Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Autor 2 godziny temu, Emtebe napisał(a):Dopiero? Meh, myślałem, że zdążę przeczytać pierwszą i zaraz druga będzie Od początku planowaliśmy to w opcji raz na rok - raz, żeby jednak trochę to różnicować, dwa - Roger też by tak z kwartału na kwartał nie dał rady, a tak będzie miał czas. Na wrzesień, grudzień i marzec mamy już poplanowane specjale, a czerwiec 2027 druga częśc Szaraka.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 14 minut temu, Perez napisał(a):Na wrzesień, grudzień i marzec mamy już poplanowane specjale, a czerwiec 2027 druga częśc Szaraka.Zanotowano. Ciekawe co to będzie?:)
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 15 godzin temu, Grześ napisał(a):Chyba nie czytaliście specjala z Dreamcasta, jeśli narzekacie na energika w XboxieNo ja przyznaję bez bicia że nie czytałem, Drimkast jako skrajny arcade to nie moja bajka, więc ani do grania ani do czytania; a tak z ciekawości to kto tam się produkował w tym DC Extreme, bo nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek z ekipy powiązanej ze Szmatławcem mógł przebić Enerdżajzera poziomem niekompetencji?15 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Ja nie czytałem. Co do "energeja", to jemu poziom spadł jak poszedł w patronite.A kojarzysz może, kiedy ów przełomowy moment nastąpił? Bo bredzi on od rzeczy przynajmniej od siedmiu lat i ośmiu miesięcy (podejrzewam, że znacznie dłużej) jak wszedłem teraz na jego kanał na YT w ramach przypomnienia, to od razu wyłapałem, że np. 26 września 2018 r. uznał V-Rally 4 za "starą retro grę" (!!!???) ja chromolę, 3 tyg. po premierze i już "retro" gra, czy on wie w ogóle co to słowo znaczy?...15 godzin temu, Pix napisał(a):O tak, Xbox extreme się słabo sprzedał bo energik do niego pisał, a nie dlatego, że to mało popularna w Polsce konsola była ;dHeh, no idąc taką logiką to PS3 musiało być w Polsce popularniejsze niż PC, skoro dedykowany Chlebakowi specjal lepiej się sprzedał (albo o, SNES którego prawie nikt w Polsce nie miał, nagle okazuje się być w PL bardziej popularny od PS1) a co do Enerdżajzera to przecież nie ja jeden widzę w nim nuba - starczy obczaić komentarze choćby pod wspomnianą recką V-Rally 4 jego autorstwa, praktycznie w co drugim wpisie mają tam ubaw i wytykają mu błędy merytoryczne które popełnił, a i nawet tu na forum jak częściej bywałem to pamiętam, że nie raz widywałem jak był krytykowany za niską jakość recenzji.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Snes to trochę inny przypadek. Nigdy nie był popularny w Polsce za swojego życia, ale miał mnóstwo kultowych gier, które większość z nas poznała w późniejszym czasie poprzez emulację lub porty na inne konsole.Pamiętam, jak tu Perez z ekipą przez dłuższy czas kręcili nosem na snesa, jak się go domagaliśmy, a potem proszę bardzo - jeden z najlepiej sprzedających się specjali.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 58 minut temu, Pix napisał(a):Snes to trochę inny przypadek. Nigdy nie był popularny w Polsce za swojego życia, ale miał mnóstwo kultowych gier, które większość z nas poznała w późniejszym czasie poprzez emulację lub porty na inne konsole.Pamiętam, jak tu Perez z ekipą przez dłuższy czas kręcili nosem na snesa, jak się go domagaliśmy, a potem proszę bardzo - jeden z najlepiej sprzedających się specjali.Nieco podobny case czeka nas być może po ogłoszeniu następnego specjala... ^^
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Perez teasował coś z Nintendo na wrzesień. W ankiecie chyba wysoko był GameCube, więc obstawiam właśnie gacka. Grudzień może jakiś przenośniak albo Xbox 360, marzec 2027 PC Extreme #2, czerwiec 2027 PlayStation Extreme #2.A we wrześniu 2027 mam nadzieję, że Perez zakończy torturowanie mnie i da w końcu NINTENDO 64
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, Nomen dubium napisał(a):No ja przyznaję bez bicia że nie czytałem, Drimkast jako skrajny arcade to nie moja bajka, więc ani do grania ani do czytania; a tak z ciekawości to kto tam się produkował w tym DC Extreme, bo nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek z ekipy powiązanej ze Szmatławcem mógł przebić Enerdżajzera poziomem niekompetencji?No właśnie najgorszym poziomem w DC Extreme wykazał się energik. Jak chcesz zobaczyć to wejdź do tematu z tym specjalem, tam są screeny. Jak usłyszałem, że chłop pisze książkę to zacząłem współczuć osobie, która po nim będzie poprawiać.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Może jakiś rimejk Saturn Extreme? Bo to chyba jedno z gorszych wydań a ta konsola zasługuje na miłość. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez czapa
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 53 minuty temu, Pix napisał(a):Perez teasował coś z Nintendo na wrzesień. W ankiecie chyba wysoko był GameCube, więc obstawiam właśnie gacka. Grudzień może jakiś przenośniak albo Xbox 360, marzec 2027 PC Extreme #2, czerwiec 2027 PlayStation Extreme #2.A we wrześniu 2027 mam nadzieję, że Perez zakończy torturowanie mnie i da w końcu NINTENDO 64Dostałbyś za szybko to N64 i co wtedy? Pójdziesz sobie z forum, człowiek spełniony, a szkoda by było!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, Mari4n napisał(a):Czyli coś z Nintendo będzieNie no… n64 nawet dzisiaj źle się emuluje