Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Absolutnie nie porwał mnie ten trailer.A CV ograłem na premierę gdyby ktoś miał ochotę się o to przywalić.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Luzik, twoja sprawa. Ja sie jaram i bede sie tym chwalilł wszem i wobec Tymczasem wyczekuje edycji kolekcjonerskiej. Cos czuje moze sie takowa pojawić
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tagi na steamie Chyba z jazdą motorkiem po wyspie z przecieków było coś na rzeczy
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ciekawe jakie zmiany w fabule wprowadzą. Oby nie bali się przedstawić Ashforda w taki sam sposób jak w oryginale. Ma być reimagine wiec na pewno będzie inaczej. Chciałbym żeby pewien boss z ostatniej lokacji dostał większe lore.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Claire 10/10, prześliczna jest. To jest ta różnica między designem od Japończyków, a Koreańcami z tym ich pedo vibem i bohaterkami wyglądającymi jakby miały 11 lat. Ciekawe czy będzie do odblokowania jej ciuszek z RE2
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor 7 minut temu, Josh napisał(a):To jest ta różnica między designem od Japończyków, a Koreańcami z tym ich pedo vibem i bohaterkami wyglądającymi jakby miały 11 lat.Nie no japończycy mają też swoje zboczenia, ale to przy stylu anime. Capcom dostarcza kolejny raz atrakcyjną [Grace], ale nie goonerską postać kobiecą.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Lata doświadczenia spermienia japończyków w grach po prostu mają już to opanowane, koreańce i chinole dopiero na etapie szczucia cycem z ps2
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Claire to dopiero rozłoży skrzydła i będzie robila furrore na pc ze swoimi modami. Zas bedzie ogladane godzinami speedrunerow
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Wygląd Claire zajebisty W oryginał grałem z 20 lat temu, więc bardzo czekam na remake.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie jestem jakimś fanem CV, poza fabułą - na tamten moment - najlepszą w serii(nie żeby to było jakieś trudne), to wszystko było gorsze, ale to i tak jest reinterpretacja, więc nie trzeba się do tego jakoś przywiązywać, bo zrobią po swojemu. Klimatycznie wygląda, że będzie się zgadzać, ta czerwień z zapowiedzi też dziwnie przyciągająca.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 56 minut temu, Josh napisał(a):Claire 10/10, prześliczna jest. To jest ta różnica między designem od Japończyków, a Koreańcami z tym ich pedo vibem i bohaterkami wyglądającymi jakby miały 11 lat.Ciekawe czy będzie do odblokowania jej ciuszek z RE2O babach od zachodnich devov to lepiej nie wspominac. A na gierke czekam. To jedyny resident w ktorego nigdy nie gralem
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Sorry Leon, ale frajer jesteś, że się uganiasz za tą swoją chinką ;/Swoją drogą jestem ciekawy, jak na jesieni pokażą nowy zwiastun ze sterydziarzem Chrisem. W końcu dostaniemy jego młodszą wersję w zrimejkowanej formie. Z nim zawsze mieli trochę problem, że chociaż przypomnę jego występ w RE7, gdzie wyglądał jak jakiś random.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 godziny temu, Josh napisał(a):Ciekawe czy będzie do odblokowania jej ciuszek z RE2Na 100% tak jak policyjny Leona jest w ostatnich grach. Mogli by dorzucić ten noir z dwójki
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Żałuję że nie oglądałem na żywo tego Summer Festu, zwiastun na żywo musiał robić duże wrażenie, zresztą nie tylko ten. Ale po tylu rozczarowujących eventach człowiek olewa oglądanie na żywo i tylko odchacza potem newsy na PPE Bardzo się jaram tym co pokazali. Szkoda kultowego intra z helikopterem w laboratorium Umbrelli, tutaj jest zbyt spokojnie. O długość gry jestem spokojny, RE CV i RE4 to najdłusze Residenty i remake czwórki nie rozczarował pod tym względem (pod innymi też). Co do krindżowych fragmentów z Alfredem to jestem pewien że ich nie będzie. Jakoś to szaleństwo stonują. Grafika jak zwykle nas zachwyci, ten silnik to poezja. No i tyle, oby to wyszło na wiosnę. A ja w końcu zabiorę się za ponowne przejście Code Veronica, tym razem na PS5. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez aux
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 35 minut temu, aux napisał(a):O długość gry jestem spokojny, RE CV i RE4 to najdłusze Residenty
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Do piątki to trzeba doliczyć 2 dodatki i dopiero wtedy zbliża się długością do RE4 nie licząc Separate Ways.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A od drugiej połowy sie tak dłuży że człowiek ma wrażenie jakby grał 30h
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a):Do piątki to trzeba doliczyć 2 dodatki i dopiero wtedy zbliża się długością do RE4 nie licząc Separate Ways.Podstawka bez DLC jest dłuższa niż og RE4 + Separate Ways. RE4R bez SE ledwo się zbliża do tego czasu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W życiu nie powiedziałbym, że re5 na zbliżonym poziomie długości do re4 remake a tym bardziej do 4 - jest krócej i tylko 6 jest dłuższa od tych gierSwoja droga pięknie naprawili ten zdałniony ryj Claire
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Pewnie rimejku piątki też się kiedyś doczekamy, ale raczej nie szybko. Veronicę robi team od rimejku 2 i 4, a według plotek partacze od rimejka trójki odświeżają RE0. Co może być dość zabawne, bo ekipa od najgorszego rimejku robi rimejk najgorszego dużego residenta. Co z tego wyjdzie cholera wie, ale jeśli chodzi o przyszłość serii to obstawiam coś w tym stylu 2027 Veronica Remake2028 RE0 Remake2030 RE10 2031 RE5 Remake
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ten czas to i tak zawsze będzie różny dla każdego. RE4 Remake kończyłem dłużej niż oryginał i jego dodatki razem. Ale to głównie dlatego, że przy pierwszym podejściu staram się jak najrzadziej korzystać z mapy, więc robienie wszystkich wyzwań dla kupca zajęło mi sporo czasu, plus męczenie się ze strzelnicą dla złotych żetonów.
Opublikowano 43 minuty temu43 min 25 minut temu, Pix napisał(a):Pewnie rimejku piątki też się kiedyś doczekamy, ale raczej nie szybko. Veronicę robi team od rimejku 2 i 4, a według plotek partacze od rimejka trójki odświeżają RE0. Co może być dość zabawne, bo ekipa od najgorszego rimejku robi rimejk najgorszego dużego residenta. Co z tego wyjdzie cholera wie, ale jeśli chodzi o przyszłość serii to obstawiam coś w tym stylu2027 Veronica Remake2028 RE0 Remake2030 RE102031 RE5 RemakeBądź łagodny zrobili goty separate ways a i trójka wygląda jak coś co zostało zjebane przez korposów i rozkaz wydania tego zaraz po re2. Oby Weroniczki nie spotkał taki los bo ta część zasługuje na wszystko co najlepsze żeby w końcu sie łom od niej odłomił
Opublikowano 42 minuty temu42 min 27 minut temu, XM. napisał(a):W życiu nie powiedziałbym, że re5 na zbliżonym poziomie długości do re4 remake a tym bardziej do 4 - jest krócej i tylko 6 jest dłuższa od tych gierSwoja droga pięknie naprawili ten zdałniony ryj ClaireTutaj juz bliżej realizmowi RE engine sie rozwija. Jestem gotów przymknąć oko na hdr w takiej sytuacji.