Opublikowano środa o 18:123 dni 56 minut temu, mleko2099 napisał(a):Pozostaje liczyć, że naczelny skusi się na sprezentowanie odrobiny miejsca, tym bardziej, że współpracowałeś z kilkoma pismami na przestrzeni lat, więc zapewne mógłbyś opisać niejedną historię na łamach PE.Tak sobie pomyślałem - Konsolite X Hiv - wspólne felietony dwóch zgryźliwych zg(red)ów. Bez cenzury, bez hamulców, bez trzymanki. Internet by zapłonął. ;)Konsolite Unchained - nadal jest w planach ;)Pisma, pismami, to co się w portalach odstawiało to dopiero "Danger Zone" ;)27 minut temu, Pix napisał(a):A skoro o Konsolce mowa, to ostatnio w internecie trafiłem na coś takiego i aż musiałem przetrzeć ze zdziwienia oczy. Ciężko uwierzyć, że ten uśmiechnięty chłopak to przyszły książę ciemności.życie, kobiety, ludzie i tak wyszło ;)27 minut temu, Pix napisał(a):Chociaż punkt"Marzenia: nie mam"pasuje do jego dzisiejszego stylu bycia, więc pewne rzeczy się nie zmieniają.Marzenia to cele, które należy zrealizowaćMarzeniami wiele się nie zdziała...27 minut temu, Pix napisał(a):Aaa, i sorry Konsolka, że zawsze mnie śmieszyło, kiedy żartowali sobie z Twojego wzrostu. Było śmiesznie, dopóki się nie dowiedziałem, że mam dokładnie tyle samo, więc wychodzi na to, że śmiałem się też z samego siebie ;/Haaaaaaaaaaaaaaaa
Opublikowano środa o 18:213 dni 13 minut temu, łom napisał(a):Jeśli Konsolite miał 175 to chyba znaczy że palenie nie tyle że hamuje co obniża wzrost Inne obcasy miałem wtedy ;)Natomiast co do palenia, to z pewnością pomaga w głosie ;)
Opublikowano środa o 18:443 dni Teraz elegancko można sobie obliczyć wiek. Największa tajemnica skrywana przed śmiertelnikami w końcu wyszła na jaw.
Opublikowano środa o 19:293 dni Godzinę temu, Konsolite napisał(a):Inne obcasy miałem wtedy ;)Natomiast co do palenia, to z pewnością pomaga w głosie ;)Aaa, czyli to ściema z tymi 175. Cóż, jak wyrabiałem sobie dowód osobisty i babka zapytała o wzrost i podałem 175 cm to mi nie uwierzyła. Wzięła centymetr i zaczęła mnie mierzyć na korytarzu przy ludziach. Wstyd jak ostatni chvj. Wyszło jej 173 i pół i mi wpisała 173. Mam nadzieję, że jej życie źle się potoczyło. 44 minuty temu, SlimShady napisał(a):Teraz elegancko można sobie obliczyć wiek. Największa tajemnica skrywana przed śmiertelnikami w końcu wyszła na jaw.Jak na tryb życia Konsolki to i tak się chłopak dobrze trzyma. Guinness i szlugi dobrze konserwują.
Opublikowano środa o 20:063 dni Godzinę temu, SlimShady napisał(a):Teraz elegancko można sobie obliczyć wiek. Największa tajemnica skrywana przed śmiertelnikami w końcu wyszła na jaw.Wierzysz we wszystko co jest napisane ?
Opublikowano środa o 20:183 dni 37 minut temu, Pix napisał(a):Aaa, czyli to ściema z tymi 175.Prawdę powiedziawszy nie pamiętam, kto i jak wtedy mierzył ten centymetry, JetBoy na pytanie "ulubiona płyta?" odpowiedział chodnikowa ;) a znak zodiaku NadWaga, więc...37 minut temu, Pix napisał(a):Cóż, jak wyrabiałem sobie dowód osobisty i babka zapytała o wzrost i podałem 175 cm to mi nie uwierzyła. Wzięła centymetr i zaczęła mnie mierzyć na korytarzu przy ludziach. Wstyd jak ostatni chvj. Wyszło jej 173 i pół i mi wpisała 173. Mam nadzieję, że jej życie źle się potoczyło.Urocza trauma, widac babka miała jakieś problemy, ale kobietom od lat się wmawiało że "tyle" to 15 centymetrów ;)Od lat nie ma już wzrostu w dowodzie, przez jakiś czas miałem "wysoki" i tak odpowiadałem na pytanie - wedle dowodu wysoki ;)37 minut temu, Pix napisał(a):Jak na tryb życia Konsolki to i tak się chłopak dobrze trzyma. Guinness i szlugi dobrze konserwują.Zawsze to powtarzam, alkohol konserwuje a wędzone mięso trzyma się dłużej ;)Skol Panowie ;) Edytowane środa o 20:253 dni przez Konsolite
Opublikowano środa o 20:273 dni Kurcze, Darek jaka obszerna ankieta w tamtych czasach. Po tylu podcastach Darka to dziś wyobrażam sobie inne odpowiedzi:
Opublikowano czwartek o 09:212 dni 1 godzinę temu, oFi napisał(a):Kurcze, Darek jaka obszerna ankieta w tamtych czasach. Po tylu podcastach Darka to dziś wyobrażam sobie inne odpowiedzi:
Opublikowano czwartek o 18:382 dni 22 godziny temu, Konsolite napisał(a):Prawdę powiedziawszy nie pamiętam, kto i jak wtedy mierzył ten centymetry, JetBoy na pytanie "ulubiona płyta?" odpowiedział chodnikowa ;) a znak zodiaku NadWaga, więc...Pytań o znak zodiaku nie było. A to była odpowiedź po prostu na pytanie o wagę.
Opublikowano wczoraj o 16:22 1 dzień 21 godzin temu, Jutrzen napisał(a):Pytań o znak zodiaku nie było. A to była odpowiedź po prostu na pytanie o wagę.W sumie się pokrywa, a raczej pokrywało wtedy ;)
Opublikowano wczoraj o 18:03 1 dzień W dniu 13.05.2026 o 20:12, Konsolite napisał(a):Konsolite Unchained - nadal jest w planach ;)Pisma, pismami, to co się w portalach odstawiało to dopiero "Danger Zone" ;)życie, kobiety, ludzie i tak wyszło ;)Musisz to przelać na łamy PE, aby historia pozostała dla następnych pokoleń
Opublikowano wczoraj o 21:25 1 dzień 3 godziny temu, Grześ napisał(a):Musisz to przelać na łamy PE, aby historia pozostała dla następnych pokoleńPierwotnie to myślałem by to zrobić na YouTube, ale można w PE jeśli Roger będzie chętny…Jeszcze trochę chętnych się wyrazi zainteresowanie i faktycznie to zrobię XD
Opublikowano wczoraj o 21:54 1 dzień 28 minut temu, Konsolite napisał(a):Pierwotnie to myślałem by to zrobić na YouTube, ale można w PE jeśli Roger będzie chętny…Jeszcze trochę chętnych się wyrazi zainteresowanie i faktycznie to zrobię XDJa czekam. Lubie takie rozkminy. Lepiej sie czyta i lepiej wchodzi. Na starość już mi ciężko się koncentrować jak materiał jest za poważny. Czekam na wersję papierową.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 10 godzin temu, Konsolite napisał(a):Pierwotnie to myślałem by to zrobić na YouTube, ale można w PE jeśli Roger będzie chętny…Jeszcze trochę chętnych się wyrazi zainteresowanie i faktycznie to zrobię XD@Roger publiczność żąda igrzysk, vox populi
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Znając prowokatorski ton Konsolki lektura byłaby przednia, a jeśli jest to zbyt gęste dla szerszej publiki to może chociaż dałoby się to przemycić do któregoś ze specjali? Jestem za, poczułem krew.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Zaciekawił mnie opisany film "W okamgnieniu", a ten jest na Disney, a nie na Prime.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 11 godzin temu, Konsolite napisał(a):Pierwotnie to myślałem by to zrobić na YouTube, ale można w PE jeśli Roger będzie chętny…Jeszcze trochę chętnych się wyrazi zainteresowanie i faktycznie to zrobię XDCoś tam coś tam danger zone przybywaj
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 godziny temu, oFi napisał(a):Coś tam coś tam danger zone przybywaj
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Troszkę od siebie na temat numeruGBA - Dżujo odrobił pracę domową, są wszystkie najważniejsze informacje. Swoją konsolę którą kupiłem w 2004 albo 2005 była w sumie pierwszym sprzętem bieżącej ówcześnie generacji jaki miałem, i mam ją do tej pory. Przez nią zacząłem też kupować PE, i pamiętam że obecna w tabelce Scurge Hive była kiedyś recenzowana w jednym z numerów.Chuck Norris - Nie miałem pojęcią że w rzeczywistości nazywa się inaczej. PE bawi i uczy. Kilka lat temu miejsce w którym pracuję miało biuro w innym miejscu, i mieliśmy tam dostęp do telewizji. Przytargałem swojego CRT, i jak rano z kumplem się zmienialiśmy, to oglądaliśmy Strażnika Teksasu. Taka sytuacja.Felieton HIVa - 10/10, czekam na więcej, bo lubię takie zakulisowe wspominki.Sekiro - Moja ulubiona (jak na razie) gra od FS. Też uważam że nazywanie gry "Soulsami w Japonii" jest dla niej krzywdzące, bo to kompletnie inna gra. Na początku nie byłem do niej przekonany, ale na spontanie odkupiłem ją od kumpla jakoś niedługo po premierze, i wsiąkłem. Jedna z moich gier życia.Final Fantasy the Spirits Within - Myślałem że przez ten film Square przeszło fuzję z Enixem, ale Kubica wyjaśnił sytuację. Nie miałem żadnych oczekiwań co do tego filmu, ot średniaczek. Tymczasem w mojej skromnej biblioteczce:Extreme Plus - Tutaj propsuję, sporo poprzednich tematów EP było dla mnie "meh", a ten akurat trafił w mój gust.