Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

System reputacji

Czy jestes za calkowitym usunieciem reputacji na forumie? 71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Usuwamy?

• Tak
      25%
    • Nie
      46%
    • Ograniczyc ilosc reakcji + wyrzucic licznik
      16%
    • Zostawic obecne reakcje + wyrzucic licznik
      11%

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Perez napisał(a):

i osiągnięć

Wygeneruj reckę przy pomocy AI w dziale xboxa - Very Rare

• Odpowiedzi 86
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No ja nie wiem po co to This wprowadzono. Tak samo jak Dzieki (skoro jest plus) czy Serduszko dla pedauff.

• Pupcio jest jaki jest, można mieć o nim różne zdanie, ale jest nasz na tyle długo, że przestaliśmy się nad tym zastanawiać. Poza tym w jego postach nie stwierdzono ingerencji Sztucznej Inteligencji, a

Opublikowano

"Przyłap Ofiego na kłamstwie" Złote - Odblokowało 97,86% graczy

Opublikowano

Aż zacząłem klikać po tych reputacjach - w ustawieniach nawet taka opcja "Użytkownicy mogą przyznawać sami sobie punkty reputacji?" - na razie Off... ;)

Opublikowano
Godzinę temu, Perez napisał(a):

Aż zacząłem klikać po tych reputacjach - w ustawieniach nawet taka opcja "Użytkownicy mogą przyznawać sami sobie punkty reputacji?" - na razie Off... ;)

@Boomcio

Opublikowano
2 godziny temu, oFi napisał(a):

Te screeny, które sobie sami wmowiliscie ze gierki kupuje podczas zbiórki na mojego syna?

Nice try ale nikt wam nie uwierzył więc daruj sobie te zaczepki szóstoklasisty )

Nadal zbierasz kasę zlodzieju i robiłeś to i wtedy.

Ledwo temat się odświeżył i posty pokasowane. Nie wierze, że ktos takiego typa wspiera w jakikolwiek sposób.

Opublikowano

Proszę zostawić plusiki i minusiki w spokoju. Ja jestem zapracowanym człowiekiem, jak ktoś wysmaruje ścianę tekstu, to chce mieć jakiś indykator czy warto ją czytać. No wyobrażacie sobie czytanie postów ogóra nie wiedząc, czy tym razem napisał coś przydatnego czy znowu majaczy? Plusiki i minusiki pozostawione przez tych, którzy się na to porwali na ślepo są dla mnie bezcenne.

No i mimo wszystko jesteśmy jednak prostymi ludzikami napędzanymi dopaminą. Jak ktoś poświęca swój czas na pisanie jakościowych tekstów, to niech ją ma. Nie dość, że będzie nagrodą, to jeszcze podświadomie będzie motywować do pisania kolejnych eleganckich recek.

Wyłączyc licznik bo to po gówno jest, wyłączyć plusiki w tematach gdzie się je farmi niskim kosztem (np zakupy growe) i starczy.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Przez te plusiki i minusiki masa ludków w historii forumka się posrała. To tyle. Ale jak ktoś się kumplom chwali ile ma minusików bo nie ma czym innym, to spoko.

Czy tam plusików czy innych g00wienek.

Opublikowano

Z 10 lat temu pewnie bym powiedział, żeby wyjebać, no ale teraz to nie, bez przesady, integralny element forumowania, sensowne argumenty padły już wcześniej, więc co tu więcej pisać. A licznik, na który i tak nie patrzę i chyba większość ma wywalone, ani mnie ziębi, ani grzeje.