    • Tempest 2000
      7

Ankieta zostanie zamknięta 17.01.2026 o 18:00

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Atari Extreme - wydawnictwo specjalne redakcji magazynu PSX Extreme

Przedsprzedaż w promocyjnej cenie 29,99 zł rozpocznie się 20 stycznia od ok. 20:00. Premiera wydania zaplanowana na 20 marca.

Aktualnie trwa ankieta, w której wybieramy 6 okładek spośród 12 propozycji. Ankieta potrwa do soboty 17 stycznia do godziny 19:00.

• Asteroids

• Bruce Lee

• Crystal Castles

• Dungeon Master

• Electrocop

• Keystone Kapers

• M.U.L.E.

• Mercenary

• Pitfall!

• River Raid

• Robbo

• Tempest 2000

atari_extreme.jpg

• Odpowiedzi 39
  • Wyświetleń 643
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mega Drive nie ma potencjału a magazyn dla ludzi którzy już nie żyją ma xd

• No to jest pierwszy raz, kiedy się zastanawiam, czy brać nawet tylko po to, żeby mieć do kolekcji.

• Uwierz, że sam jestem ciekaw, jak to wypadnie. Amiga i PC, mimo że spoza tej naszej konsolowej bańki, wypadły bardzo OK (Amiga do dzisiaj się sprzedaje, mimo już 1,5 roku). Wiadomo, że to też trafia

Opublikowano

No to niezle PC Extreme 2000r.

Opublikowano

drozda :: Wykop.pl

No Panie Perez, chyba przestrzelisz tym razem.

Śmierdzi Pixelem na kilometr plus "Atarowca kop z gumowca."

Opublikowano

Chryste panie, komputerki dla boomerów, wezme jeden egzemplarz do kolekcji, ale już dość tej tematyki miałem w pixelu. none.gif

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):

Mega Drive nie ma potencjału a magazyn dla ludzi którzy już nie żyją ma xd

Ja jeszcze żyję, co mi źle życzysz (

Opublikowano

#nikogo, ale i tak kupię do kolekcji żeby mieć wszystkie wydania. Wybór imo tragiczny, niby to moja pierwsza konsola jaką miałem więc powinienem mieć sentyment, ale te gierki są do porzygania słabe(migające kolorki) i mega siermiężne.

Edytowane przez czapa

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Badus napisał(a):

drozda :: Wykop.pl

No Panie Perez, chyba przestrzelisz tym razem.

Śmierdzi Pixelem na kilometr plus "Atarowca kop z gumowca."

Uwierz, że sam jestem ciekaw, jak to wypadnie. Amiga i PC, mimo że spoza tej naszej konsolowej bańki, wypadły bardzo OK (Amiga do dzisiaj się sprzedaje, mimo już 1,5 roku).

Wiadomo, że to też trafia do nieco innego odbiorcy (o ile jeszcze żyje jak to mówi @Ukukuki ), ale ile tego się nazbiera - zobaczymy.

Opublikowano

Wezmę,ale tylko dla wsparcia prezesa, bo z tym sprzętem nigdy nie miałem do czynienia. Z drugiej strony to może być dobra okazja żeby się czegoś dowiedzieć.

Opublikowano

Ojoj. Do czynienia miałem tylko z podróbką Rambo te ponad 30 lat temu i biedne to były gierki nawet porównując do Pegasusowych.

Opublikowano
5 minut temu, łom napisał(a):

Ojoj. Do czynienia miałem tylko z podróbką Rambo te ponad 30 lat temu i biedne to były gierki nawet porównując do Pegasusowych.

To samo u mnie, włączyłem kiedyś z ciekawości.

Kurde to już bym wolał C64. No ale jeden numer dorzucę tam kiedyś do paczki jak będę zamawiał innego speciala.

Opublikowano

Kupię, ale nie dla Pawła Myśliwca, tylko Bruce'a Lee, żeby nie było mu smutno w zaświatach.

Opublikowano
5 minutes ago, Ukukuki said:

To samo u mnie, włączyłem kiedyś z ciekawości.

Kurde to już bym wolał C64. No ale jeden numer dorzucę tam kiedyś do paczki jak będę zamawiał innego speciala.

Ostatnio wyszły nowe wersje C64 i Atari więc pewnie jakaś tam klientela jest i znajdzie się te 1500 - 2000 pasjonatów co kupią te wydanie. Okładki bardzo fajne, Asteroids, River Raid i Pitfall szczególnie trafiają w moje retro nostalgiczne gusta.

Opublikowano
22 minuty temu, Mari4n napisał(a):

Wezmę,ale tylko dla wsparcia prezesa, bo z tym sprzętem nigdy nie miałem do czynienia. Z drugiej strony to może być dobra okazja żeby się czegoś dowiedzieć.

Jw. Jak wyjdzie pegasus extreme to na pewno kupie potter

Opublikowano

Limitka bedzie?

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Mejm napisał(a):

Limitka bedzie?

Tak, zestaw jak zawsze - 6 standardowych plus limitka.

Opublikowano
43 minutes ago, łom said:

To było Atari 2600. Okładki sugerują też serię komputerów ośmiobitowych (Mercenary - Escape from Targ, nieprawdopodobny kosior, dziadek Outer Wilds), szesnastobitowe Atari ST (Dungeon Master) i Jaguar (Tempest).

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, Badus napisał(a):

Where limitka?

Wleci w sobotę/niedzielę jak już będzie wybrany komplet 6 sztuk (swoją drogą już się wyklarował dość wyraźny podział 6 vs 6, ciekawe czy tak dojedzie do końca).

Opublikowano

nie tędy droga panie Perez / szczególnie gdzie jeszcze tyle konsol czeka na swoje specjale

Opublikowano

No to jest pierwszy raz, kiedy się zastanawiam, czy brać nawet tylko po to, żeby mieć do kolekcji.