Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 268,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W naprawdę ogromnych bólach, ale udało mi się skończyć. Średnia na Metacritic dla tej gierki, oscylująca w granicach maxa (przypominam - 98%) to największa porażka w dziejach branży i jednocześnie dob

• Nudy nudy nudy, przedsylwestrowe nudy. Jako, że nie lubię tracić czasu na nic nie robienie to postanowiłem stworzyć plakat klubu ze striptizem z Liberty City. Miło wyjść w stylu artworków z GTA IV, al

• Wiesz co Zwyrol sorry za złośliwość ale inaczej nie umiem więc no offence.   Proponuję Ci zagrać w GTAIV, pobawić się kilkanaście godzin (co i tak jest mało) i zrobić 100 % w grze to może nie będzie

Opublikowano

wywal i ściągnij jeszcze raz z historii pobierań. może po prostu nie widzi że masz dodatek na hdd.

Opublikowano

Chwila, chwila, według Twoich osiągnięć ściągnąłeś zarówno TLaD, jak i TBoGT, i w obu dodatkach masz na 100% więcej niż jedną misję, więc wczytaj save'a?

Opublikowano

ogólnie miałem TLAD ściągnięty na starym dysku, potem tą konsolę sprzedałem razem z tym dyskiem i kupiłem nową konsolę i teraz chciałem ściągnąć na nowy dysk ten dodatek i gdy pobieram go to nie chcę działać.

Opublikowano

Ile potrzeba czasu, aby ukończyć misje fabularne w poszczególnych DLC?

Tak z czystej ciekawości pytam, bo co do kupna płytki z epizodami nie musicie mnie przekonywać :thumbsup:

Opublikowano

Lostów na sucho przy rozwalaniu się po mieście skończyłem w 8h, w Balladę troszkę dłużej bo 12h.

Opublikowano

ogólnie miałem TLAD ściągnięty na starym dysku, potem tą konsolę sprzedałem razem z tym dyskiem i kupiłem nową konsolę i teraz chciałem ściągnąć na nowy dysk ten dodatek i gdy pobieram go to nie chcę działać.

Nie wiem czy to zrobiłeś, ale musisz się zalogować do XBL (online!) na konto na które pobrałeś dodatek.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Próbował ktoś grać w GTA4 lub dodatki z pendrive? Bo podobno można tam instalować gry (gdy ma te >=8 GB) na X360. Ciekaw jestem jakie są efekty? Bo czas dostępu jest wręcz fenomenalny, gorzej z transferem który zależy od jakości pena, ale mając np.34 MB/s być może wszystkie tekstury wyrabiają na czas nawet przy najwyższych szybkościach jazdy.

Edytowane przez Arek_

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

Tak mi teraz cos zaswitalo wiec wole sie zapytac innych osob.WYdawalo mi sie ze dawno dawno temu jak zapowiadano epizody , to docelowo mialo byc 3.DObrze mi sie wydaje ? Czy to tylko schiza? :whistling:

Opublikowano

No gra zapewne jest już w produkcji :thumbsup: zresztą na E3 mają pokazać pierwsze materiały. A te liczby mnie nie dziwią bo to GTA.

Opublikowano

Jak to mają pokazać pierwsze materiały ? :blink:

Nie było takiej informacji, przecież nawet R* nie ma być na E3.

Opublikowano

17 milionów egzemplarzy GTA IV na całym świecie:

http://www.vg247.com/2010/06/08/gta-iv-passes-17-million-milestone/

Kolejna część to chyba już tylko kwestia czasu.

No to jeszcze trochę brakuje do San Andreas, które na samym PS2 sprzedało się lepiej, bo ponad 18 mln no i jeszcze 2 mln na Xboxa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy nie mająć save'a z GTA IV na dysku,zagram w Epizody. Wiem,ze to dwie rozne gry,ale moze jest jakies powiązanie. Z gory dzieki za odpowiedz.

Opublikowano

Tja, tylko uwazajcie, zebyscie nie zrobili save na savie z GTA IV np. grajac w Ballade, zrobilem i szlak trafil 100% save z GTA IV, te savey tez sa na liscie. ;[

Opublikowano

Grałem w zeszłe wakacje w GTA, pożyczone od kumpla. Niedawno kupiłem znowu. W międzyczasie nic nie usuwałem, grałem jedynie w epizody, skasowałem je z dysku. Sejwy z czwórki mają się dobrze - widzę je na liście 'save data utility'. Game Data też jest. No właśnie. I teraz problem - gdy wkładam płytę z grą do napędu, gra znowu się instaluje i nie widzi starych sejwów. Po zainstalowaniu mam na dysku 2x Game Data. Czy to może być kwestia regionu(nie pamiętam 'kumplowego')?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy kupujac w sklepie za jakies 30 euro pudelko z dwoma dodatkami znajduje sie w nim rowniez samo podstawowe gta 4?

Opublikowano

Oczywiscie, ze nie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ta rarara rara ra kiedy nowe GTA ? :whistling:

(pipi)a ile można czekać, mija już 2,5 roku od czwórki i żadnych wieści ;/. Nic kompletnie nic ani E3 ani GC nie przyniosły zapowiedzi zresztą jakie zapowiedzi jak R* nawet nie pojawił się na targach ;/.

Mastah Ty jako głównodowodzący powinieneś mieć jakieś informacje, przecieki czy chociaż własne spekulacje ;].

Nie martwi nikogo brak jakiejkolwiek zapowiedzi konkretnej informacji?

No kurde to nie jest normalna sytuacje ;/, myślałem, że w 2011 spokojnie ujrzymy nowe GTA ale teraz to raczej nierealne.

Czyżby R* North był tak zajęty Agentem (o którym de facto też kompletna cisza - parodia), że nie prędko ujrzymy nowe GTA ;/.

Już pomijam, że Rockstar trochę ociąga się z wydawaniem swoich gier (Max Payne też ciągłe obsuwy choć to od Vancouver) w tej generacji ale BRAK GTA to jest absurdalne.

No rzesz w mordę co jest ;/.

Z innej beczki z braku nowego GTA pogrywam sobie w SA i VC ale zamierzam nabyć czwórkę i dodatki tylko tym razem na Pleja. To, że PS3 posiada gorszą wizualnie wersję to wiem ale pytanie jak bardzo? Jakie są różnice na niekorzyść Ps3?

Wolę się przygotować za w czasu...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Grales w RDR, wiec wiesz sie czego spodziewac. Pierwsze wrazenie moze byc negatywne (spowodowane rozdzielczoscia), jednak jak juz sie czlowiek przyzwyczai to jest ok.