Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 58 minut temu, Kangus napisał(a):Horizon 2 to ponoc sie kończy tak ze bez trójki nie ma za wiele sensu granie w niego? W sensie zbudowali grunt pod trojke a sama dwójka niezbyt jakas sensowna zamknięta historię opowiada? Tak słyszałem, bo sam nie skończyłem.Kończy się normalnie jak każda druga część trylogii.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 hours ago, Pupcio said:Akurat ten cliffhanger to chyba największe gówno w historii gier xD czaicie teraz tak zakończyć gre i czekać 8 lat na sequel? GOW2 wyszedł w 2007, PS3 w 2006, GOW3 w 2010 roku.BEZ PRZESADY.1 hour ago, Kangus said:Horizon 2 to ponoc sie kończy tak ze bez trójki nie ma za wiele sensu granie w niego? W sensie zbudowali grunt pod trojke a sama dwójka niezbyt jakas sensowna zamknięta historię opowiada? Tak słyszałem, bo sam nie skończyłem.Horizon 3 to ktoś musiałby mnie zmusić żebym w to grał. Chyba najgorszy dla mnie ex od Sony, zupełnie mi nie podszedł. Polecam nie wracac do tego badziewia, skoro i tak juz je porzuciłeś :D Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Masamune
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No chodziło mi o taki zabieg przy obecnym czasie produkcji, chociaż wtedy też to bolało
Opublikowano 44 minuty temu44 min W ogóle jak to się stało, że GoW2 wyszedł jedynie na PS2 prawie rok po premierze Chlebaka. Cudowne pożegnanie konsoli.
Opublikowano 19 minut temu19 min Z tego co kojarzę, jak się odpalało GoW2 na chlebaku to było 720p xD