Opublikowano 4 godziny temu4 godz. O grze w pewnym sensie wiemy sporo, z racji przecieków hehe. Dużo wysp, eksploracja open world, w tym podwodna. Grafika W ZAŁOŻENIU dostała mniej więcej spodziewany upgrade - nie lepszy, nie gorszy - acz jak zwykle pytanie będzie takie, ile z tego trzeba będzie obciąć, by utrzymać framerate, gdy pojawią się dynamiczne pokemony na tych lokacjach.Reszta na razie oficjalnie niewiadoma.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mi się podoba, szczególnie ten podwodny świat. Jest nadzieja, że wrócę do serii. Szkoda tylko, że 2027
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Graficznie chyba juz jestesmy w generacji x360/ps3 wiec postęp jest. Oby to tylko miało 60fps i jakis sensowny draw distance a nie poksy spawnujace sie przed ryjem jak do tej pory.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. obstawiam premierę w styczniu 2027, moze uciekli przed gta VI :) ciekawi mnie na jaki rodzaj walk postawią, czy klasycznie czy może zaciągną coś z ZA
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Niezła sraka te startery, ale przywykłem, ostatnie ciekawe były w XY.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ptak wyglada jak z angry birds.Mam nadzieje, że do premiery wyjdzie juz s2 oled.Wyglada na to, że nurkowanie bedzie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wygląda bardzo obiecująco. Cieszy mnie że premiera 2027, pierwszy raz GF nie musi się spieszyć z premierą bo przykaz z góry.Trzymam kciuki, jest potencjał. SV to dobre choć zrushowane gry. Jest na czym budować. Niech gotują.
Opublikowano 41 minut temu41 min No... jest średnio. Startery mocno takie se. Ciekawe, co z nich będzie: te z Paldei też były urocze i słodkie, a wyrosły na okropne brzydactwa (jedynie Meowscarada się w miarę trzyma). Póki co jestem team gekon.Graficznie dużo lepiej. Ja nie jestem jakoś super wymagający w tej kwestii, ale mogliby poprosić Monolith o pomoc z optymalizacją: przecież ci ludzie zrobili Xenoblade Chronicles 3 na starym Switchu xdŚwiat wydaje się ciekawy, chociaż boję się, że będzie zbyt podobny do Aloli. Zobaczymy.
Opublikowano 39 minut temu39 min Te tropikalne klimaty dla mnie spoko. Byle kurwa klatki trzymało i przed ryjem mi się nie wczytywały pokemony i budynki xd