Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jak gra działa na XsX? Widzę, że można wyrwać za 35 zł wersję na X one i nie wiem czy nie odświeżyć sobie. 

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 268,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W naprawdę ogromnych bólach, ale udało mi się skończyć. Średnia na Metacritic dla tej gierki, oscylująca w granicach maxa (przypominam - 98%) to największa porażka w dziejach branży i jednocześnie dob

• Nudy nudy nudy, przedsylwestrowe nudy. Jako, że nie lubię tracić czasu na nic nie robienie to postanowiłem stworzyć plakat klubu ze striptizem z Liberty City. Miło wyjść w stylu artworków z GTA IV, al

• Wiesz co Zwyrol sorry za złośliwość ale inaczej nie umiem więc no offence.   Proponuję Ci zagrać w GTAIV, pobawić się kilkanaście godzin (co i tak jest mało) i zrobić 100 % w grze to może nie będzie

Opublikowano
8 minut temu, Moldar napisał:

Przez buga i 60 fps gry nie ukończysz.

Nieprawda, da się ukończyć, ale tylko jedno z zakończeń. 

@Sedrak pod koniec gry jakbyś grał

Spoiler

SERIES X/S GTA IV backwards compatibility flaw. Final mission becomes impossible to complete (1 of 2 endings) as the frame rate is too high (a known issue on PC too) to register enough 'taps' of the button A compared to original 360 version at 30 or less FPS.

oczywiście na PC można to obejść, ale na Xboxie niet. 

Opublikowano

Hejka, miałby ktoś do podrzucenia tego moda? :D Byłbym bardzo wdzięczny. 

Opublikowano
11 minut temu, suCCHy96 napisał:

Hejka, miałby ktoś do podrzucenia tego moda? :D Byłbym bardzo wdzięczny. 

@Bzduras chyba coś uploadował dla kolegi, to go możesz spytać, sądząc po postach. To co jest na forum ponoć jest zepsute, a oficjalne źródło wyschło (R* usunął przez copywrighty). 

Opublikowano

Demn, usunąłem to z dysku gugla, bo miejsca tam za bardzo nie mam. Musicie poczekać aż wrócę z pracy i wrzucę na nowo, zawołam Was mentionami koło 17-18 jak już będzie.

Opublikowano
Przez buga i 60 fps gry nie ukończysz.
A jak się wyłączy FPS boost w Xboxie? Wtedy chyba będzie 30 klatek i powinno być normalnie

Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To nie jest kwestia FPS Boosta - gra ma odblokowany klatkaż, a sprzęt ma na tyle mocy, że ciśnie ją w 60fps. Tego nie wyłączysz ani nie obejdziesz, po prostu czwórka na XSX/XSS działa w 60fps cały czas.

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

To nie jest kwestia FPS Boosta - gra ma odblokowany klatkaż, a sprzęt ma na tyle mocy, że ciśnie ją w 60fps. Tego nie wyłączysz ani nie obejdziesz, po prostu czwórka na XSX/XSS działa w 60fps cały czas.

@tjery @KrYcHu_89 - nie miałem czasu za bardzo wcześniej: https://drive.google.com/file/d/1mpu77L-Ap3IYhOPk9YpKPPjdDjz5dJ4T/view?usp=drive_link - ściągajcie zanim ninjasy z cockstara mnie namierzą, rano wywalam.

A ja to mam na stacjonarce i decku gdzieś, ale @suCCHy96 i @tjery chcieli :). Pobierajcie i zapisujcie, póki istnieje :]. 

Opublikowano

A, to przepraszam :lapka: Im więcej osób złapie tym lepiej - będzie można się dzielić i mniejsza szansa, że ta wersja zniknie z obiegu.

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

@tjery @KrYcHu_89 - nie miałem czasu za bardzo wcześniej: https://drive.google.com/file/d/1mpu77L-Ap3IYhOPk9YpKPPjdDjz5dJ4T/view?usp=drive_link - ściągajcie zanim ninjasy z cockstara mnie namierzą, rano wywalam.

a to nie było coś takiego, że wystarczy wystarczająco szybko nakurwiać w guziczek na padzie?

Opublikowano

No tak, tylko trzeba nakurwiać w guziczek dwa razy szybciej niż na 360/PS3 i niektórym paluszki miękną.

Opublikowano

Dzięki wielkie :D Na decka sobie wgram i chętnie ogram. 

Opublikowano
39 minut temu, Homelander napisał:

A co ten mod robi?

Paczka modów dokładniej mówiąc. Przywraca wycięteutwory w radio, naprawia bugi i takie tam, żeby grało się tak jak na konsolach.

Opublikowano

Ok, moje pierwsze modowanie skończone. Skopiowałem wkleiłem. Oto efekty: 

1. gra zrobiła aktualizację 2 giga

2. kazała od nowa wgrać launcher i się zalogować

3. wyjebało mi sejwy i muszę grać od nowa

4. gra nadal wygląda tak samo

No to ja mam w dupie takie modowanie :D