Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PC FAQ - Pytania przeróżne

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie to, a gry to głównie FPS-y (np.COD 2) i wyścigi (np.Hot Pursuit, ale tu zawsze wolałem konsole głównie przez stabilniejszy framerate).No i Crysis 2 wypadało by sprawdzić.

• Odpowiedzi 361
  • Wyświetleń 98,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W moje ręce wpadł ostatnio klasyk - Alien Vs Predator na PC. Niestety gra po zainstalowaniu wiesza się często. Gdy zakończy się intro lub je wyłączę sam to za każdym razem jakiś dźwięk z niego zostaje

• jak mam zainstalować Tekken 3 na PC, tak by grac offline. proszę o pomoc speców, co juz go maja na kapie. prosze o linki prosze...

• Albo forum benchmark. Załóż temat w odpowiednim dziale, napisz post wg. schematu i zaraz Ci ludzie zaczną tworzyć zestawy.    Np  o coś takiego:    "Moja propozycja na nowych częściach:  

Opublikowano

No to odpowiedź brzmi :

Nie

Opublikowano

Żeby komp wytrzymał rok to trzeba dużo tysiaków w niego władować a szczególnie w procek i kartę graficzną. Ramu wystarczy te 4 gb a mobo to koszt około 300zł.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Asy mam takie pytanie. Nie wiecie jak w Warcrafcie III wymusic wieksza rozdzialke ? Mam lapka i w nim natywna to 1366x768. w W3 da się maksymalnie ustawić 1024x768. Źle to wygląda. proszę o pro tipy ;D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Tak to ciężko. Znasz stronkę

canyourunit.com

? Tam jednak instaluje coś na kompie, jakiś aplet java czy coś. Innej nie znam. Co do rankingów to może na chip.pl ?

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Ta stronka mi wypluwa takie hasło

400 Bad Request : System Requirements Lab had trouble analyzing this computer. Please try the test again later. We apologize for any inconvenience.

A chip.pl i ranking kart graficznych na tej stronie to śmiech na sali, bagatela 67 pozycji.

No weźcie coś lepszego/działającego

bo ta strona wymaga zainstalowania i odpalenia skryptu z twego pc dlatego sie pewnie wysypuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem co się dzieje z laptopem. Podłączam ładowarkę, ciągnie mobilnego neta godzina mija i zaczyna się od nowa zabawa z zasilaniem. Sprzęcik ma ponad rok stażu, ale jakoś nie widzi mi się to by tak szybko odmówił posłuszeństwa;/

Opublikowano

nie wiem co się dzieje z laptopem. Podłączam ładowarkę, ciągnie mobilnego neta godzina mija i zaczyna się od nowa zabawa z zasilaniem. Sprzęcik ma ponad rok stażu, ale jakoś nie widzi mi się to by tak szybko odmówił posłuszeństwa;/

Przeczytaj sobie co napisałeś.

A teraz napisz co się dzieję z tym zasilaniem. Coś mruga? Bateria się grzeje? Laptop się wyłącza? Takie informacje co dałeś zasługują na odpowiedź w stylu "Wywal kompa przez okno". :potter:

Opublikowano

teraz bateria trzyma ok. godziny wcześniej 4-5 także różnica jest znacząca. Pytanie jest tego typu czy coś się dzieje z baterią?

Opublikowano

Sprawadź model zasilania, może z oszczędnego przełączył się na wydajność czy cuś?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co muszę ulepszyć/wymienić w kompie by nie ścinało mi filmów podczas edycji w Sony Vegas? Ram? Procek?

Opublikowano

Nie mogę skopiować i zamienić pewnego pliku do folderu, bo podobno nie posiadam uprawnień, a tymczasem jestem zalogowany na koncie administratora. Jak uzyskać takie uprawnienia? Szukałem odpowiedzi na forum win7 i wykonywałem skrupulatnie po kilka razy zamieszczone tam polecenia, lecz nic nie działa.

Opublikowano

Musisz zmienić właścieciela tego pliku na swoje konto. Prawy na pliku->własciwości->zakł. zabezpieczenia.

klikasz "zaawansowane"

97300216.jpg

następnie zakł. "właściciel" i klikasz "edytuj"

86020553.jpg

zaznaczasz swoje konto i klikasz "zastosuj"

85075912.jpg

nastepnie klikasz "OK' wszędzie zamykając wszystkie okna. Znowu klikasz prawym na plik->zakł 'zabezpieczenia" i tym razem "edytuj"

39815420.jpg

zaznaczasz jak na screenie i "zastosuj"

88713303.jpg

nastepnie "OK" i już mozesz robić z danym plikiem co ci sie podoba :)

Edytowane przez mataman

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Program dla noobka którym można usunąć pasek start, zmieniać themy na inne i takie tam. Czym można takie cuda robić?

(Vista)

Opublikowano

Usunąć pasek możesz w każdej chwili, włączając autoukrywanie ;)

Reszte możesz zrobić albo za pomocą WindowsBlind albo za pomocą zhaxowanych themeów.

Wejdź sobie na dA i wpisz coś w stylu vista theme w szukajce. Będziesz miał wuchtę różnych tematów wraz z instrukcjami jak ich używać.

Opublikowano

Usunąć pasek możesz w każdej chwili, włączając autoukrywanie ;)

Mam to włączone, bardziej chodzi mi o to, żeby zostawić sam przycisk start na ekranie a resztę usunąć.

Sprawdzę tamto, dzięki ;)

Opublikowano

A masz Windows Blind? Ten theme go wymaga.

Musisz czytać opis :)

Opublikowano

Dobra, ostatnie pytanie :P

Jak usunąć tą jakby poświatę która się pokazuje po wskazaniu ikony kursorem?

Opublikowano

Chodzi Ci o podświetlenie/zaznaczenie ikony?

Ale wtedy nie będziesz widział co masz zaznaczone o.O To chyba trochę nie mądre ;)

Czy chodzi Ci tutaj o orb'a [znaczek windy zamiast napisu START] ?

Opublikowano

beztytuudnw.th.jpg

[/url]

Przecież widać co jest pod kursorem.

Da się jakoś?