Opublikowano 25 grudnia 20159 l Gram w TEW i jak mnie wkurwia jeden boss w 5 chapterze to zdaję sobie sprawę jaki jestem chujowy w te niejanuszowe gierki.
Opublikowano 25 grudnia 20159 l na niego tylko fire i szybkie podpalanie jeszcze nieprzemienionych ciał w TEW już "normal" brutalnie uczy jak należy oszczędzać to co najważniejsze na czarną godzinę
Opublikowano 25 grudnia 20159 l No jeszcze nie skończyłem, ale póki co jest dobrze. Jest dużo rzeczy, które można by było zrobić lepiej (zbieranie zielonego żelu? serio?), ale dla fanów RE 4 to Evil Within jest najlepszą rzeczą jaka ich mogła spotkać, taki powinnien być RE 5. Poważnie ? Kurde będę musiał sprawdzić w takim razie
Opublikowano 25 grudnia 20159 l na niego tylko fire i szybkie podpalanie jeszcze nieprzemienionych ciał w TEW już "normal" brutalnie uczy jak należy oszczędzać to co najważniejsze na czarną godzinę Wiem jak go pokonać, ale ten śmieć ma mnie na hita i zawsze coś się zyebie, że mnie albo dogoni albo wyskoczy na górze przy dźwigni.
Opublikowano 25 grudnia 20159 l TEW spoko giera, szczegolnie teraz jak te pasy wywalili. Pod koniec moze troche siada, ale ogolnie dobry klimat, mało teraz takich gier.
Opublikowano 31 października 20168 l Kto gra w 2016 ten łapka w gure! Jaki ten tytuł jest wyśmienity. Nie nuży ani przez chwilę, to wspaniałe sterowanie, to zarządzanie i układanie rzeczy w walizce, ta mądra Ashley, ten hiszpański język, ci cholerni mnisi, ten najlepszy w grach kupiec! Dobrze, że jest ta promocja -17 złotych, to można było ten tytuł ograć po raz enty. PS Nigdy nie ukończyłem Mercenaries, Assignment Ada i Seperate Ways, taki ze mnie fan xd
Opublikowano 31 października 20168 l (pipi)a siarap już miałem w koszyku na psn ale się powstrzymałem..... Tak kusicie. Dodam tylko że to top 3 gierek ever. Kto nie ograł ten pała. Edytowane 31 października 20168 l przez mozi
Opublikowano 31 października 20168 l @c0r Właśnie przed chwilą skończyłem to miałem. Klasyczny shotgun i ścierwo latało jak szmaciane lalki <3 @mozi Jak umierać na raka remasterów, to tylko takiego.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Gameplayowo najlepszy moment to oczywiście winda jadąca do góry. Te wykorzystywanie całego wachlarza ruchów na tak małej powierzchni. Jezus. RE4 wyszedł na GC, PS2, PS3, PS4, 360, XO, PC, Wii. I wiecie co? I bardzo dobrze. Edytowane 1 listopada 20168 l przez ragus
Opublikowano 1 listopada 20168 l Jestem właśnie na 4.3, i wszystkie nowości leżą i nie chce mi się nawet ich ruszać, a w RE4 dzień w dzień gram, i myślę co dalej będę robił i w co pakował :8
Opublikowano 1 listopada 20168 l Ech, idę se kupić, tym bardziej, że w Remastera ostatnio grałem chwilę na pc, z 6 lat temu a wersji ps3 nawet nie dotknąłem.
Opublikowano 1 listopada 20168 l ja na ps3 zaraz kupię, o ile po prawie roku nieuzywania w ogole sie odpali xd Ale będzie grane
Opublikowano 1 listopada 20168 l Pogralbym gdyby moja wersja HD z 360tki dzialala we wstecznej kompatybilnosci, no ale capcom pewnie zabronil zeby mozna bylo ponownie sprzedac
Opublikowano 1 listopada 20168 l Re4 genialny, teraz gram w piątke i gdybym nie grał w coopie to chyba bym odpuścił
Opublikowano 1 listopada 20168 l kurna też bym pograł, za 3 dyszki bym wziął, 70 zł trochę dużo. elegancką piracką wersje miałem na ps2, nie takiego zwykłego verbatima co się walał na półce tylko kupioną jeszcze na stadionie w ładnej folijce z okładką. Dbałem jak o oryginał. To były czasy...
Opublikowano 1 listopada 20168 l Ja 4 i 5 kupię ale póki co mam do ogrania sporo zaległości. Może do tego czasu stanieje.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Jestem właśnie na 4.3, i wszystkie nowości leżą i nie chce mi się nawet ich ruszać, a w RE4 dzień w dzień gram, i myślę co dalej będę robił i w co pakował :8 Prawilny zestaw to Red9, Striker, TMP, Semi-Auto i Broken Butterfly, wszystko dopakowane na maxa.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Striker tylko z powodu ilości naboi. Red9 to wiadomo dmg, ale ja lubiłem biegać z tym ostatnim pistoletem albo tym za medaliony.
Opublikowano 2 listopada 20168 l Striker tylko z powodu ilości naboi. Red9 to wiadomo dmg, ale ja lubiłem biegać z tym ostatnim pistoletem albo tym za medaliony. Co do Strikera, to w sumie zgodzę się. Mimo najlepszych parametrów, ma najgorszy zasięg, duży rozrzut i celuje się tylko z biodra. Punisher (ten za medaliony) jest bezużyteczny. Teoretycznie jeden pocisk może trafić kilka celów jednocześnie gdy stoją jeden za drugim, ale w praktyce zazwyczaj atakują rozproszeni, więc walka skupia się na strzale w głowę/nogę i poprawienie kopniakiem, rozbijającym tłum. Blacktail mógłby konkurować z Red9, bo niewiele słabsze obrażenia. nadrabia szybkością i większym magazynkiem, ale jest dostępny dopiero od zamku.