Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 58 minut temu, Kangus napisał(a):Horizon 2 to ponoc sie kończy tak ze bez trójki nie ma za wiele sensu granie w niego? W sensie zbudowali grunt pod trojke a sama dwójka niezbyt jakas sensowna zamknięta historię opowiada? Tak słyszałem, bo sam nie skończyłem.Kończy się normalnie jak każda druga część trylogii.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 4 hours ago, Pupcio said:Akurat ten cliffhanger to chyba największe gówno w historii gier xD czaicie teraz tak zakończyć gre i czekać 8 lat na sequel? GOW2 wyszedł w 2007, PS3 w 2006, GOW3 w 2010 roku.BEZ PRZESADY.1 hour ago, Kangus said:Horizon 2 to ponoc sie kończy tak ze bez trójki nie ma za wiele sensu granie w niego? W sensie zbudowali grunt pod trojke a sama dwójka niezbyt jakas sensowna zamknięta historię opowiada? Tak słyszałem, bo sam nie skończyłem.Horizon 3 to ktoś musiałby mnie zmusić żebym w to grał. Chyba najgorszy dla mnie ex od Sony, zupełnie mi nie podszedł. Polecam nie wracac do tego badziewia, skoro i tak juz je porzuciłeś :D Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Masamune
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No chodziło mi o taki zabieg przy obecnym czasie produkcji, chociaż wtedy też to bolało
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W ogóle jak to się stało, że GoW2 wyszedł jedynie na PS2 prawie rok po premierze Chlebaka. Cudowne pożegnanie konsoli.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Z tego co kojarzę, jak się odpalało GoW2 na chlebaku to było 720p xD
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No była wsteczna dopóki nie wycięli to w sumie dlatego. Zapomniałem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 godzin temu, Pupcio napisał(a):Akurat ten cliffhanger to chyba największe gówno w historii gier xD czaicie teraz tak zakończyć gre i czekać 8 lat na sequel? Zajebiste zakończenie ponieważ nawet bez tego ostatnia walki i sekwencje były mega satysfakcjonujące i zamykało główny plot części, a ten cliff? A potem dokładnie w tym momencie start trójki? Do dziś takiego rozkurwu nie było
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No z tym rozpoczęciem tej trójki to akurat prawda, specjalnie kupiona sonka 3 pod tę gre
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja kupiłem Sonię 3 późno, na pierwszy ogień Wipeout HD, Uncharted 2, Burnout Paradise, Heavy Rain, God of War 3 i Read Dead cośtam western taki. Całkiem dobry był to lineup na rozdziewiczenie czarnulki ^^. 2 godziny temu, Square napisał(a):W ogóle jak to się stało, że GoW2 wyszedł jedynie na PS2 prawie rok po premierze Chlebaka. Cudowne pożegnanie konsoli.Nie tylko GoW2, Persona 4 czy Odin Sphere także. Dziwne czasy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja PS3 dostałem kradzioną od ówczesnego chłopaka mojej siostry (jeździł z ekipą do Niemiec, włamywał się nocą do marketów i właśnie takiej wyprawy przywiózł gołą PS3 z rozbitej witryny sklepowej) praktycznie na premierę, ale trochę stała na szafie, bo musiałem kupić pada i kabel HDMIW każdym razie mi ta konsola marzyła się ze względu na granie online w CoD4MW, bo to było coś, co wtedy ostro ryło mi beret (świadomość, że gram z ludźmi z całego świata itp). Na start kupiłem więc Modern Warfare, GTAIV i Fallout 3, a później jeszcze Uncharted 1 i 2.God of War 3 nawet nie pamiętam, kiedy do mnie trafił, ale oczywiście pamiętam, jakie wrażenie wywarł graficznie (choć po Uncharted 2 nie było już takiego "wow").Pamiętam też jakieś kontrowersje z łysym Stigiem, że coś tam w gierce popsuł chyba, ale dziś już nie kojarzę, za co ludzie go chcieli zlinczować
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 50 minut temu, Figaro napisał(a):A kto pamięta ten trailer?No i co ciekawe i to jedna z miliarda rzeczy finalnie wyjebanych z tej części - cała sekwencja na Gai miała nie być oskryptowana tylko wspinaczka Tytana i zmiany płaszczyzny odbywać się w realtime. Imo nie do ogarnięcia temat -nawet teraz - żeby nie utracić tego epickiego przebiegu więc może i dobrze się stało 9 minut temu, Słupek napisał(a):Pandoraaa, Pandora Oby wyjebali albo mocno zmodernizowali ten motyw w remaku. Masakra. MASAKRA. Dla mnie GoW3 i tlou2 największe zawody w świecie gejmingu, do dziś nienawidzę łysych przez te ogolona chujoze Stiga Jebany figus
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Biorąc pod uwagę problemy czasowe, to i tak sobie nieźle poradził. Niesłusznie go objechali. To już większy problem miałem z tym typem od Ascension.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie no gość został słusznie zjebany - pominmy lokacje, ostatnia walka która też była pocięta i jest jedną z najgorszych walk z bossami w serii też pomine, ale sam motyw fabularny gdzie gość rozpierdala wszytsko i wszystkich na przestrzeni paru części i łysa chujoza stwierdziła, że nadamy z totalnie z czapy ludzkie odruchy i miłość do Pandory bo mu się córeczka Kaliope przypomina xD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Za otwarcie GoW3 i walkę z Posejdonem ma łysy małego plusika, ale fakt, że ten wątek z Kaliope był strasznie źle rozegrany
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No też byłem zawiedziony tym motywem. W ogóle ostatnia ćwiartka GoW3 to jest zjazd. A jak wyszła Castlevania: LoS to w ogóle poszła w niepamięć.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kurna, chyba wyparłem z pamięci ten motyw Kaliope, a to chyba zły znak.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Odpaliłem sobie dzisiaj God of Wara. Kurde ten motyw pojawienia się głównej głowy Hydry, nie noooo! oni to muszą tylko wrzucić w szatę graficzną z nowych GoWów i dawać Szkoda, że zaraz RE9 i jeszcze kończę Romeo, bo bym opitolił sobie całą trylogię, ale co się odwlecze to nie uciecze i w tym roku wleci
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. nie no trójka poza początkiem i kronosem to jest giga zawód xD u mnie w rankingu chyba tylko ascension i pierwsza część z psp niżej
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. chuja tam, fajna rzeźnia, gdzie wszystko eskaluje do absurdalnej epickości. W dodatku podoba mi się, że nie jest wydłużona jak dwójka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. absurdalna epickość w jaskiniach i innych nudnych lokacjach w 70% gry
Opublikowano 54 minuty temu54 min 15 minut temu, Figaro napisał(a):chuja tam, fajna rzeźnia, gdzie wszystko eskaluje do absurdalnej epickości. W dodatku podoba mi się, że nie jest wydłużona jak dwójka.Polecam przypomnieć sobie bo ewidentnie masz luki w pamięci, wyparłeś chujowosci tej części.