Opublikowano 15 lutego 200916 l Okens, dzieki ci za Toki Wo Kakeru Shoujo, naprawde kawal dobrego chleba ;] Mozecie polecic jeszcze jakies filmy pelnometrazowe, ktore nie maja nic wspolnego z zadnymi seriami anime? Czy Paprika jest warte zachodu? Cos podobnego w stylu Toki Wo Kakeru Shoujo?
Opublikowano 20 lutego 200916 l Ej fajne jest to Claymore? Bo kolega mi ciagle truje dupe żebym obejrzał tylko że jak to jakas lipa to nie chce brać.
Opublikowano 21 lutego 200916 l skonczylem to ogladac pare dni temu i gorąco polecam,Anime jest poprostu świetne! wiec bierz i nie gadaj
Opublikowano 21 lutego 200916 l Tyle, że anime nie zamyka historii:P. Ba, prawdziwe mięsko zaczyna się dopiero tam gdzie anime się kończy:P. Edytowane 21 lutego 200916 l przez Aramis
Opublikowano 21 lutego 200916 l Ja polecam Clannad ,ciekawe anime z ciekawą fabuła rózniace sie od tych któe widzialem.Duzo chumoru jak zarazem z rozwinięciem sie fabuły watki melodramatu.Warte ogladniecie Polecam 8)
Opublikowano 21 lutego 200916 l Ja polecam Clannad ,ciekawe anime z ciekawą fabuła rózniace sie od tych któe widzialem.Duzo chumoru jak zarazem z rozwinięciem sie fabuły watki melodramatu.Warte ogladniecie Polecam 8) Chryste. Nudne jak flaki z olejem. Naprawde sie staralem, obejrzalem calosc, ale tam nie ma niczego interesujacego. Dopiero chyba bonusowe epki nadawaly sie do ogladania. Nie tykac paluchem. Edytowane 21 lutego 200916 l przez Flik
Opublikowano 21 lutego 200916 l Zalezy jak dla kogo ,mam wielu znajomych którym sie Clannad spodobał a mnie wręcz bardzo biorąc pod uwage ze mnie interesowało tylko anime typu DB i wszystko co szło w tym kierunku.Dla mnie to jest cos innego i bardzo interesującego.Uwazam wręcz ze te własnie anime potrafi odkryc u człowieka delikatnosc duszy i okazac ukryte w głębi uczucia.A skoro u mnie sie tak stalo to cos w tym jest bo nie łatwo jest sprawic zeczywistosci u mnie takie doznania a temu własnie Anime sie to udało
Opublikowano 27 lutego 200916 l mozecie polecic jakies anime w stylu Suzuki bo ostatnio obejzalem i przeczytalem mange i bardzo mi sie spodobala cala historia
Opublikowano 27 lutego 200916 l coś z czasów średniowiecz ? tak w klimatach berserka ? i żeby walki były obviously
Opublikowano 28 lutego 200916 l Obczaj Claymore. Wprawdzie, aż tak bardzo Berserka nie przypomina, ale demoniczny klimacik i efekciarskie walki z pewnością w mig ci przypasują.
Opublikowano 3 marca 200916 l Jakieś dobre anime o samurajach? Gatunek dowolny. Widziałem już Afro Samurai, Rurouni Kenshin, Bleacha (nomen omen także anime o samurajach) i kinówke Sword of the Stranger, a teraz kończę Samurai Champloo oraz Bakumatsu Kikansetsu. Najbardziej spodobały mi się chyba klimaty Kenshina, znacie coś w tym stylu?
Opublikowano 3 marca 200916 l Chmm wiesz co, slyszalem o czyms Kenshinopodobnym ale nie pamietam. W kazdfym razie gdy znajde odrobine wecej czasu, rozejze sie.W miedzy czasie mysle, ze powinienes sobie zoabczyc samurai 7 chociaz nie gwarantuje, ze ci sie spodoba( widzialem dwa, trzy odcinki kiedys i pamietam, ze mnie wkrecily). Opowiesc o kilku samuraiach wyrzutkach zrekrutowanych przez wiesniakow by uporali sie z najezdzcami rabujacymi ich plony. Klimat feudalnej japonii+ mechy( roboty?). Mysle, ze warto sie zainteresowac. Poczytaj sobie o Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto ( nie wiem czy fajne, ale cos o samurajach... gdybys zobaczyl daj znac co i jak), sprawdz sobie gdzies w internetowych recenzjach czy nie zainteresuje Cie Otogizoushi( podobno niezle, ale tez jeszcze nie mialem okazji sie przekonac). Pozycje raczej nie Kenshinowe ale napewno samurai style.
Opublikowano 4 marca 200916 l Jakieś dobre anime o samurajach? Gatunek dowolny. Widziałem już Afro Samurai, Rurouni Kenshin, Bleacha (nomen omen także anime o samurajach) i kinówke Sword of the Stranger, a teraz kończę Samurai Champloo oraz Bakumatsu Kikansetsu. Najbardziej spodobały mi się chyba klimaty Kenshina, znacie coś w tym stylu? Shigurui, najlepsze anime i manga o samurajach, koniec przekazu.
Opublikowano 4 marca 200916 l Anime, które wciąga. Ale tak bardzo, bardzo mocno. I dobrze by było, jakby nie było dragon ballów, samurajów i w ogóle dużej ilości walk.
Opublikowano 4 marca 200916 l Chmm wiesz co, slyszalem o czyms Kenshinopodobnym ale nie pamietam. W kazdfym razie gdy znajde odrobine wecej czasu, rozejze sie.W miedzy czasie mysle, ze powinienes sobie zoabczyc samurai 7 chociaz nie gwarantuje, ze ci sie spodoba( widzialem dwa, trzy odcinki kiedys i pamietam, ze mnie wkrecily). Opowiesc o kilku samuraiach wyrzutkach zrekrutowanych przez wiesniakow by uporali sie z najezdzcami rabujacymi ich plony. Klimat feudalnej japonii+ mechy( roboty?). Mysle, ze warto sie zainteresowac. Poczytaj sobie o Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto ( nie wiem czy fajne, ale cos o samurajach... gdybys zobaczyl daj znac co i jak), sprawdz sobie gdzies w internetowych recenzjach czy nie zainteresuje Cie Otogizoushi( podobno niezle, ale tez jeszcze nie mialem okazji sie przekonac). Pozycje raczej nie Kenshinowe ale napewno samurai style. Z tym Samurai 7 to nie wiem, na widok mechów mam odruch wymiotny. Ale spróbuję, może akurat mnie wciągnie, roboty jakoś się przeboleje. Bakumatsu Kikansetsu właśnie oglądam i jak na razie bardzo mi się podoba (niezły klimat, charyzmatyczny główny bohater, rozsądnie dawkowane walki, praktycznie brak komedii, ładna kreska i świetna muzyka), o Otogizoushi jak dotąd nie słyszałem, ale z pewnością też obczaje. Shigurui, najlepsze anime i manga o samurajach, koniec przekazu. Chętnie to zweryfikuje. Btw, słyszeliście może o Samurai Deeper Kyo?
Opublikowano 4 marca 200916 l Shigurui, najlepsze anime i manga o samurajach, koniec przekazu. Chętnie to zweryfikuje. Jeżeli potrafisz docenić kunszt artystyczny i nie wymiękniesz przy klimacie, to koniecznie obejrzyj. Btw, słyszeliście może o Samurai Deeper Kyo? To jest tragiczne akurat.
Opublikowano 4 marca 200916 l Jakieś dobre anime o samurajach? Gatunek dowolny. Widziałem już Afro Samurai, Rurouni Kenshin, Bleacha (nomen omen także anime o samurajach) i kinówke Sword of the Stranger, a teraz kończę Samurai Champloo oraz Bakumatsu Kikansetsu. Najbardziej spodobały mi się chyba klimaty Kenshina, znacie coś w tym stylu? Shigurui jest świetne, ale dosyć ciężkie jeśli chodzi o klimat, niektórym może nie przypasić. Poza tym dosyć fajny jest The Hakkenden , Seirei No Moribito podobno daje radę no i świetny jest jeszcze Basilisk, ale to już raczej o ninjasach. A Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto osobiście średnio mi się podobał, tak na 7/10.
Opublikowano 4 marca 200916 l Seirei No Moribito podobno daje radę no i świetny jest jeszcze Basilisk, ale to już raczej o ninjasach. Te dwa też już widziałem, mało wciągające prawde mówiąc.
Opublikowano 10 marca 200916 l wydaje mi sie ze na motywach Basilisk zrobili film "Shinobi", nienajgorszy, japonska produkcja:) Deeper Kyo bardzo słaby , i nudny!! Samurai 7 dalbym 8/10
Opublikowano 13 marca 200916 l - Green Green - Kono minikuku utsumushi sekai (nie jest pewny pisowni) - DearS - Appleseed