Opublikowano niedziela o 17:543 dni Spoko, zaraz ogórek przyjdzie i napisze, że w sumie to było dobrze, w końcu mieli 3 strzały na bramkę, a 3 punkty stracili, wiec 3-3=0 i jest git.
Opublikowano niedziela o 17:593 dni Chuj niby mnie obchodzi czy było "dobrze" dla jakiegoś klubu w Anglii lol. Jak ktoś pisze bzdury to mówię że pisze bzdury, tyle.Na ten moment Arsenal jest liderem, nie wiem czy pamiętam jak ktoś był liderem ligi i wszyscy celebrowali że stracił tytuł. No tak, przegrał dziś ważny mecz. Jak było widać, szanse miały obie ekipy i zapowiadanie od roku jak to dzisiaj przegra było tak samo irytujące bojętnie czy wyszło czy nie. Ja to napiszę dzisiaj bo się faktycznie stało i tyle.
Opublikowano niedziela o 18:303 dni 24 minuty temu, ogqozo napisał(a):Chuj niby mnie obchodzi czy było "dobrze" dla jakiegoś klubu w Anglii lol. Jak ktoś pisze bzdury to mówię że pisze bzdury, tyle.Na ten moment Arsenal jest liderem, nie wiem czy pamiętam jak ktoś był liderem ligi i wszyscy celebrowali że stracił tytuł. No tak, przegrał dziś ważny mecz. Jak było widać, szanse miały obie ekipy i zapowiadanie od roku jak to dzisiaj przegra było tak samo irytujące bojętnie czy wyszło czy nie. Ja to napiszę dzisiaj bo się faktycznie stało i tyle.Widzę, że mamy tutaj sędziego od tego, kto pisze bzdury a kto nie. I to w dodatku sędziego zupełnie ślepego na to, że od pewnego czasu Arsenal dołuje a City rośnie. Ale ważniejsze jest to, że nadal jest ta cudowna przewaga. Nic tam, że chwilę temu jak Arsenal grał dobrą piłkę to do zdobycia było wszystko a dziś już jest wątpliwa połowa wszystkiego. Taki kibic to skarb. Aha no i sędziego, który się stara pisać zdania wielokrotnie złożone do tego stopnia, że pisze podstawowe błędy logiczne typu „prawie pewne”. Nie staraj się prosze bo oczy bolą.
Opublikowano niedziela o 19:233 dni Arsenal jest liderem to prawda, do środy. Wtedy City zdemoluje Burnley i obejmie fotel lidera.
Opublikowano niedziela o 20:453 dni Godzinę temu, Bartg napisał(a):Arsenal jest liderem to prawda, do środy. Wtedy City zdemoluje Burnley i obejmie fotel lidera.Myślę, że wrzucą im piątkę żeby rozwiać wątpliwości w kwestii różnicy bramek. Z drugiej strony Arsenal z nimi też gra, ale przy obecnej formie ofensywny w ogóle tego nie widzę.Dzisiaj Arsenal wyglądał dużo lepiej niż w ostatnich spotkaniach i każdy wynik mógł być sprawiedliwy, ale zadecydowało posiadanie w składzie klasowego napadziora. Havertz wykonał dzisiaj fajną robotę, ale powinien kończyć ten mecz z dwoma bramkami.W ogóle to Haaland spokojnie mógł wymusić czerwo na bezmyślnym zachowaniu Gabriela. Edytowane niedziela o 20:473 dni przez ginn
Opublikowano wtorek o 20:521 dzień Chelsea jaki wypierdol w BrightonxD, no i czy patrzycie na Championship może Millwall awansuje do Premier League, Ipswich ma dwa meczyki extra, ale łatwe nie będą.
Opublikowano wtorek o 21:141 dzień 21 minutes ago, Hanza71 said:Chelsea jaki wypierdol w BrightonxD, no i czy patrzycie na Championship może Millwall awansuje do Premier League, Ipswich ma dwa meczyki extra, ale łatwe nie będą.5 porażka do zera w lidze z rzędu, tym razem nawet bez celnego strzału. Wuefista ze Strasbourga jest na dobrej drodze do wypadnięcia z top10 xD
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. I po 8 punktowej przewadze po 30 kolejkach dziś kończymy 33 kolejkę z zmianą lidera. Absolutnie nic się nie dzieje mdr.Jeszcze tylko trzeba odpaść z LM.Jakby za drugie miejsca też wręczali puchary to Arsenal by zawsze kończył trzeci.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. A Man City już udowodniło, że w wyścigu na styku nie pękają. Przecież tak Klopp stracił potencjalne 2 mistrzostwa.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No, ale trzeba przyznać, że City wygrało najskromniej jak się dało. Większość raczej spodziewała srogiego wpierdolu typu 5:0.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Bo oczywiście kiedy cała drużyna przeciwna broni we własnym polu karnym to najlepszym sposobem jest próba wejścia z piłką do bramki
Opublikowano 11 minut temu11 min Nie spodziewałem się innego rezultatu niż wygrana, ale fakt, że wrzucili im tylko jedną bramkę to miły akcent. Teoretycznie Arsenal ma nadal wszystko w swoich rękach, jeżeli włączyłby swój potencjał z przodu, ale biorąc pod uwagę formę dosłownie każdego zawodnika ofensywnego (no może poza Eze) i brak Saki, to ja nie wiem gdzie mam tutaj szukać optymizmu.Ale uj, walka o mistrza zaczęła się na nowo