Opublikowano niedziela o 13:242 dni 57 minut temu, Jutrzen napisał(a):Czemu kłamiesz? Nie ma formy Hiroły. Heroes albo Herosi. To naprawdę nie jest trudne.To nie kłamstwo, to otwarta beka z tej krucjaty. Nie moja wina, że kojarzysz mi się głównie z czepianiem się soulsów czy innych gierkowych powiedzonek. Teraz jeszcze dorzucę do puli bekę z "GoW>DMC", heh.
Opublikowano niedziela o 15:242 dni 1 godzinę temu, Nomen dubium napisał(a):Ja Cię sunę... Nie było mnie tu przez 11 miechów, a temu polonistycznemu trollowi wciąż się nie znudziło i dalej tu siedzi i przecinki poprawia... Ależ to trzeba mieć nudne życie, no cóż nie pozostaje mi nic innego, jak pokłonić się w pas za iście heroiczną wytrwałość i konsekwencję - keep up the good work, Jutrzenko!I kolejny kłamca. Chyba, że nie wiesz, co to jest przecinek? 2 godziny temu, Bzduras napisał(a):To nie kłamstwoSkoro mówisz nieprawdę, to kłamiesz. Innej definicji nie ma. Edytowane niedziela o 15:272 dni przez Jutrzen
Opublikowano niedziela o 19:031 dzień Ano, kłamczuch ze mnie taki że aż mi się z uszu dymi, a o przecinku wiem - parafrazując klasyka - mniej niż zero, wiem za to czym jest sarkazm (Ty póki co jeszcze nie, ale głowa do góry; dowiesz się tego być może już w następnym roku szkolnym, o ile oczywiście uda Ci się uzyskać promocję do kolejnej klasy) no i przede wszystkim, w przeciwieństwie do Ciebie, nie pomyliłem forum o grach z kółkiem polonistycznym i z reguły staram się tu pisać właśnie nt. gier. W Twoich komentarzach natomiast treści związanych z grami jest chyba mniej, niż w aktualnym Si Di Ekszonie (tj. po ich transformacji w kwartalnik publicystyczny) co oznacza naprawdę niewiele...P.S. Walnij sobie może jakiegoś browca na rozluźnienie, bo spinasz się o byle co... Wyjeżdżasz z jakimiś "kłamcami" w reakcji na delikatną szyderę, WTF?
Opublikowano niedziela o 20:091 dzień Jutrzen vs Nomenomen O takie starcie forumowych osobliwości nic nie robiłem. Fight!
Opublikowano niedziela o 20:321 dzień Jutrzen, znawco - cala scena graczy w HoMM3 mówi, że gra w Hirołsy. Coś jeszcze? Nie musisz być tutaj z nami kolego, skoro aż tak bolą Cię te błędy językowe.
Opublikowano niedziela o 21:231 dzień Godzinę temu, LeifErikson napisał(a):Jutrzen vs Nomenomen O takie starcie forumowych osobliwości nic nie robiłem. Fight!
Opublikowano wczoraj o 16:08 1 dzień Odnośnie Mixtape, już abstrahując od samej "gry", rozbawiły mnie 3 grosze od Dżuja. "Beatlesi, Pink Floyd, Bad Bunny czy Taylor Swift - jedni ich kochają, inni nimi gardzą".Wspominanie w tym samym zdaniu o Bad Bunny i Floydach czy Swift to naprawdę spora odwaga ;-) Rozumiem też, że ktoś może nie lubić Beatlesów, ale nimi pogardzać? ;-)Poprzedni felieton HIVa mnie zaintrygował. Z ciekawością zasiadłem do drugiego i… jestem lekko porażony jego dziecinadą. Facet wylewa żale, że został skrzywdzony i wywalony na zbity pysk. Mimo że był bardzo profesjonalny -- i nadawał się do pracy jak jasna cholera -- to odrzucona przez niego otyła kobieta zniszczyła mu karierę w CD projekt. Ja wiem, że kobiety potrafią być mściwe, i wredne jak mało kto, ale sposób w jaki on opisuje początek ich znajomości znamionuje zwykłego buca, który nie potrafi radzić sobie z relacjami z ludźmi na zupełnie podstawowym poziomie. Może jest w spektrum autyzmu? Nie wiem. Chce uchodzić za jakiegoś ekscentryka, ale chyba zapomina, że Muskiem to on nie jest – i na wiele to sobie pozwolić nie może. Znam całkiem nieźle absurdy korporacyjnych polityk, wewnętrznych gierek i toksycznej atmosfery jaka w nich panuje. Mimo to po części nie dziwie tej kobiecie, że robił mu pod górkę – o ile to jest prawda. Bo współpraca na dłuższą metę z mega burakiem jest męcząca i frustrująca. Edytowane wczoraj o 16:32 1 dzień przez bobo84
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W dniu 14.06.2026 o 22:09, LeifErikson napisał(a):Jutrzen vs Nomenomen O takie starcie forumowych osobliwości nic nie robiłem. Fight!W dniu 14.06.2026 o 23:23, Konsolite napisał(a):Schować popkorn panowie, to była tylko dogrywka po konfrontacji z zeszłego roku; może kiedyś dojdzie i do rzutów karnych ale póki co zostawiam Jutrzenkę w spokoju i wracam do oglądania (zaraz powtórka Belgii z Egiptem) futbolu. Nawiasem mówiąc, ukłony dla Zielonych Świątków (czy jak im tam) za remis z Hiszpanią, that was so much fun! Edytowane 29 minut temu29 min przez Nomen dubium
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W dniu 14.06.2026 o 14:26, Jutrzen napisał(a):lootowania - lutowania?Mam podejrzenie, a nawet pewność, że lutowali Ciebie
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 7 minut temu, MYSZa7 napisał(a):@Jutrzen a „rogaliki” to gry czy wypieki?Sprawa się komplikuje, gdy rogalik jest indykiem!
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Damn it... I tak oto niechcący rozpętałem powszechną "nagonkę" na Świteziankę, a pomyśleć że nie taki był zamysł gdyż moją intencją było tylko lekko tę forumową polonistkę podszczypać, chlip chlip...Edit: A Ty Adamus kłamczuchu jeden przestań kłamać, bo rogalik nie może być zarazem indykiem!! Piszesz nieprawdę, a zatem KŁAMIESZ!!!P.S. A, i jeszcze do Erika: osobliwość to ma czarna dziura, Tobie zapewne chodziło o osobistości; lepiej że ja Ci to wytknąłem niż miałby to zrobić Świtezian, bo wiesz ja to zrobię łagodnie a ten lingwista level 9999 za takiego babola to gotów byłby złamać na Tobie rózgę! Edytowane 22 minuty temu22 min przez Nomen dubium