Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie no, te marvelowe dialogi nie przeżyję. ja pierdolęale szczerze wolę tę kostkę od tego dzieciaka z ragnaroka
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, XM. napisał(a):To prequel. I pewnie główne skrzypce gra tu maska z ragnaroka - obie strony będą musiały wykorzystać ją żeby zawrócić MOM i taki będzie wynik w postaci kolejnego god of war.Po plotkach stawiałem, że akcja będzie się dziać przed GoW 2018, a jednak tak nie jest i wg mnie to dobra decyzja, dlatego właśnie nie jest to typowy prequel. Podoba mi się to i jestem ciekawy jak się rozwinie historia.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, XM. napisał(a):To prequel. I pewnie główne skrzypce gra tu maska z ragnaroka - obie strony będą musiały wykorzystać ją żeby zawrócić MOM i taki będzie wynik w postaci kolejnego god of war.To midquel, zacznie się po początku jedynki i skończy przed końcem dwójki.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ta szefowa to miała maskę z lekka egipską, stworek to jakieś hinduskie bóstwo, jest szansa na wpierdol dla Juraty królowej Bałtyku.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz człowiek cieszy się, że studio wyda gierkę w przeciągu 5 lat od poprzedniej Chore czasy. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Patapon
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, Rtooj napisał(a):Ta szefowa to miała maskę z lekka egipską, stworek to jakieś hinduskie bóstwo, jest szansa na wpierdol dla Juraty królowej Bałtyku.Tak, będzie miszmasz światów o czym świadczy symboliczna galaretowata kostka i miecz Merlina.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Patapon napisał(a):Teraz człowiek cieszy się, że studio wyda gierkę w przeciągu 5 lat od poprzedniej Chore czasy.No, a ta gra powstaje już 8 lat - ragnaroka robił inny team.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 9 minut temu, agst napisał(a):Nie mam jakiegoś dużego hajpu, ale liczę że gra dowiezie i oby na wiosnę premiera.Którego roku? Tam był opis "in development" więc się jeszcze poczeka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, Square napisał(a):Którego roku? Tam był opis "in development" więc się jeszcze poczeka.W plotkach było, że premiera niby nie jest zbyt odległa, pokaz był dość obszerny, więc mam nadzieję że premiera raczej szybciej niż później. Pewnie aż zbyt optymistycznie podchodze, ale co tam.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Leak się sprawdziłhttps://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/s/QCNDPbX2Cy
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Square napisał(a):Którego roku? Tam był opis "in development" więc się jeszcze poczeka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Sony nie ma nic first party na 2027 zapowiedziane, a wybór nie jest duży, realistycznie Faye wyjdzie przed grą ND w 2027, a później jako crossgen Intergalactic, chyba, że jutro zaskoczą u Geoffa.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Cudowne jest to, że 20 lat temu Barlog miał inny pomysł na trójkę niż finalnie wyszło - w pierwszych dwóch godzinach miało zabijać się Zeusa i walczyć następnie z przedstawicielami innych mitologii chcących zająć miejsce na tronie Greckiej - teraz wreszcie swój pomysł spełnia w trochę innej postaci, gdzie w krainie gdzie trafiają bogowie po śmierci będą walczyć o bycie najwyzszym bóstwem.Co za człowiek
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. O ile początek zapowiedzi dawał nadzieję na powrót uczucia dojrzalszej i indywidualnej przygody rodem z 2018, przeplatanej mieszaniną różnych mitologii, tak ta kostka (tak, może się okazać, że jest czymś/kimś innym, w innej formie - ale co z tego?) i milenialskość dialogów rodem z Ragnaroka ujebały dla mnie momentum.Walka - z jednej strony czuć w sumie puszczenie oczka w stronę klasycznych GoWów, z drugiej - leaki wspominały o magii żywiołów, która miała pomagać wykorzystywać otoczenie na własną korzyść.Tu póki co to widzę reskin poprzednich TPP GoWów z kilkoma zmianami xd
Opublikowano 59 minut temu59 min Teraz, Antihero_ napisał(a):O ile początek zapowiedzi dawał nadzieję na powrót uczucia dojrzalszej i indywidualnej przygody rodem z 2018, przeplatanej mieszaniną różnych mitologii, tak ta kostka (tak, może się okazać, że jest czymś/kimś innym, w innej formie - ale co z tego?) i milenialskość dialogów rodem z Ragnaroka ujebały dla mnie momentum.Walka - z jednej strony czuć w sumie puszczenie oczka w stronę klasycznych GoWów, z drugiej - leaki wspominały o magii żywiołów, która miała pomagać wykorzystywać otoczenie na własną korzyść.Tu póki co to widzę reskin poprzednich TPP GoWów z kilkoma zmianami xdPoważnie oceniasz co jest a czego nie ma w systemie walki po tych paru minutach początkowej walki?Przecież to może się skończyć na rozbudowaniu ragnarok x10. Nowe bronie, nowe kształty galarety, moce jak widać też będą. Ludzie, przecież to Santa Monica.
Opublikowano 57 minut temu57 min Kurcze Heavenly Sword uwielbiam, Stellar blade był świetny ale do tej serii babka mi kompletnie nie pasuje. Właśnie Kratos jako postać zimnego chama jeszcze z czasów trylogii była świetna, nowe God of war już półka niżej a to ogra się koedyś z drugiej ręki. Nic mi tu pasuje, babeczka bije kwiaty zaraz jakieś fioletowe lasery no nic nie każda gra musi być dla mnie. Ja poczekam z wypiekami na remake trylogii.
Opublikowano 56 minut temu56 min Opcjonalni z 2018 i Ragnaroka to najtrudniesi bossowie z gier wideo tej dekady, a zawsze mówi się przy nich o totalnej każualizacji, podejrzane, może nie grali xD?
Opublikowano 56 minut temu56 min A więc szok. Cory Barlog NIE jest reżyserem tej gry. To intrygujące i pocieszające. Gra Barloga musi być w lekkim piekiełku developerskim i musi być na PS6.
Opublikowano 55 minut temu55 min Powiem szczerze, że jak zobaczyłem te korytarze, i tą wieżę to pomyślałem że to będzierogalik
Opublikowano 55 minut temu55 min 7 minut temu, Patapon napisał(a):No zobaczymy, ale jakby miało wyjść w 2027 to wydaje mi się, że miałoby tu rok.
Opublikowano 55 minut temu55 min 2 minuty temu, Patapon napisał(a):Opis z PS StoreFajnie, żeby nie pokazali całego panteonu przed wydaniem gry tylko, bo może być kilka zaskoczeń.
Opublikowano 54 minuty temu54 min Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):Opcjonalni z 2018 i Ragnaroka to najtrudniesi bossowie z gier wideo tej dekady, a zawsze mówi się przy nich o totalnej każualizacji, podejrzane, może nie grali xD?Jak ktoś ogrywał GOWy na czymkolwiek niżej niż hard to robił sobie krzywdę.