Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Spinoff serii nastawiony na single player choć będzie też coop dla 4 graczy lokalnie i onlinePremiera 23 lipca.Cyfrowo 50dolcow, pudło za 60dolcow.Widzę że dużo przenoszą z trybu Salmon run
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Mało hajpu i cena 200 zł sugerują pomniejszą produkcję, a nie jakiś wielki hicior. Gra na wideo wygląda wręcz, nie wiem... biednie? Od gry single można by oczekiwać podkręcenia ciekawego designu graficznego, miejsc i kolorków i charakteru, a na rzut oka jest tego chyba mniej. Nie jest też jasne, ile jest tu nowego czego nie było w trybach w poprzednikach, zwłaszcza Salmon Run.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor Też jestem wstępnie rozczarowany, za dużo tutaj widzę recyklingu z Salmon run. Jakby jakieś dlc do pełnoprawnych odsłon ewoluowało do tego co teraz. Dodatkowo nie byłem nigdy fanem singli w dwójce i trójce. No nic, może bliżej premiery jeszcze czymś ciekawym zaskoczą choć raczej wszystko wskazuje, że to będzie dla mnie kolejny dowód, że rewelacyjny w tej serii jest tylko i wyłącznie tryb multi.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Kurczę myślałem że może będzie to jakiś extraction shooter a takie single nie wiadomo co trochę nuda
Opublikowano 50 minut temu50 min Dla tych co nie wiedzą o czym będzie ta gra. Będziemy eksplorowali wyspę, następnie wracali do bazy, ulepszali sprzęt i z powrotem wracali na wyspę po lepszy loot. Można ze znajomymi w 4 osoby. Cena atrakcyjna, 212zl cyfra. Edytowane 50 minut temu50 min przez hudiny
Opublikowano 47 minut temu47 min Po pierwszym trailerze myślałem że to będzie jakiś survival w świecie splatoona xD Wygląda mega biednie, znowu jak sklejka singla i coopa z trójki, a te niezbyt mnie porwały więc raczej na pewno olewam