Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War Trilogy Remake

Featured Replies

Opublikowano
58 minut temu, Kangus napisał(a):

Horizon 2 to ponoc sie kończy tak ze bez trójki nie ma za wiele sensu granie w niego? W sensie zbudowali grunt pod trojke a sama dwójka niezbyt jakas sensowna zamknięta historię opowiada? Tak słyszałem, bo sam nie skończyłem.

Kończy się normalnie jak każda druga część trylogii.

• Odpowiedzi 124
  • Wyświetleń 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oczywiście że będzie TPP. I bardzo dobrze, stara trylogia jest prymitywna obecnie, wiem bo przeszedłem ostatnio wszystkie po kolei.

• Każdy wydawca nazywa sobie jak chce. FF7 Remake to nie remake tylko reinterpretacja, tak samo jak RE2, RE3 Remake i Siren Blood Curse. RE1, RE4, MediEvil, CTR (i pewnie też Dead Rising Deluxe Remaste

• To nie chodzi o studio, chodzi o samo Sony ktore jest bardzo restrykcyjne od dłuższego czasu, nie pozwala na wiele scen intymnych lub bardzo brutalnych (tu wyjątek zrobiono tylko dla tlou2) - wiele gi

Opublikowano
4 hours ago, Pupcio said:

Akurat ten cliffhanger to chyba największe gówno w historii gier xD czaicie teraz tak zakończyć gre i czekać 8 lat na sequel? dynia

GOW2 wyszedł w 2007, PS3 w 2006, GOW3 w 2010 roku.

BEZ PRZESADY.

1 hour ago, Kangus said:

Horizon 2 to ponoc sie kończy tak ze bez trójki nie ma za wiele sensu granie w niego? W sensie zbudowali grunt pod trojke a sama dwójka niezbyt jakas sensowna zamknięta historię opowiada? Tak słyszałem, bo sam nie skończyłem.

Horizon 3 to ktoś musiałby mnie zmusić żebym w to grał. Chyba najgorszy dla mnie ex od Sony, zupełnie mi nie podszedł. Polecam nie wracac do tego badziewia, skoro i tak juz je porzuciłeś :D

Edytowane przez Masamune

Opublikowano

No chodziło mi o taki zabieg przy obecnym czasie produkcji, chociaż wtedy też to bolało

Opublikowano

W ogóle jak to się stało, że GoW2 wyszedł jedynie na PS2 prawie rok po premierze Chlebaka. Cudowne pożegnanie konsoli.

Opublikowano

Z tego co kojarzę, jak się odpalało GoW2 na chlebaku to było 720p xD

Opublikowano

No była wsteczna dopóki nie wycięli to w sumie dlatego. Zapomniałem.

Opublikowano
6 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Akurat ten cliffhanger to chyba największe gówno w historii gier xD czaicie teraz tak zakończyć gre i czekać 8 lat na sequel? dynia

Zajebiste zakończenie ponieważ nawet bez tego ostatnia walki i sekwencje były mega satysfakcjonujące i zamykało główny plot części, a ten cliff? A potem dokładnie w tym momencie start trójki? Do dziś takiego rozkurwu nie było

Opublikowano

No z tym rozpoczęciem tej trójki to akurat prawda, specjalnie kupiona sonka 3 pod tę gre fsg

Opublikowano

Ja kupiłem Sonię 3 późno, na pierwszy ogień Wipeout HD, Uncharted 2, Burnout Paradise, Heavy Rain, God of War 3 i Read Dead cośtam western taki. Całkiem dobry był to lineup na rozdziewiczenie czarnulki ^^.

2 godziny temu, Square napisał(a):

W ogóle jak to się stało, że GoW2 wyszedł jedynie na PS2 prawie rok po premierze Chlebaka. Cudowne pożegnanie konsoli.

Nie tylko GoW2, Persona 4 czy Odin Sphere także. Dziwne czasy.

Opublikowano

Ja PS3 dostałem kradzioną od ówczesnego chłopaka mojej siostry (jeździł z ekipą do Niemiec, włamywał się nocą do marketów i właśnie takiej wyprawy przywiózł gołą PS3 z rozbitej witryny sklepowej) praktycznie na premierę, ale trochę stała na szafie, bo musiałem kupić pada i kabel HDMIsweat
W każdym razie mi ta konsola marzyła się ze względu na granie online w CoD4MW, bo to było coś, co wtedy ostro ryło mi beret (świadomość, że gram z ludźmi z całego świata itp). Na start kupiłem więc Modern Warfare, GTAIV i Fallout 3, a później jeszcze Uncharted 1 i 2.

God of War 3 nawet nie pamiętam, kiedy do mnie trafił, ale oczywiście pamiętam, jakie wrażenie wywarł graficznie (choć po Uncharted 2 nie było już takiego "wow").
Pamiętam też jakieś kontrowersje z łysym Stigiem, że coś tam w gierce popsuł chyba, ale dziś już nie kojarzę, za co ludzie go chcieli zlinczowaćdunno

Opublikowano
50 minut temu, Figaro napisał(a):

A kto pamięta ten trailer?

No i co ciekawe i to jedna z miliarda rzeczy finalnie wyjebanych z tej części - cała sekwencja na Gai miała nie być oskryptowana tylko wspinaczka Tytana i zmiany płaszczyzny odbywać się w realtime. Imo nie do ogarnięcia temat -nawet teraz - żeby nie utracić tego epickiego przebiegu więc może i dobrze się stało

9 minut temu, Słupek napisał(a):

Pandoraaa, Pandora bad

Oby wyjebali albo mocno zmodernizowali ten motyw w remaku. Masakra. MASAKRA.

Dla mnie GoW3 i tlou2 największe zawody w świecie gejmingu, do dziś nienawidzę łysych przez te ogolona chujoze Stiga

17713582339534058467498118816805.jpg

Jebany figus

Opublikowano

Biorąc pod uwagę problemy czasowe, to i tak sobie nieźle poradził. Niesłusznie go objechali. To już większy problem miałem z tym typem od Ascension.

Opublikowano

Nie no gość został słusznie zjebany - pominmy lokacje, ostatnia walka która też była pocięta i jest jedną z najgorszych walk z bossami w serii też pomine, ale sam motyw fabularny gdzie gość rozpierdala wszytsko i wszystkich na przestrzeni paru części i łysa chujoza stwierdziła, że nadamy z totalnie z czapy ludzkie odruchy i miłość do Pandory bo mu się córeczka Kaliope przypomina xD

Opublikowano

Za otwarcie GoW3 i walkę z Posejdonem ma łysy małego plusika, ale fakt, że ten wątek z Kaliope był strasznie źle rozegrany

Opublikowano

No też byłem zawiedziony tym motywem. W ogóle ostatnia ćwiartka GoW3 to jest zjazd. A jak wyszła Castlevania: LoS to w ogóle poszła w niepamięć.

Opublikowano

Odpaliłem sobie dzisiaj God of Wara. Kurde ten motyw pojawienia się głównej głowy Hydry, nie noooo! oni to muszą tylko wrzucić w szatę graficzną z nowych GoWów i dawać banderas
Szkoda, że zaraz RE9 i jeszcze kończę Romeo, bo bym opitolił sobie całą trylogię, ale co się odwlecze to nie uciecze i w tym roku wleci D

Opublikowano

nie no trójka poza początkiem i kronosem to jest giga zawód xD u mnie w rankingu chyba tylko ascension i pierwsza część z psp niżej

Opublikowano

chuja tam, fajna rzeźnia, gdzie wszystko eskaluje do absurdalnej epickości. W dodatku podoba mi się, że nie jest wydłużona jak dwójka.

Opublikowano

absurdalna epickość w jaskiniach i innych nudnych lokacjach w 70% gry headbanger

Opublikowano
15 minut temu, Figaro napisał(a):

chuja tam, fajna rzeźnia, gdzie wszystko eskaluje do absurdalnej epickości. W dodatku podoba mi się, że nie jest wydłużona jak dwójka.

Polecam przypomnieć sobie bo ewidentnie masz luki w pamięci, wyparłeś chujowosci tej części.

Opublikowano
1 godzinę temu, Szermac napisał(a):

No też byłem zawiedziony tym motywem. W ogóle ostatnia ćwiartka GoW3 to jest zjazd. A jak wyszła Castlevania: LoS to w ogóle poszła w niepamięć.

Co za gra, w chuj lepsza od God Of Letdown 3.