Opublikowano 5 godzin temu5 godz. O grze w pewnym sensie wiemy sporo, z racji przecieków hehe. Dużo wysp, eksploracja open world, w tym podwodna. Grafika W ZAŁOŻENIU dostała mniej więcej spodziewany upgrade - nie lepszy, nie gorszy - acz jak zwykle pytanie będzie takie, ile z tego trzeba będzie obciąć, by utrzymać framerate, gdy pojawią się dynamiczne pokemony na tych lokacjach.Reszta na razie oficjalnie niewiadoma.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mi się podoba, szczególnie ten podwodny świat. Jest nadzieja, że wrócę do serii. Szkoda tylko, że 2027
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Graficznie chyba juz jestesmy w generacji x360/ps3 wiec postęp jest. Oby to tylko miało 60fps i jakis sensowny draw distance a nie poksy spawnujace sie przed ryjem jak do tej pory.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. obstawiam premierę w styczniu 2027, moze uciekli przed gta VI :) ciekawi mnie na jaki rodzaj walk postawią, czy klasycznie czy może zaciągną coś z ZA
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Niezła sraka te startery, ale przywykłem, ostatnie ciekawe były w XY.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ptak wyglada jak z angry birds.Mam nadzieje, że do premiery wyjdzie juz s2 oled.Wyglada na to, że nurkowanie bedzie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wygląda bardzo obiecująco. Cieszy mnie że premiera 2027, pierwszy raz GF nie musi się spieszyć z premierą bo przykaz z góry.Trzymam kciuki, jest potencjał. SV to dobre choć zrushowane gry. Jest na czym budować. Niech gotują.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No... jest średnio. Startery mocno takie se. Ciekawe, co z nich będzie: te z Paldei też były urocze i słodkie, a wyrosły na okropne brzydactwa (jedynie Meowscarada się w miarę trzyma). Póki co jestem team gekon.Graficznie dużo lepiej. Ja nie jestem jakoś super wymagający w tej kwestii, ale mogliby poprosić Monolith o pomoc z optymalizacją: przecież ci ludzie zrobili Xenoblade Chronicles 3 na starym Switchu xdŚwiat wydaje się ciekawy, chociaż boję się, że będzie zbyt podobny do Aloli. Zobaczymy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Te tropikalne klimaty dla mnie spoko. Byle kurwa klatki trzymało i przed ryjem mi się nie wczytywały pokemony i budynki xd
Opublikowano 16 minut temu16 min Nawet ładnie się prezentuje, podoba mi się woda. Ale startery to tragiczne są.