Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie wróciłem z Ultimy ze swoją kopią :D

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 405,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

Właśnie wróciłem z Ultimy ze swoją kopią :D

Gratulacje :thumbsup:
Opublikowano

Gran Turismo 5 Prologue 5,09 mln sztuk sprzedanych

Opublikowano

Myślicie, że GT5 przebije Prolog... pierwszego dnia? :biggrin:

Opublikowano

Co można zrobić ze standardami:

http://www.nicagamerz.com/v6/news/562/gt5-diferencia-final-entre-standard-vs-premium/

Texz: Nie ma bata, GT5 musiałoby być dużo popularniejsze niż obecnie jest CoD na PS3 żeby sprzedać ponad 5 mln pierwszego dnia. Musiałoby być nawet popularniejsze od CoD'a na X360.

Tylko jednej grze prawdopodobnie udało się dobić do 5 mln i to w tygodniu premiery, a nie w ciągu jednego dnia - Black Ops na X360.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Oficjalne info: wszystko jest ok z dostawami, właśnie gadam z kolesiem ze sklepu Komputek i kurier z wersją rozszerzoną (Collectors za 240zł) już do mnie śmiga :). Ale będzie jutro granie, huhu.

PS: Ktoś tam podawał, że wersje kolekcjonerskie mają być 12 grudnia... dobry żart

Opublikowano

model zniszczeń rewelacyjny ale działanie i loadingi w multi w chwili obecnej to kompromitacja

Opublikowano

Łódź - Franciszkańska 99, właśnie dzwoniłem i mają limitkę za 235 :D

DO zobaczenia za rok ;)

Opublikowano

Yeti 1 filmik już usunięty?

Klikni na "obejrzyj na youtube".

Opublikowano

Co można zrobić ze standardami:

http://www.nicagamerz.com/v6/news/562/gt5-diferencia-final-entre-standard-vs-premium/

Texz: Nie ma bata, GT5 musiałoby być dużo popularniejsze niż obecnie jest CoD na PS3 żeby sprzedać ponad 5 mln pierwszego dnia. Musiałoby być nawet popularniejsze od CoD'a na X360.

Tylko jednej grze prawdopodobnie udało się dobić do 5 mln i to w tygodniu premiery, a nie w ciągu jednego dnia - Black Ops na X360.

Nissan 300ZX miażdży :o przegenialna fizyka

Opublikowano

Łódź - Franciszkańska 99, właśnie dzwoniłem i mają limitkę za 235 :D

DO zobaczenia za rok ;)

LOL, aż tak długo się zdobywa platynę w GT5? :biggrin:

Opublikowano

model zniszczeń rewelacyjny ale działanie i loadingi w multi w chwili obecnej to kompromitacja

Myślę że jutro nie będzie lepiej, bo na pewno dużo gorzej. Jak tyle ludzie się podłączy online to masakra.

Opublikowano

Zrobiłeś pełną instalację?

Opublikowano

Myślę że jutro nie będzie lepiej, bo na pewno dużo gorzej. Jak tyle ludzie się podłączy online to masakra.

Moze ten patch pomoże?

Opublikowano

Postarali się z SI :ninja: Dym oczywiście 1'wsza klasa.

Opublikowano

Niestety na edycję Signature poczekamy sobie przynajmniej 3 dni dłużej :(. Co ciekawe zwykła wersja i kolekcjonerka ma być na czas. To będę bolesne 3 dni. Te czekasz, a reszta już gra :).

Opublikowano

Ultima rozesłała preordery (dopiero wczoraj złożyłem zamówienie i również zostało zrealizowane ; )).

Opublikowano

Standard vs Premium

toscane_asphalte1-5a8ec6b847.jpg

Wiem że nie powinienem dzień przed premierą, ale musiałem :whistling:

Opublikowano

picegf.jpg

To chyba ktoś domalował w paincie.

Opublikowano

Pytanie za 100pkt, Czy wersja z Anglii posiada j. polski? Ktos ma taka? Ta z ultimy Anglik okladka i ksiazka a jezyki do wyboru w menu? Czy moze wczytuje z XMB?

Opublikowano

Pytanie za 100pkt, Czy wersja z Anglii posiada j. polski? Ktos ma taka? Ta z ultimy Anglik okladka i ksiazka a jezyki do wyboru w menu? Czy moze wczytuje z XMB?

Tak posiada

Opublikowano

KURWA GRAŁEM !!! :P

W Sony Centre w Gliwicach mają jakieś demo albo coś. Niestety na padzie. Ale grałem :D

Czasu miałem mało bo stała nade mną dziewczyna i 2ch kumpli. Oni mnie w ogóle nie rozumieją ( mam 25 lat i ch*j ! )

W każdym bądź razie zapuściłem to na padzie.

Nurburgring ale ten krótki. Merc SLS i ogień. Na początek jeden bubel. Domyślne gaz jest na X, a hamulec na [ ] więc jazda moja była tragiczna :/ Gram od dawna na R2/L2.

No ale do rzeczy. Loading chwilę trwał. Potem ustawienia puściłem fizykę PRO! bo się da :) A tak w ogóle to byłem w trybie Arcade. I ruszyłem. Drugi winkiel i dostaję puknięcie w tyłek od innego. Kończy się ślizgiem i uderzeniem w bandę. I powiem wam, że auto się troszkę pogięło. Potem jeszcze gdzieś znowu walnąłem i znowu było widać :) I naglę BUM koniec. Dema są chyba jakieś czasowe bo po jakiejś 1 min mi się wyłączyło.

Jedyne co mi się rzuciło w oczy to chyba 0x AA. Serio. Krawędzie cięły mi gałki oczne.

Ogólnie pie*dolę preorder. Jutro ruszam na poszukiwania. Podobno w EUROAGD ma być w piątek.

http://www.euro.com.pl/gry-playstation-3/sony-gran-turismo-5-edycja-kolekcjonerska.bhtml

i cena jest konkret :)

Empiki tez zaatakuję jak coś :)

DO JUTRA PANOWIE !!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.