Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War Laufey

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, te marvelowe dialogi nie przeżyję. ja pierdolę

ale szczerze wolę tę kostkę od tego dzieciaka z ragnaroka

• Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cóż można rzec? Mimowolnie boli, że to nad tym tyle pracował Barlog. Gra wydaje się być reskinem. Czemu znowu tyle fioletu? Co jest z tym fioletem i tą generacją? Ta kostka jako kompan, który pewni

• Zeus to miecz, sorry za spoilery.

• Teraz człowiek cieszy się, że studio wyda gierkę w przeciągu 5 lat od poprzedniej Chore czasy.

Opublikowano
Teraz, XM. napisał(a):

To prequel. I pewnie główne skrzypce gra tu maska z ragnaroka - obie strony będą musiały wykorzystać ją żeby zawrócić MOM i taki będzie wynik w postaci kolejnego god of war.

Po plotkach stawiałem, że akcja będzie się dziać przed GoW 2018, a jednak tak nie jest i wg mnie to dobra decyzja, dlatego właśnie nie jest to typowy prequel. Podoba mi się to i jestem ciekawy jak się rozwinie historia.

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał(a):

To prequel. I pewnie główne skrzypce gra tu maska z ragnaroka - obie strony będą musiały wykorzystać ją żeby zawrócić MOM i taki będzie wynik w postaci kolejnego god of war.

To midquel, zacznie się po początku jedynki i skończy przed końcem dwójki.

Opublikowano

Ta szefowa to miała maskę z lekka egipską, stworek to jakieś hinduskie bóstwo, jest szansa na wpierdol dla Juraty królowej Bałtyku.

Opublikowano

Teraz człowiek cieszy się, że studio wyda gierkę w przeciągu 5 lat od poprzedniej obama

Chore czasy.

Edytowane przez Patapon

Opublikowano
Teraz, Rtooj napisał(a):

Ta szefowa to miała maskę z lekka egipską, stworek to jakieś hinduskie bóstwo, jest szansa na wpierdol dla Juraty królowej Bałtyku.

Tak, będzie miszmasz światów o czym świadczy symboliczna galaretowata kostka i miecz Merlina.

Opublikowano
1 minutę temu, Patapon napisał(a):

Teraz człowiek cieszy się, że studio wyda gierkę w przeciągu 5 lat od poprzedniej obama

Chore czasy.

No, a ta gra powstaje już 8 lat - ragnaroka robił inny team.

Opublikowano
9 minut temu, agst napisał(a):

Nie mam jakiegoś dużego hajpu, ale liczę że gra dowiezie i oby na wiosnę premiera.

Którego roku? Tam był opis "in development" więc się jeszcze poczeka.

Opublikowano
Teraz, Square napisał(a):

W plotkach było, że premiera niby nie jest zbyt odległa, pokaz był dość obszerny, więc mam nadzieję że premiera raczej szybciej niż później. Pewnie aż zbyt optymistycznie podchodze, ale co tam.

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał(a):

Screenshots_2026-06-03-00-37-48.png

Opublikowano

Tyle tam było grania że mogli dać demo.

Opublikowano

Sony nie ma nic first party na 2027 zapowiedziane, a wybór nie jest duży, realistycznie Faye wyjdzie przed grą ND w 2027, a później jako crossgen Intergalactic, chyba, że jutro zaskoczą u Geoffa.

Opublikowano

Cudowne jest to, że 20 lat temu Barlog miał inny pomysł na trójkę niż finalnie wyszło - w pierwszych dwóch godzinach miało zabijać się Zeusa i walczyć następnie z przedstawicielami innych mitologii chcących zająć miejsce na tronie Greckiej - teraz wreszcie swój pomysł spełnia w trochę innej postaci, gdzie w krainie gdzie trafiają bogowie po śmierci będą walczyć o bycie najwyzszym bóstwem.

Co za człowiek fsg

Opublikowano

O ile początek zapowiedzi dawał nadzieję na powrót uczucia dojrzalszej i indywidualnej przygody rodem z 2018, przeplatanej mieszaniną różnych mitologii, tak ta kostka (tak, może się okazać, że jest czymś/kimś innym, w innej formie - ale co z tego?) i milenialskość dialogów rodem z Ragnaroka ujebały dla mnie momentum.

Walka - z jednej strony czuć w sumie puszczenie oczka w stronę klasycznych GoWów, z drugiej - leaki wspominały o magii żywiołów, która miała pomagać wykorzystywać otoczenie na własną korzyść.
Tu póki co to widzę reskin poprzednich TPP GoWów z kilkoma zmianami xd

Opublikowano
Teraz, Antihero_ napisał(a):

O ile początek zapowiedzi dawał nadzieję na powrót uczucia dojrzalszej i indywidualnej przygody rodem z 2018, przeplatanej mieszaniną różnych mitologii, tak ta kostka (tak, może się okazać, że jest czymś/kimś innym, w innej formie - ale co z tego?) i milenialskość dialogów rodem z Ragnaroka ujebały dla mnie momentum.

Walka - z jednej strony czuć w sumie puszczenie oczka w stronę klasycznych GoWów, z drugiej - leaki wspominały o magii żywiołów, która miała pomagać wykorzystywać otoczenie na własną korzyść.
Tu póki co to widzę reskin poprzednich TPP GoWów z kilkoma zmianami xd

Poważnie oceniasz co jest a czego nie ma w systemie walki po tych paru minutach początkowej walki?

Przecież to może się skończyć na rozbudowaniu ragnarok x10. Nowe bronie, nowe kształty galarety, moce jak widać też będą. Ludzie, przecież to Santa Monica.

Opublikowano

Kurcze Heavenly Sword uwielbiam, Stellar blade był świetny ale do tej serii babka mi kompletnie nie pasuje. Właśnie Kratos jako postać zimnego chama jeszcze z czasów trylogii była świetna, nowe God of war już półka niżej a to ogra się koedyś z drugiej ręki. Nic mi tu pasuje, babeczka bije kwiaty zaraz jakieś fioletowe lasery no nic nie każda gra musi być dla mnie. Ja poczekam z wypiekami na remake trylogii.

Opublikowano

Opcjonalni z 2018 i Ragnaroka to najtrudniesi bossowie z gier wideo tej dekady, a zawsze mówi się przy nich o totalnej każualizacji, podejrzane, może nie grali xD?

Opublikowano

A więc szok. Cory Barlog NIE jest reżyserem tej gry. To intrygujące i pocieszające. Gra Barloga musi być w lekkim piekiełku developerskim i musi być na PS6.

Opublikowano

Powiem szczerze, że jak zobaczyłem te korytarze, i tą wieżę to pomyślałem że to będzie

rogalik

Opublikowano
7 minut temu, Patapon napisał(a):

Screenshots_2026-06-03-00-37-48.png

No zobaczymy, ale jakby miało wyjść w 2027 to wydaje mi się, że miałoby tu rok.

Screenshot_2026-06-03-00-52-58-323_com.google.android.youtube-edit.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Patapon napisał(a):

Opis z PS Store

Screenshots_2026-06-03-00-53-28.png

Fajnie, żeby nie pokazali całego panteonu przed wydaniem gry tylko, bo może być kilka zaskoczeń.

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):

Opcjonalni z 2018 i Ragnaroka to najtrudniesi bossowie z gier wideo tej dekady, a zawsze mówi się przy nich o totalnej każualizacji, podejrzane, może nie grali xD?

Jak ktoś ogrywał GOWy na czymkolwiek niżej niż hard to robił sobie krzywdę.