Opublikowano 9 lipca9 lip Super, będzie znów co poczytać, zwłaszcza o Ogre Battle 64. 1 minutę temu, SlimShady napisał(a):Ta limitka jakaś dziwna, jak jakiś blok techniczny.W sumie też mam dziwne odczucia, do wydania specjalnego o PlayStation 1 prostota pasowała, tutaj nie bardzo, bardziej bym widział jakieś "festiwalowe" kolory i motywy.
Opublikowano 9 lipca9 lip Limitka szału nie robi, Zelda też nie trafia. Bonda męczyłem ostro i u kumpla w 4. Mario 64 wjedzie :) Najlepiej siedzi.
Opublikowano 9 lipca9 lip Miałem przez chwile n64 na chacie w czasach PSXa. Ojciec skądś załatwił i mówił ze jak mi podpasi to weźmie od gościa za grosze. Ale ze do tego n64 był dołączony mortal kombat trilogy czy rampage, to mi nie podpasilo. A szkoda bo bym miał co wspominać a tak n64 znam tylko z emulatorów i złego obłożenia przycisków na padzie :/Ps wezme z Marianem.
Opublikowano 10 lipca10 lip No moze jednak pasowalo zrobnic glosowanie na okladki znowu. Ja wezme z Zeldy.
Opublikowano 10 lipca10 lip Bez głosowania? Dziwne. Mam nadzieję że to jednorazowa akcja. Limitka średnia, i to koniec narzekania Szykuje się kolejny ciekawy specjał. Okładki z Mario, Zeldą i Kongiem świetne. Nie miałem nigdy tej konsoli, to była wtedy droga egzotyka (te ceny gier) i koledzy szarpali na szaraku, PC, Sedze Mega Drive i Pegazusie.
Opublikowano 10 lipca10 lip Panie @Perez , ta sugestia kolorystyczna limitki od usera @MYSZa7 jest bardzo słuszna, poddałbym ją pod POWAŻNĄ rozwagę (o ile temat okładek nie jest zafixowany jeszcze z drukarnią). Edytowane 10 lipca10 lip przez Badus
Opublikowano 10 lipca10 lip Popieram Szena i Piksa, ten art z rimastera Majora's Mask na 3DS'a bardzo ładny i obowiązkowo powinien się znaleźć na którejś z okładek... No a z tych dostępnych najlepiej IMO prezentuje się cover z Perfekt Dark, na drugim miejscu dałbym Goldenaj.
Opublikowano 10 lipca10 lip Autor Wiecie pany, te głosowania to nie jest jakieś idealne rozwiązanie, bo byśmy je robili faktycznie każdorazowo, a jest różnie. Czasami jest średnio z materiałami na okładki, czasami mamy jakieś tam swoje przemyślenia, a czasami robi się z tym trochę zamieszania w tym sensie, że dajemy np. 12 sztuk, a potem i tak narzekania "eee, mój faworyt nie wygrał". No ale powiedzmy, że na grudniowego specjala ankieta powinna być, bo tam faktycznie glosowanie może nieco ułatwić ;)
Opublikowano 10 lipca10 lip 8 minut temu, Perez napisał(a):Wiecie pany, te głosowania to nie jest jakieś idealne rozwiązanie, bo byśmy je robili faktycznie każdorazowo, a jest różnie. Czasami jest średnio z materiałami na okładki, czasami mamy jakieś tam swoje przemyślenia, a czasami robi się z tym trochę zamieszania w tym sensie, że dajemy np. 12 sztuk, a potem i tak narzekania "eee, mój faworyt nie wygrał". No ale powiedzmy, że na grudniowego specjala ankieta powinna być, bo tam faktycznie glosowanie może nieco ułatwić ;)To te Majore chociaz dodaj
Opublikowano 10 lipca10 lip Godzinę temu, Perez napisał(a):Wiecie pany, te głosowania to nie jest jakieś idealne rozwiązanie, bo byśmy je robili faktycznie każdorazowo, a jest różnie. Czasami jest średnio z materiałami na okładki, czasami mamy jakieś tam swoje przemyślenia, a czasami robi się z tym trochę zamieszania w tym sensie, że dajemy np. 12 sztuk, a potem i tak narzekania "eee, mój faworyt nie wygrał". No ale powiedzmy, że na grudniowego specjala ankieta powinna być, bo tam faktycznie glosowanie może nieco ułatwić ;)Lepiej zrobić głosowanie i zadowolić większość niż nie robić wcale i ryzykować, że nie zadowoli się nikogo ;) Dla mnie okładeczki w większości bardzo spoko, z wyjątkiem braku tej Majory. Gwarantuję Ci, że gdybyś ją dał w głosowaniu to byłaby prawie na samym szczycie rankingu ;p
Opublikowano 10 lipca10 lip No ale Perez ma tu rację z tymi głosowaniami. Jedna dostanie 11 głosów, druga 10 i już nie wystarczy, żeby się załapała. Limitka faktycznie słaba tym razem.
Opublikowano 10 lipca10 lip Lubię ponarzekać, ale wczoraj już odpuściłem, żeby nie demotywować bo te wydawnictwa retro to dla mnie złoto. Jakaś taka namiastka starego PE i N+...No ale widzę, że nie jestem jedyny, któremu nie pasuje ta okładka limitki. Perez serio rozważ jakiś inny art, za prosta ta okładka jak na flagową wersję.
Opublikowano 10 lipca10 lip Tak jak większości poprzedników - limitka nie dla mnie. Wcześniej jeśli brałem na premierę wydanie specjalnie to wchodziła tylko ona. Tym razem też wleci na premierę ale jednak któraś z standardowych. Na szczęście tutaj jest całkiem dobrze, chociaż faktycznie szkoda braku Majora Mask.
Opublikowano 10 lipca10 lip Majora's Mask na limitkę i limitka zejdzie w rekordowym tempie.Ten szkic konsoli na niebieskim tle po prostu wygląda jakoś tak BEZ DUSZY.Wiem, że zazwyczaj dają konsolę na okładce, ale przy Snes Extreme było Chrono Trigger, więc są wyjątki.
Opublikowano 10 lipca10 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 8 godzin temu, Badus napisał(a):Panie @Perez , ta sugestia kolorystyczna limitki od usera @MYSZa7 jest bardzo słuszna, poddałbym ją pod POWAŻNĄ rozwagę (o ile temat okładek nie jest zafixowany jeszcze z drukarnią).W dniu 9.07.2026 o 21:26, MYSZa7 napisał(a):Spoko limitka, można było jeszcze pomyśleć nad kolorystyką jak w japońskim kartonie konsoli.takie na szybko
Opublikowano 11 lipca11 lip Brawo, MYSZo7! Z brzydkiego kaczątka zrobiłeś tym apdejtem (patrz i ucz się, prezesie!) pięknego łabędzia; zmajstruj jeszcze okładkę z tym wrzuconym przez Shena artem z rimastera Majora's Mask na 3DS'a, a Perez niech patrzy i czerpie inspirację! Edytowane 11 lipca11 lip przez Nomen dubium
Opublikowano 12 lipca12 lip Banjo jakoś dziwnie wykadrowany, więc będzie Perfect Dark. Nie dlatego, że jakoś fajnie to wygląda (bo lepsza byłaby Joanna), ale to najlepsza gra z tych okładkowych.
Opublikowano 16 lipca16 lip Szanowny Prezesie @Perez wszystko zgodnie z planem i ruszamy dzisiaj o 20? Jeszcze robiliście jakieś zmiany okładkowe, czy zostaje tak jak było?
Opublikowano 16 lipca16 lip Autor Godzinę temu, Pix napisał(a):Szanowny Prezesie @Perez wszystko zgodnie z planem i ruszamy dzisiaj o 20?Jeszcze robiliście jakieś zmiany okładkowe, czy zostaje tak jak było?Niezmiennie 20.00, chociaz ze zlamana reka moze mi sie opoznic wklepanie wszystkiego. Grania w pilke sie zachcialo!Okladki bez zmian - widzielismy uwagi, dzieki, ale odkrecanie tego to by bylo za duzo zabawy plus zaraz np. by na socialach bylo „a to czemu ja nie moge innej” - z tych roznych opcji, ktore sie przewijaly, to by sie lekko z 10-12 nazbieralo.
Opublikowano 16 lipca16 lip 12 minut temu, Perez napisał(a):Niezmiennie 20.00, chociaz ze zlamana reka moze mi sie opoznic wklepanie wszystkiego. Grania w pilke sie zachcialo!Okladki bez zmian - widzielismy uwagi, dzieki, ale odkrecanie tego to by bylo za duzo zabawy plus zaraz np. by na socialach bylo „a to czemu ja nie moge innej” - z tych roznych opcji, ktore sie przewijaly, to by sie lekko z 10-12 nazbieralo.Dzięki, szefie.A swoją drogą trochę podejrzana sprawa, że ostatnio pisałeś, że żona i dzieci wyjeżdżają i zostajesz sam, a tu nagle złamana ręka. No ale uznajmy między nami chłopaki, że wersja z graniem w piłkę jest prawdziwa