Opublikowano 52 minuty temu52 min 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):że jutro zaskoczą u Geoffa.W piątek ;)
Opublikowano 50 minut temu50 min Imię bardzo źle się kojarzy ze Szlaufem. I nie chodzi o węża ogrodowego. Nawet takiego wokół całego ogródka. Edytowane 50 minut temu50 min przez Rtooj
Opublikowano 47 minut temu47 min Gramy babą w grę wyreżyserowaną przez babę. Boże Critical Drinkery i asmongoldy będą nie do zniesienia.
Opublikowano 47 minut temu47 min Gra raczej na 2028 skoro nie było podanego nawet roku wydania. Po mału już należy się nastawiać, że prezentowane gry bez konkretnych dat będą na ps6 i zapewne crossgenami.
Opublikowano 46 minut temu46 min Przeszedłem poprzednie gry serii, więc i tą ukończę, ale jakoś bez podjarki. Ten dezajn jest taki chaotyczny, nasrane wszystkiego, nic do siebie nie pasuje, jak w jakimś fortnajcie gdzie każdy ma randomowego skina - starsza babka, bóg hinduski, bóg egipski, słodziasty stitch, żelowa kulka, gadajacy miecz, żarówiasty fiolet, walczące demony, walczące kwiatki, random shit go. Edytowane 45 minut temu45 min przez Observer
Opublikowano 44 minuty temu44 min Teraz, Observer napisał(a):Przeszedłem poprzednie gry serii, więc i tą ukończę, ale jakoś bez podjarki. Ten dezajn jest taki chaotyczny, nasrane wszystkiego, nic do siebie nie pasuje, jak w jakimś fortnajcie gdzie każdy ma randomowego skina - starsza babka, bóg hinduski, bóg egipski, słodziasty stitch, żelowa kulka, gadajacy miecz, walczące demony, walczące kwiatki, random shit go.to prawda, ja jeszcze przekręcałem oczami jak widziałem te specjalnie podłożone słodziutkie zwierzątka magiczne, jakie to kurwa wyświechtane.ale muszę pochwalić ogromną zmianę na plus w porównaniu do Ragnaroka i 2018 - kamera jest oddalona od głównej bohaterki.
Opublikowano 43 minuty temu43 min 2 minuty temu, Qbon napisał(a):Gra raczej na 2028 skoro nie było podanego nawet roku wydania. Po mału już należy się nastawiać, że prezentowane gry bez konkretnych dat będą na ps6 i zapewne crossgenami.Szybciej to będzie na ps4/ps5 niż ps5/ps6. Niewiele tu ładniej niż w Ragnaroku.
Opublikowano 43 minuty temu43 min 8 minut temu, Figaro napisał(a):A więc szok. Cory Barlog NIE jest reżyserem tej gry. To intrygujące i pocieszające. Gra Barloga musi być w lekkim piekiełku developerskim i musi być na PS6.A on robi jakieś gry jeszcze jako reżyser? Jest Head of Creative, więc pewnie trzyma pieczę nad wszystkim po trochę.
Opublikowano 42 minuty temu42 min 6 minut temu, Rtooj napisał(a):Poważnie oceniasz co jest a czego nie ma w systemie walki po tych paru minutach początkowej walki?Przecież to może się skończyć na rozbudowaniu ragnarok x10. Nowe bronie, nowe kształty galarety, moce jak widać też będą. Ludzie, przecież to Santa Monica.Oceniam fragment, który pokazali - i jak dla mnie było średnio. Galareta też mnie jakoś wybiła klimatu.Ale nie obrażę się - i w zasadzie życzę tego sobie i wszystkim - żeby kolejnymi zajawkami Santa Monica zamknęło mi mordę i mnie przekonało, bo sama mieszanka mitologii (patrząc na wprowadzenie innych bogów wojny Begtse i Sechmet) brzmi mega intrygująco.
Opublikowano 38 minut temu38 min A on robi jakieś gry jeszcze jako reżyser? Jest Head of Creative, więc pewnie trzyma pieczę nad wszystkim po trochę. Były ploty, że robi jakieś nowe sci-fi IP.
Opublikowano 30 minut temu30 min 12 minut temu, Rtooj napisał(a):Szybciej to będzie na ps4/ps5 niż ps5/ps6. Niewiele tu ładniej niż w Ragnaroku.To prawda