Skocz do zawartości

SONY PSP - temat ogólny

Featured Replies

• Odpowiedzi 946
  • Wyświetleń 286 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moje pierwsze PSP kupiłem jak byłem na wizie studenckiej w USA, wyszedł tam wtedy model Slim i kupiłem ją na premiere w GameStop, w bundlu z Daxterem, którego nigdy nie skończyłem. Bardziej byłem zain

• Chłop zrobił porównanie baterii do PSP, wrzucam gdyby kogoś interesowało      

• U mnie w szufladzie leżał z 5 lat nie włączany ten piękny egzemplarz. Dzieciak lata temu katował go fifami i pesami, nieraz zbierałem sprzęt z podłogi w kawałkach / stalowa rama robi swoje/. Wczoraj p

Opublikowano

jak nie zagrasz to nie będziesz wiedział ile czasu trzeba na przejście xD to taka mała sugestia

Opublikowano

Ale nie ma się co napalać, bo istnieje też taka możliwość, że będzie to anime na UMD...

Opublikowano

Coati Twój post był jubileuszowy xD

BTW. każdy przechodzi gierke na swój sposób. GoWa można przechodzić nawet 10 godzin ;), chyba że ktoś chce się popisac i zaliczyć gierke mieszcząc się w jednym ładowaniu bateryjki... :F próbowałem nawet z CWC ale i tak mi sie nie udało ^^

Edytowane przez winner

Opublikowano

Zwykły pokrowiec do SLIMA. Skoro szyty jest na 2000 tzn, że takie tez ma przeznaczenie c'nie ;)?

Opublikowano

Garnet Chronicles: Beni Ki no Ma Ishi (nie wiem czy dobrze podtytuł zapisałem) - RPG/Sega

http://gamekyo.com/images0_4_28208.html

- 23 X premiera, 5040 yenów

- fabuła kręci się wokół tytułowego magicznego kamienia

- wiele atrakcyjnych elementów gameplay'u takich, jak łatwy system

- za design odpowiadają jacyś Koreańczycy (character designerem jest gość od Lineage)

Opublikowano

Wie ktos czy warto wydac kase na DUNGEON SIEGE nosze się z zamiarem kupna tej gry ale chciałbym wiedziec coś o niej więcej

Opublikowano

Świetny RPG, niedawno skonczyłem, dostarcza zabawy na długie godziny, bardzo ładnie wygląda, przyjemny soundtrack (chyba skopiowany miejscami z Dungeon Siege 2 na PC, ale to nie znaczy, że źle, bo tamta gra miała świetny soundtrack), ciekawa, wciągająca fabuła, rozbudowany system (bardzo duża ilośc przedmiotów do zdobycia) + interakcja z Dungeon Siege 2 na PC. Jesli szukasz czegos podobnego do Diablo to na PSP nic bardziej podobnego nie znajdziesz (no chyba że Diablo na emu psx'a). Warto.

Opublikowano

Znacie jakis dobry Headset do PSP? Taki dosyć tani, prosty i dobrej jakości, bo szukam czegoś do killzona.

Opublikowano

Czy można zmienić (zedytować) sejw z wersji USA na EUR? Nie pasuje mi stan z MGS: PO do europejskiego plusa :/

Opublikowano
  • Autor

hmmm sprawdz czy PBP Explorer lub RCO editor poradza sobie z SFO...

ewentualnie sciagnij sobie save z gamefaqs.com ;)

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie gwarancji na PSP. Właśnie zamówiłem nową konsolę z Anglii. Pytanie brzmi: Czy będę mógł ją oddać na gwarancji tutaj w Polsce gdy coś się stanie? Czy zostaje mi wysyłka do Anglii?

Opublikowano

raczej bez problemu bedziesz ją mógł serwisować w Polsce, w koncu to ta sama firma w obrębie tej samej unii europejskiej

Opublikowano

Spokojnie tu oddasz, z wersją japońską nawet u nas nie było problemu.

Opublikowano
  • Autor

Napiszcie jesli trzeba napisac jakis poradnik ;) do odpowiedniego tematu... nudze sie i moge cos napisac/opisac xD tylko nie mam pomyslu co :>