Opublikowano 16 lipca16 lip Autor 52 minuty temu, Pix napisał(a):Dzięki, szefie.A swoją drogą trochę podejrzana sprawa, że ostatnio pisałeś, że żona i dzieci wyjeżdżają i zostajesz sam, a tu nagle złamana ręka. No ale uznajmy między nami chłopaki, że wersja z graniem w piłkę jest prawdziwaFamilja juz powrocona, a zlamanie niestety pileczka, bo jakby po jakiejs imprezce to bym uznal, ze to jakis znak, a tak - czlowiek trenuje, kilogramy zrzuca, a tu masz.
Opublikowano 16 lipca16 lip Autor Ludu, za co to tak cierpieć z tym Allegro... Limitka jak coś, bo wjechała o 20:00, ale chyba dalej niewidoczna na profilu u nas https://allegro.pl/oferta/nintendo-64-extreme-okladka-limitowana-psx-extreme-18767721741
Opublikowano 16 lipca16 lip Też już łyknięta limitka i okarynka. Dzięki, Panowie. Specjal, na który czekałem długie lata. Trzeba było przecierpieć te wszystkie Atari i inne Pixel Extreme (też kupowałem, żeby nie było), ale w końcu nadszedł ten dzień
Opublikowano 16 lipca16 lip Też już zaklepałem swój egzemplarz limitki, oczywiście prawilnie w sklepie prezesa
Opublikowano 16 lipca16 lip Autor Teraz, czapa napisał(a):Już widać na allegro, kupioneTak, ale nie wszystkie - jeszcze Mario, Perfect i Golden się "sprawdzają". Cięzko bez tego Allegro, bo robi robotę, ale to wystawianie tych kilku okładek to loteria - raz przejdzie, raz nagle z czapy jakiś blok.
Opublikowano 16 lipca16 lip 3 minuty temu, Perez napisał(a):Tak, ale nie wszystkie - jeszcze Mario, Perfect i Golden się "sprawdzają". Cięzko bez tego Allegro, bo robi robotę, ale to wystawianie tych kilku okładek to loteria - raz przejdzie, raz nagle z czapy jakiś blok.Tak tylko Limitka, Zelda i Banjo. Zamówiłem Zeldę i Limitkę, poczekam chwilę aż się reszta pojawi.
Opublikowano 16 lipca16 lip Mam wszystkie specjale, ale dopiero teraz kupiłem limitkę, ale szczerze, to ta wersja Myszy zdecydowanie lepsza.
Opublikowano 16 lipca16 lip Ja czekałem na Allegro, o 20:10 były widoczne limitka, donkey kong i Zelda. Jestem patronem to uzurpuję sobie moralne prawo do kupienia limitki+dodatkowej okładki na Allegro ze smartem 😜
Opublikowano 16 lipca16 lip Limitka zamówiona. Nie tym razem skalperzy.Szkoda że na allegro nie ma dostępnego paczkomatu InPost albo paczko punktu Orlen. Tylko automaty, z którymi wiecznie są problemy i mnie.
Opublikowano 16 lipca16 lip Autor 2 minuty temu, Arachnidek napisał(a):Limitka zamówiona. Nie tym razem skalperzy.Szkoda że na allegro nie ma dostępnego paczkomatu InPost albo paczko punktu Orlen. Tylko automaty, z którymi wiecznie są problemy i mnie.Jak to nie ma paczkomatu? 80% osób wybiera paczkomat :)
Opublikowano 16 lipca16 lip Just now, Perez said:Jak to nie ma paczkomatu? 80% osób wybiera paczkomat :)Dokładnie. Oczywiście automatycznie mi też zmieniło na OneBoxa ale zmieniłem ręcznie, tylko InPost 🇵🇱🇵🇱🇵🇱
Opublikowano 16 lipca16 lip Autor Dobra, jest komplet, jak coś to na skróty Mario https://allegro.pl/oferta/nintendo-64-extreme-okladka-super-mario-64-psx-extreme-18768071209 i Bond https://allegro.pl/oferta/nintendo-64-extreme-okladka-goldeneye-007-psx-extreme-18768066464
Opublikowano 16 lipca16 lip 56 minut temu, Arachnidek napisał(a):Limitka zamówiona. Nie tym razem skalperzy.Szkoda że na allegro nie ma dostępnego paczkomatu InPost albo paczko punktu Orlen. Tylko automaty, z którymi wiecznie są problemy i mnie.Kliknij w allegro znajdź punkt/wybierz punkt i będziesz miał wszystko. Ale to następnym razem jak już zamówiłeś
Opublikowano 16 lipca16 lip 1 godzinę temu, Arachnidek napisał(a):Limitka zamówiona. Nie tym razem skalperzy.Szkoda że na allegro nie ma dostępnego paczkomatu InPost albo paczko punktu Orlen. Tylko automaty, z którymi wiecznie są problemy i mnie.Allegro w ramach walki z inpostem mocno ukrywa opcję paczkomatów. Kiedyś były na wierzchu teraz trzeba sobie wyklikać.
Opublikowano 16 lipca16 lip Macie rację, opcja faktycznie jest ukryta pod mapą. Będę wiedział na przyszłość. Zamówiłem ostatecznie przez stronę. Dycha nie majątek. A allegro niech nie zyskuje za takie zagrywki. Allegro box częściej nie działa niż działa, a Orlen paczka ostatnio 2 razy do paczkomatu wracała (zepsuty paczkomat) i ostatecznie po 2 tygodniach trafiła do paczko punktu 5 metrów dalej.
Opublikowano 16 lipca16 lip 42 minuty temu, Arachnidek napisał(a):Zamówiłem ostatecznie przez stronę.będziesz miał za to szybciej niż byś zamówił na allegro :)
Opublikowano 17 lipca17 lip Autor Po 12h:limitowana - 400 egz.Super Mario 64 - 65The Legend of Zelda: Ocarina of Time - 59GoldenEye 007 - 32Donkey Kong 64 - 29Banjo-Kazooie - 18Perfect Dark - 18TOTAL 621
Opublikowano 17 lipca17 lip Prawie zawsze jak patrzę na sprzedaż poszczególnych okładek to widzę, że jestem w mniejszości.Nie mam kompletnie sentymentu do N64 ani gier, ale sam sprzęt zawsze wydawał mi się ciekawy, więc chętnie poczytam coś więcej. Może się też zmotywuję, żeby przejść trochę gier kupionych na Xboxie.