Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo 64 Extreme

Featured Replies

Opublikowano

Combo Rare Replay Collection na Xboxie + NSO na Switchu i zaliczysz praktycznie wszystko co jest warte uwagi. Wiadomo ze pewnie cos jeszcze by sie znalazlo czego w wymienionych produktach nie ma, ale ta konsola miala W CHOLERE skromniejsza bilbioteke niz PSX.

Tak przy okjazji jak kupicie Rare Reply to MS powinien wam za free dorzucic GoldenEye do bliblioteki.

• Odpowiedzi 97
  • Wyświetleń 7,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• takie na szybko

• No nie KURWA wierzę, co tu się odwaliło Jeszcze niedawno Perez wciskał mi jakieś bajki, że Nintendo 64 może kiedyś, może w przyszłym roku, może nigdy, teraz GameCube Extreme. A w ogóle to daj mi Pix

• MYSZa7
    MYSZa7

Spoko limitka, można było jeszcze pomyśleć nad kolorystyką jak w japońskim kartonie konsoli.

Opublikowano

Mnie marki Nintendo totalnie nie interesują, więc potencjalnych gier do ogrania jeszcze mniej. ;) Przynajmniej tych dostępnych, bo chętnie bym sobie sprawdził Duke Nukem Zero Hour, czy z totalnej ciekawości StarCraft 64. Ale właśnie Rare Replay mam zakupione i Goldeneye nawet odpaliłem dwa tygodnie temu i chyba przejdę niedługo. Perfect Dark też mnie ciekawi.

Opublikowano

Po 12 godzinach jest o prawie 200 sztuk lepiej niż Atari Extreme. Całe szczęście, bo już się bałem, że tyle namawiałem na N64 Prezesa, a będzie całkowita kompromitacja, bo niszowa w Polsce konsola

Opublikowano
  • Autor
43 minuty temu, Pix napisał(a):

Po 12 godzinach jest o prawie 200 sztuk lepiej niż Atari Extreme. Całe szczęście, bo już się bałem, że tyle namawiałem na N64 Prezesa, a będzie całkowita kompromitacja, bo niszowa w Polsce konsola

Ale sprytny przykład! Atari akurat przedsprzedażowo miało najsłabszy wynik ze wszystkich :P

Opublikowano
1 minutę temu, Perez napisał(a):

Ale sprytny przykład! Atari akurat przedsprzedażowo miało najsłabszy wynik ze wszystkich :P

Oj tam nie marudź, szefie. Tak to jest jak robisz wydawnictwa dla pixelowców ;d

Opublikowano

Wziąłem limitkę i Mario 64. Jedyna gra do której mam sentyment i grałem chociaż chwile na oryginalnym sprzęcie za dzieciaka, bo konsola stała w którymś krakowskim markecie (Hit albo Geant) pod koniec lat 90 :D.

Opublikowano
3 godziny temu, Perez napisał(a):

Po 12h:

limitowana - 400 egz.

Super Mario 64 - 65

The Legend of Zelda: Ocarina of Time - 59

GoldenEye 007 - 32

Donkey Kong 64 - 29

Banjo-Kazooie - 18

Perfect Dark - 18

TOTAL 621

Dołożona cegiełka do każdej okładki +7

🙂↕️👍

@Perez @Roger Czy już mogę zacząć maltretować o okładkę z Xenogears przy następnym wydaniu PlayStation Extreme? 🙏😅

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Pan_Kaktus napisał(a):

Dołożona cegiełka do każdej okładki +7

🙂↕️👍

@Perez @Roger Czy już mogę zacząć maltretować o okładkę z Xenogears przy następnym wydaniu PlayStation Extreme? 🙏😅

Chyba mamy jeszcze "chwilkę" :)

Opublikowano

Może za dopłatą drukować pojedyncze egzemplarze z odpowiednią okładką dla chętnego? :) (Tak, wiem kwestie licencji nie pozwolą).

Opublikowano

Spodziewałem się że więcej okładek z Perfect Dark zejdzie, bo i gra i okładka jest w pytę. No ale sam jestem częściowo winien, bo wziąłem tylko limitkę.

Opublikowano

Przyznam szczerze, ze to juz ktorys specjal, ktorego nie kupuje (po SNES, GB i czyms jeszcze), bo temat nie grzeje zupelnie. Taki to ze mnie gracz i miłośnik prasy... ale spoko pomysl z tym outletem, bo kiedyś sie wezmie w komplecie te brakujące wydania hurtem. )

Opublikowano

@Perez czy dużo jest limitek nieopłaconych? ) Bo popełniłem głupotę i przegapiłem start sprzedaży. Tak to jest jak się zaczyna balowanie w czwartek xD Mam wszystkie limitki i głupio by było nie mieć tej.

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, aux napisał(a):

@Perez czy dużo jest limitek nieopłaconych? ) Bo popełniłem głupotę i przegapiłem start sprzedaży. Tak to jest jak się zaczyna balowanie w czwartek xD Mam wszystkie limitki i głupio by było nie mieć tej.

Na tę chwilę 9 nieopłaconych, ale trzeba czekać cały tydzień, czyli gdzieś piątek/sobota będzie wiadomo.

Opublikowano
W dniu 17.07.2026 o 08:30, Paweł napisał(a):

Combo Rare Replay Collection na Xboxie + NSO na Switchu i zaliczysz praktycznie wszystko co jest warte uwagi. Wiadomo ze pewnie cos jeszcze by sie znalazlo czego w wymienionych produktach nie ma, ale ta konsola miala W CHOLERE skromniejsza bilbioteke niz PSX.

Tak przy okjazji jak kupicie Rare Reply to MS powinien wam za free dorzucic GoldenEye do bliblioteki.

Nie no, trochę tytułów nadal by zabrakło: pierwszy Smash Bros, Rogue Squadron, Diddy Kong Racing, no i wrestlingi też były mocne na tą konsolę

Opublikowano

Na N64 jest też sporo dobrych futurystycznych ścigałek np. Star Wars Racer i Extreme G. Teraz nawet z okazji premiery Modretro N64 wypuścili na rynek cartridge z Extreme G i G2 w jednym. Ze sportówek warto też wspomnieć Kobe Bryant in NBA Courtside. Strzelanki też dobrze wypadają - wiadomy Turok, Doom 64, Quake 1, którego na PSX nie ma. Ale fakt, większość gier jest już dostępna w postaci remasterów lepszych lub gorszych. W mojej topce jest też Shadow Man, wersja sporo lepsza od PSX ale gorsza od Dreamcastowej.

Opublikowano
2 godziny temu, funditto napisał(a):

Nie no, trochę tytułów nadal by zabrakło: pierwszy Smash Bros, Rogue Squadron, Diddy Kong Racing, no i wrestlingi też były mocne na tą konsolę

Ja wiem ale te dwie składanki jednak najłatwiej pozwolą poznac większość. Wrestlingi to akurat sie niestety słabo postarzały. Próbowałem ze 2 lata temu na emu i nie pykło. Eh a na PSX w WWF Attitude to bylo kilkadziesiąt godzin napierdalane /

Opublikowano

W nie się grało dobrze , dopóki była wiara, że są na serio. Za długo, to nie mogło trwać.

Opublikowano
59 minut temu, Paweł napisał(a):

Eh a na PSX w WWF Attitude

Smackdowna polecam. Grafika super, sterowanie megalatwe (nawet dla swiezakow-kuzynów), filmiki fajne, kreator super. 10/10

Opublikowano

Dzięki, Panie Prezes! Po dłuższym namyśle wleciała okładka z Zeldą. Niestety, renderki (poza Joasią Dark) prezentują się przeciętnie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Do końca przedsprzedaży równe 4 tygodnie.

limitowana - 400 egz.

Super Mario 64 - 235

The Legend of Zelda: Ocarina of Time - 147

GoldenEye 007 -111

Donkey Kong 64 - 61

Perfect Dark - 56

Banjo-Kazooie - 35

TOTAL 1045

Opublikowano

Wygląda całkiem dobrze jeśli chodzi o całościową sprzedaż. Dziwne że mało kto bierze okładkę z Perfect Dark, moim zdaniem najlepsza.