Opublikowano wczoraj o 14:29 1 dzień O grze w pewnym sensie wiemy sporo, z racji przecieków hehe. Dużo wysp, eksploracja open world, w tym podwodna. Grafika W ZAŁOŻENIU dostała mniej więcej spodziewany upgrade - nie lepszy, nie gorszy - acz jak zwykle pytanie będzie takie, ile z tego trzeba będzie obciąć, by utrzymać framerate, gdy pojawią się dynamiczne pokemony na tych lokacjach.Reszta na razie oficjalnie niewiadoma.
Opublikowano wczoraj o 14:31 1 dzień Mi się podoba, szczególnie ten podwodny świat. Jest nadzieja, że wrócę do serii. Szkoda tylko, że 2027
Opublikowano wczoraj o 14:35 1 dzień Graficznie chyba juz jestesmy w generacji x360/ps3 wiec postęp jest. Oby to tylko miało 60fps i jakis sensowny draw distance a nie poksy spawnujace sie przed ryjem jak do tej pory.
Opublikowano wczoraj o 14:55 1 dzień obstawiam premierę w styczniu 2027, moze uciekli przed gta VI :) ciekawi mnie na jaki rodzaj walk postawią, czy klasycznie czy może zaciągną coś z ZA
Opublikowano wczoraj o 14:57 1 dzień Niezła sraka te startery, ale przywykłem, ostatnie ciekawe były w XY.
Opublikowano wczoraj o 15:02 1 dzień Ptak wyglada jak z angry birds.Mam nadzieje, że do premiery wyjdzie juz s2 oled.Wyglada na to, że nurkowanie bedzie.
Opublikowano wczoraj o 16:22 1 dzień Wygląda bardzo obiecująco. Cieszy mnie że premiera 2027, pierwszy raz GF nie musi się spieszyć z premierą bo przykaz z góry.Trzymam kciuki, jest potencjał. SV to dobre choć zrushowane gry. Jest na czym budować. Niech gotują.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. No... jest średnio. Startery mocno takie se. Ciekawe, co z nich będzie: te z Paldei też były urocze i słodkie, a wyrosły na okropne brzydactwa (jedynie Meowscarada się w miarę trzyma). Póki co jestem team gekon.Graficznie dużo lepiej. Ja nie jestem jakoś super wymagający w tej kwestii, ale mogliby poprosić Monolith o pomoc z optymalizacją: przecież ci ludzie zrobili Xenoblade Chronicles 3 na starym Switchu xdŚwiat wydaje się ciekawy, chociaż boję się, że będzie zbyt podobny do Aloli. Zobaczymy.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Te tropikalne klimaty dla mnie spoko. Byle kurwa klatki trzymało i przed ryjem mi się nie wczytywały pokemony i budynki xd
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Nawet ładnie się prezentuje, podoba mi się woda. Ale startery to tragiczne są.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nie interesuje mnie gierka ale naprawdę dobrze to wygląda jak na Pokemony.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Graficznie wygląda jak gra godna switcha 1 :), nadal teren mało wielokątów, płaskie tekstury kwiatków/liście/trawy rozmemłane na ziemi itp. Ta woda troche nadrabia wrażeniem. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Kangus
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Skoro to się nazywa Winds i Waves i pokazali w pierwszym trailerze tereny podwodne to liczę też na przestworza
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor Według leaków (a wszystko na tym wideo dokładnie je odzwierciedla), nie ma czegoś takiego. Mapa jest oparta na Indonezji i okolicach. Możliwe, że będzie tylko jedno duże miasto, oparte na Kuala Lumpur. Przekaz zwiastuna "jedziemy na wakacje" wydaje się pasować do leakniętej opowieści o dzieciaku z dużego miasta jadącego na wakacje po wyspach i morzu. Przypomnijmy dla trzeźwości, że według tychże leaków, budżet produkcji gry to ok. 20 milionów dolarów. Jak na dzisiejsze czasy, to może gra się załapie na nagrody dla gry indie hehe.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ale to wszystko generycznie wygląda. Kiedy oni zmienią w końcu ten wszechobecny blur i ten silnik graficzny? Ciągną go chyba od sword i shielda (a moze nawet od X i Y).19 godzin temu, Shen napisał(a):Niezła sraka te startery, ale przywykłem, ostatnie ciekawe były w XY.Poza ptaszkiem to mamy jedynie przemodelowanie dwóch pozostałych.A tutaj zestawienie wszystkich starterów:Moim zdaniem to, żeby gra nie nudziła to powinni się skupić na wielu animacjach tego samego ataku przy różnych rodzajach pokemonów. Przy shield już czułem znużenie gdy królik robił voleya ognistym kamieniem za kazdym razem gdy trzeba było zakończyć kolejny gym.Cała formuła gameplayu pokemonów jest do przemodelowania tak naprawdę. Podziwiam ludzi, którzy wciąż widzą w tym cokolwiek ciekawego.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Styl i treść przygotowanych grafik i zastosowanego cieniowania to nie "silnik", a silnik pewnie jest nowy, na ile może być nowy silnik w dzisiejszych czasach. Poprzedni silnik faktycznie był mocno oparty jeszcze na czasach 3DS-a i przygotowany dość autorsko przez Game Freak na potrzeby nowego wyzwania w postaci grafiki 3D, zaś ten który przygotowano na WiWa (w leakach opisany jako "Engine X") jest oparty na UE4.