Opublikowano 7 stycznia 201114 l No właśnie to, a gry to głównie FPS-y (np.COD 2) i wyścigi (np.Hot Pursuit, ale tu zawsze wolałem konsole głównie przez stabilniejszy framerate).No i Crysis 2 wypadało by sprawdzić.
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Żeby komp wytrzymał rok to trzeba dużo tysiaków w niego władować a szczególnie w procek i kartę graficzną. Ramu wystarczy te 4 gb a mobo to koszt około 300zł.
Opublikowano 23 stycznia 201114 l Asy mam takie pytanie. Nie wiecie jak w Warcrafcie III wymusic wieksza rozdzialke ? Mam lapka i w nim natywna to 1366x768. w W3 da się maksymalnie ustawić 1024x768. Źle to wygląda. proszę o pro tipy ;D
Opublikowano 23 stycznia 201114 l http://www.overclock.net/pc-games/305554-how-force-warcraft-3-display-high.html google :potter:
Opublikowano 23 maja 201113 l Tak to ciężko. Znasz stronkę canyourunit.com ? Tam jednak instaluje coś na kompie, jakiś aplet java czy coś. Innej nie znam. Co do rankingów to może na chip.pl ? Edytowane 23 maja 201113 l przez orion50
Opublikowano 29 maja 201113 l Ta stronka mi wypluwa takie hasło 400 Bad Request : System Requirements Lab had trouble analyzing this computer. Please try the test again later. We apologize for any inconvenience. A chip.pl i ranking kart graficznych na tej stronie to śmiech na sali, bagatela 67 pozycji. No weźcie coś lepszego/działającego bo ta strona wymaga zainstalowania i odpalenia skryptu z twego pc dlatego sie pewnie wysypuje
Opublikowano 29 maja 201113 l Spróbuj tutaj sprawdzić. Ranking GPU Zmieniasz tam na desktop GPU i masz też stacjonarny ranking. Edytowane 29 maja 201113 l przez orion50
Opublikowano 10 czerwca 201113 l nie wiem co się dzieje z laptopem. Podłączam ładowarkę, ciągnie mobilnego neta godzina mija i zaczyna się od nowa zabawa z zasilaniem. Sprzęcik ma ponad rok stażu, ale jakoś nie widzi mi się to by tak szybko odmówił posłuszeństwa;/
Opublikowano 10 czerwca 201113 l nie wiem co się dzieje z laptopem. Podłączam ładowarkę, ciągnie mobilnego neta godzina mija i zaczyna się od nowa zabawa z zasilaniem. Sprzęcik ma ponad rok stażu, ale jakoś nie widzi mi się to by tak szybko odmówił posłuszeństwa;/ Przeczytaj sobie co napisałeś. A teraz napisz co się dzieję z tym zasilaniem. Coś mruga? Bateria się grzeje? Laptop się wyłącza? Takie informacje co dałeś zasługują na odpowiedź w stylu "Wywal kompa przez okno". :potter:
Opublikowano 10 czerwca 201113 l teraz bateria trzyma ok. godziny wcześniej 4-5 także różnica jest znacząca. Pytanie jest tego typu czy coś się dzieje z baterią?
Opublikowano 10 czerwca 201113 l Sprawadź model zasilania, może z oszczędnego przełączył się na wydajność czy cuś?
Opublikowano 29 lipca 201113 l Co muszę ulepszyć/wymienić w kompie by nie ścinało mi filmów podczas edycji w Sony Vegas? Ram? Procek?
Opublikowano 31 lipca 201113 l Nie mogę skopiować i zamienić pewnego pliku do folderu, bo podobno nie posiadam uprawnień, a tymczasem jestem zalogowany na koncie administratora. Jak uzyskać takie uprawnienia? Szukałem odpowiedzi na forum win7 i wykonywałem skrupulatnie po kilka razy zamieszczone tam polecenia, lecz nic nie działa.
Opublikowano 31 lipca 201113 l Musisz zmienić właścieciela tego pliku na swoje konto. Prawy na pliku->własciwości->zakł. zabezpieczenia. klikasz "zaawansowane" następnie zakł. "właściciel" i klikasz "edytuj" zaznaczasz swoje konto i klikasz "zastosuj" nastepnie klikasz "OK' wszędzie zamykając wszystkie okna. Znowu klikasz prawym na plik->zakł 'zabezpieczenia" i tym razem "edytuj" zaznaczasz jak na screenie i "zastosuj" nastepnie "OK" i już mozesz robić z danym plikiem co ci sie podoba Edytowane 31 lipca 201113 l przez mataman
Opublikowano 3 września 201113 l Program dla noobka którym można usunąć pasek start, zmieniać themy na inne i takie tam. Czym można takie cuda robić? (Vista)
Opublikowano 3 września 201113 l Usunąć pasek możesz w każdej chwili, włączając autoukrywanie Reszte możesz zrobić albo za pomocą WindowsBlind albo za pomocą zhaxowanych themeów. Wejdź sobie na dA i wpisz coś w stylu vista theme w szukajce. Będziesz miał wuchtę różnych tematów wraz z instrukcjami jak ich używać.
Opublikowano 3 września 201113 l Usunąć pasek możesz w każdej chwili, włączając autoukrywanie Mam to włączone, bardziej chodzi mi o to, żeby zostawić sam przycisk start na ekranie a resztę usunąć. Sprawdzę tamto, dzięki
Opublikowano 3 września 201113 l http://dobee.deviantart.com/art/Royale-Vista-II-Final-55318441?q=boost%3Apopular%20vista%20theme&qo=12 Robię wszystko zgodnie z instrukcją a po wybraniu go ustawieniach takie coś: Nie można załadować kompozycji. Próbowano załadować program w niepoprawnym formacie. C:\Windows\Resources\Themes\Royale Vista Blue.theme ?
Opublikowano 3 września 201113 l Dobra, ostatnie pytanie Jak usunąć tą jakby poświatę która się pokazuje po wskazaniu ikony kursorem?
Opublikowano 3 września 201113 l Chodzi Ci o podświetlenie/zaznaczenie ikony? Ale wtedy nie będziesz widział co masz zaznaczone o.O To chyba trochę nie mądre Czy chodzi Ci tutaj o orb'a [znaczek windy zamiast napisu START] ?