Opublikowano sobota o 07:022 dni 2 godziny temu, Perez napisał(a):Ech, kurczę, rzucają tymi kopertami jak piłką… Odezij się na sklep@psxextreme.pl - coś poradzimy.Nie no spokojnie przeżyję tylko faktycznie tu nie wina pakowania a transportu
Opublikowano sobota o 07:072 dni Autor 1 minutę temu, BRY@N napisał(a):Nie no spokojnie przeżyję tylko faktycznie tu nie wina pakowania a transportuNo to najczęściej ich sprawka. Widzę jak to ode mnie odbierają - ma gość taki duzy karton i tylko leci skan naklejki i fru do kartonu. Przy pakowaniu staram sie zwracac uwage, czy nie ma widocznych defektow, bo niestety czasami, mimo ze to nowki z drukarni, to potrafi byc ktoras sztuka uszkodzona. W lipcu planuje odpalic promo na outlet, bo szkoda tego wyrzucac, zwazywszy na to, ze to najczesciej tylko jakies slady na okladce, a juz srodki lux.
Opublikowano sobota o 09:412 dni Lekkość pisania Ściery pokazuje, ze PE potrzebowałoby go na stałe w dziale felietonów. Jego epitety myślowe oraz konstrukcja zdań to jest coś co dawno nie widziałem w piśmie gejmingowym.
Opublikowano sobota o 12:072 dni No musze przyznac, ze pod kątem walorów zapachowych to chyba mamy lidera.
Opublikowano sobota o 12:402 dni Ledwo zacząłem czytać i już mam babola. Stopka pod wstepniakiem - Roger Żachowski. Żeby nazwisko naczelnego przekręcić to trzeba być naprawdę uzdolnionym
Opublikowano sobota o 14:062 dni Autor Godzinę temu, Mari4n napisał(a):Ledwo zacząłem czytać i już mam babola. Stopka pod wstepniakiem - Roger Żachowski. Żeby nazwisko naczelnego przekręcić to trzeba być naprawdę uzdolnionym Jak dobrze kojarze to stopke robil… Roger :) moze to jakis jego pseundonim literacki czy cos ;)
Opublikowano sobota o 14:132 dni a ja w obronie betatesterów tylko napiszę, że nie dostaliśmy wstępniaka i spisu treści, więc jak napisał wydawca, Roger pewnie sam się tak podpisał
Opublikowano sobota o 14:342 dni Chcesz mi powiedzieć, że on sam już nie wie jak się nazywa. Co te PPE robi z ludźmi.
Opublikowano sobota o 14:392 dni Autor 2 minuty temu, SlimShady napisał(a):Chcesz mi powiedzieć, że on sam już nie wie jak się nazywa. Co te PPE robi z ludźmi.No ja jestem 2 lata mlodszy od Rogera… Strach dozyc jego wieku, ze juz czlowiek zle sie podpisuje… W pilke tez przestal grac… Ale sa plusy, bo to juz chyba niedlugo bede mogl na niego jakas dotacje wziac w ramach wsparcia osob starszych ;)
Opublikowano sobota o 14:432 dni 2 godziny temu, LeifErikson napisał(a):No musze przyznac, ze pod kątem walorów zapachowych to chyba mamy lidera. Ciekawe jak długo się utrzyma
Opublikowano sobota o 14:502 dni Mam drugiego babola, tylko tym razem chodzi o błędne informacje. W WO2097 nie było mechaniki regeneracji armora przez pochłonięcie broni, to było dopiero chyba w Pure.Żeby nie być pogromcą uśmiechów dzieci, to muszę wspomnieć że przyssałem się srogo do tego wydania. Jak się nie będę hamował to dzisiaj wciągnę cały.
Opublikowano sobota o 17:112 dni co jak co ale okładka limitka jest prześliczna.w ogóle po odebraniu dzisiaj specjala, uświadomiłem sobie, że to pierwszy raz od dłuższego czasu. Gdzie nie ma zapowiedzi niczego nowego czy to specjala czy Kompendium. Można wiedzieć jak wygląda harmonogram na najbliższe miesiąca? GTA jesień?
Opublikowano sobota o 17:162 dni Patrząc na schemat działania Pereza, to pewnie ujawni specjal o gamecubie w lipcu, a gdzieś we wrześniu album o GTA.
Opublikowano sobota o 17:522 dni Autor Tak jest, najpewniej w pierwszym tygodniu lipca oglosimy wrzesniowy specjal, GTA juz sie robi, a na grudzien ostatni tegoroczny specjal, ktory w sumie tez juz powi nabiera ksztaltow.
Opublikowano sobota o 18:212 dni 3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Ciekawe jak długo się utrzymaJa trzymam w koszulce, w ktorej przyszedł, zeby zachować ile sie da. Stężenie jest takie, ze mysle, ze do numeru drugiego wystarczy.
Opublikowano sobota o 18:372 dni Książka o Wiedźminach przy premierze czwórki? Chętni na pewno by się znaleźli. Tylko co ciekawego by tam było, o czym jeszcze nie napisano?
Opublikowano sobota o 21:051 dzień Aha, czyli Gamecube, GTA i Sega Megadrive na ten rok Mnie strasznie ciekawią plany na 30 lecie. Liczę ze Perez z Rogerem dadzą sporo miejsca czytelnikom. Fajnie się czyta te historie o wujku z Niemiec, osiedlowej wypożyczalni gier czy graniu bez memorki.
Opublikowano wczoraj o 06:56 1 dzień 12 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Książka o Wiedźminach przy premierze czwórki? Chętni na pewno by się znaleźli. Tylko co ciekawego by tam było, o czym jeszcze nie napisano?CDA juz wydało tym bardziej taką książkę, która przyznam była nad wyraz solidnie napisana.
Opublikowano wczoraj o 18:40 1 dzień Miła niespodzianka, bo mimo zamówienia przez allegro, przesyłka dotarła już w sobotę popołudniu. Szczęście w nieszczęściu, bo dzień miałem prawie całkiem wypełniony i jedynie późnym wieczorem mogłem rzucić lekko "zmęczonym" już okiem na kilka recek i przekartkować całość, no i co tu dużo gadać, zapowiada się dobrze, a pachnie wyśmienicie (może to już zakrawa o zaburzenie, ale tak jak jeden z przedmówców, zamierzam zachować ten stan i chować na razie egzemplarz do folii, tym bardziej, że oprócz dzisiejszego dnia znowu nie będę miał zbytnio czasu/ochoty na czytanie do następnego weekendu, niestety nauczony doświadczeniem nie nastawiałbym się na zachowanie walorów dłużej, niż tydzień-dwa). Z mniej miłych spraw: też stwierdzam lekkie zagięcie w prawym górnym rogu, ale nie jest to aż tak strasznie widoczne.Dziś już trochę poczytałem, głównie początkowe artykuły i na razie nie mam zarzutów. A że sama tematyka może być już odbierana jako nieco wtórna? Mnie to ryra, bo zawsze mi się to dobrze czyta.Reckę Ściery też już zaliczyłem i o ile miło go znowu widzieć/czytać, tak sam Road Rash nigdy mnie specjalnie nie interesował, a i tekst wydaje się nieco chaotyczny, choć ma to swój urok. Jak sam autor przyznał, to pierwsza recka od lat, więc widać, że potrzeba było "rozgrzania". Edytowane wczoraj o 18:42 1 dzień przez kotlet_schabowy
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dotarło i do mnie. Czuć, że to jeden z najbardziej dopieszczonych specjali. Zresztą z tego co zauważyłem, to te rednaczowane przez Rogera zawsze takie są. Ekipa zacna, tematy ciekawe, grube objętościowo i trzymając ten ciężar w łapie od razu czuć jakiś taki szacunek. No i zapach. Faktycznie tak mocno to dawno nie waliło. Prędzej czy później będzie jakiś zbiorowy pozew przeciwko Perezowi, bo nie wierzę, że wąchanie tych jego wydawnictw nie będzie miało jakichś konsekwencji zdrowotnych w dłuższej perspektywie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Miała być linia perfum z tym zapachem, a tak trzeba wąchać speciale, bo zwykłe pismo od dawna straciło aromat.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Już kiedyś Roger dostał na maila pogróżki i propozycję zadośćuczynienia za poniesione szkody przez zbyt mocne wąchanie psxa