Opublikowano 29 sierpnia 201014 l W Revenge można spychać samochody na przeciwników, bo tylko w tej części dostajemy jeszcze dopalacz za uderzanie postronnych aut, w każdej innej części kończy się to dzwonem (w Revenge też, ale tylko z samochodami jadącymi z naprzeciwka). Co do Burnoutów, to na PS2 jest 5 części. Burnout 1 (średniak ze słabą oprawą), Burnout 2 (pierwszy dobry z najlepszym trybem Crash), Burnout Takedown chyba najlepsza część serii, Burnout Revenge i Dominator.
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l grałem w takedowna a myślałem o revenge`u ,dzięki:) a dominator to jest przeniesiony z psp?
Opublikowano 1 września 201014 l przy ssx kierowałbym sie OST ;] ssx jest chyba najbardziej... neutralny pod wzgledem gameplayu, muzyki, itp. on tour był jakis taki bardziej "szalony"
Opublikowano 1 września 201014 l SSX 3 chodzi w 60 klatkach i chyba najlepiej czuć szybkość, podczas szalonych zjazdów. On Tour choć wyszedł później, to już chodzi tylko w 30fpsach, przez co dynamika trochę spadła, za to są dorzucone narty i wrzucili jeszcze bardziej cartoonowy styl oprawy. Jedna i druga są bardzo dobre, jedynki i Tricky nie polecam, bo kiepsko dzisiaj wyglądają.
Opublikowano 20 października 201014 l Który ssx i dlaczego? swego czasu grywałem w on tour. szybkość gry, soundtrack i gameplay.
Opublikowano 3 grudnia 201014 l Szukam jakiegoś RPG na PS2( oprócz Dragon questa i serji Final Fantasy). Najlepiej żeby gra była czasu rzeczywistego.
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Jeśli mowa o hack & slash'u to polecam Champions of Norrath Edytowane 9 stycznia 201114 l przez stoodio
Opublikowano 28 stycznia 201114 l Bijatyka : Tekken 5 , Soul Calibur 3 FPP : Killzone , Black Horror / Akcja : RE4, Silent Hill 3 Wyścigi : NFS Most Wanted, Bournout Extreme Combat : God of War, Devil May Cry
Opublikowano 29 stycznia 201114 l Bijatyka : Tekken 5 , Soul Calibur 3 FPP : Killzone , Black Horror / Akcja : RE4, Silent Hill 3 Wyścigi : NFS Most Wanted, Bournout Extreme Combat : God of War, Devil May Cry To są według Ciebie bijatyki 2D ??
Opublikowano 2 lutego 201114 l Marvel vs Capcom 2 - bardziej casual od Street Fightera, potężny roster postaci, bardzo efektowna i kolorowa Street Fighter III: Third Strike - dla fanów SF, polecam
Opublikowano 3 lutego 201114 l Bijatyka : Tekken 5 , Soul Calibur 3 FPP : Killzone , Black Horror / Akcja : RE4, Silent Hill 3 Wyścigi : NFS Most Wanted, Bournout Extreme Combat : God of War, Devil May Cry To są według Ciebie bijatyki 2D ?? Sorka, przeoczyłem te 2D
Opublikowano 8 lutego 201114 l Co do bijatyk 2D poleciłbym jeszcze Street Fighter Alpha Anthology (ewentualnie Street Fighter Alpha 3). Trochę mniej efektowna od Marvel vs. Capcom 2, ale mi osobiście sprawia więcej frajdy. Edytowane 8 lutego 201114 l przez White
Opublikowano 22 kwietnia 201114 l Zagląda tu ktoś jeszcze? ;] Chciałem ograć Yakuzy, więc pomyślałem, że może zacznę do części na PS2. Słyszałem wiele dobrego o 3 i 4 na PS3, a jak wygląda to z 1 i 2? Też są dobre czy crapy? Opłaca się w dalszym ciągu kupić?
Opublikowano 22 kwietnia 201114 l Też są dobre. Każda Yakuza to taka gra na 8, z tym że kolejne części nie wprowadzają względem poprzedniej wielkich zmian i mogą ci się przejeść.
Opublikowano 27 kwietnia 201113 l Dokładnie, ja na przykład z wielką frajdą skończyłem 1 i 2, ale po nich na następne odsłony kompletnie nie miałem już chętki (to samo miasto, niezmieniony system walki, powtarzające się mini-gry i questy itp.). Dobra, ale bardzo schematyczna seria.
Opublikowano 15 maja 201113 l Jako,że nie mam żadnej piłki kopanej na ps2 co polecacie,oplaca sie brac jakies nowsze tytuły jak fifa 11 lub pes 11?
Opublikowano 15 maja 201113 l Na PS2 tylko Pro Evolution Soccer! Dla mnie najlepszą starszą częścią jest PES6, "piątka" też jest dobra ale inaczej się gra (wolniej,dokładniej). Z nowszych mam PES2009 i polecam, świetnie się w to gra, lepiej niż w PES2010. PES2010 kupiłem dla Champions League i aktualnych składów ale za chwilę sprzedałem bo rozgrywka była słabsza od poprzedników.
Opublikowano 18 maja 201113 l A spytam sie jeszcze jak z tą Fifą opłaca się kupować czy to popłuczyny z next genów nie warte zakupu?
Opublikowano 22 maja 201113 l Fifki na PS2 to spier.dolina po current genach, weź lepiej jakieś pro evo.
Opublikowano 10 czerwca 201113 l witam..nie wiem czy ktos sie tu jeszcze udziela;) naprawiłem sobie ostatnio ps2 i zacząem sie rozglądać nad grami.. po ograniu ostatnio wszystkich czesci GOW na ps3 pomyslałem o jakimś innym ciekawym uniwersum..i moją uwagę przykuła Onimusha..i teraz pytanie czy warto kupywać tą serie?? chodzi mi o gameplay, historie, postaci, muzykę.. prosze o radę..
Opublikowano 11 czerwca 201113 l Mi sie gralo bardzo dobrze. 1-2 czesci skonczylem na PC a reszte na ps2. Jak mozna kupic w rozsadnej cenie to tylko brac i grac:) Grafika stoi na dosc wysokim poziomie, muzyka i grywalnosc rowniez. Co do opowiedzianej historii to zalezy od tego kto jakie klimaty lubi;)