Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 57 minut temu, czapa napisał(a):Mam wszystkie A Pegasus też miał limitke?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W którym specialu był wywiad z lambadziarą z okładki2 godziny temu, pawelgr5 napisał(a):Ja wzialem z RE1. Mam nadzieje ze max na wiosne za rok jednak ten Mega Drive wjedzie.Perez pewnie nawet nie wie co to :/
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W Dreamcast Extreme, to była ta druga limitka z którą Łapusz wyjechał znienacka.A, i chyba w Arcade Extreme też coś takiego było.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 49 minut temu, Ukukuki napisał(a):W którym specialu był wywiad z lambadziarą z okładkiPerez pewnie nawet nie wie co to :/W Arcade czy dremacast ta laska była na okładce. Ale wkurzał fakt że limitowana okładka ma nagle limitowane więcej stron :/
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. DC Extreme z cosplayerką to była limitka czy zwykły wydanie?Pytam, bo wg opisu tej aukcji, okładka z czoszką to też limitka...https://www.olx.pl/d/oferta/dreamcast-extreme-x-ray-limitowana-1-400-CID751-ID151Hhd.html
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 1 godzinę temu, Ukukuki napisał(a):W którym specialu był wywiad z lambadziarą z okładkiPerez pewnie nawet nie wie co to :/No nie wiem :D Na szczescie moja wiedza/niewiedza to zadne kryterium.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Może ktoś wziął z 20 limitek na handel. Powinna być sztuka na klienta.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, Scythe napisał(a):DC Extreme z cosplayerką to była limitka czy zwykły wydanie?Pytam, bo wg opisu tej aukcji, okładka z czoszką to też limitka...https://www.olx.pl/d/oferta/dreamcast-extreme-x-ray-limitowana-1-400-CID751-ID151Hhd.htmlObie były limitowane. Najpierw była ta z czaszką, a potem jeszcze pojawiła się z cosplayerką
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Pierwsze statsy po 26h:limitowana - 400 egz. Crash Bandicoot - 59 egz. Wipeout 2097 - 55 egz. Tomb Raider - 42 egz. Tekken 2 - 37 egz. Resident Evil - 27 egz. Suikoden - 21 egz. Total 641
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 15 minut temu, Perez napisał(a):Pierwsze statsy po 26h:limitowana - 400 egz.Crash Bandicoot - 59 egz. Wipeout 2097 - 55 egz. Tomb Raider - 42 egz. Tekken 2 - 37 egz.Resident Evil - 27 egz.Suikoden - 21 egz.Total 641Jak to wypada na tle innych specjali?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 4 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Jak to wypada na tle innych specjali?Muszę jakieś analizy prowadzić, bo zawsz te pytania się pojawiają :D. Z grubsza na bazie Allegro po 26h:- Plejka - 640- Atari - 480- Game Boy - 590- Xbox - 560- SNES - 730- PC - 500Ale tak naprawdę no to jest takie baaaardzo ogólne. Np. PlayStation nie miało jeszcze newslettera, a news na PPE (robi fajne wyniki) wpadł dosłownie przed chwilą. Nie pamiętam już jak było z PC, ale tam chyba limitka średnio szła, bo paradoksalnie po tej dobie jeden ze słabszych wyników, a całościowo po Amidze drugi najlepszy specjal.
Opublikowano 31 minut temu31 min Ech, i to jest właśnie to o czym piszę od dawna - ludzie łączą click baity PPE z wydaniami PE i na starcie są zniechęceni... Ale skoro Perez pisze, że news na PPE dużo daje to po prostu trzeba to przegryźć.
Opublikowano 28 minut temu28 min Ludziom po prostu utrwaliło się że PSX E i PPE to jedność i nic z tym nie zrobi. Im bardziej się tłumaczy tym gorzej.