Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

to jest biurko :

MALM z wysuwaną dostawką.

Dostawkę można montować z lewej lub prawej strony

399zl i całkiem solidny ( jak na ikea ) mebel.

Do tego od spodu ma fajne miejsce na ukrycie przewodów :)

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 630,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A o to i mój HC ROOM, dywan na kozaku, tak wiem ;)

Dm5NgMr.jpg

bVzG5Y0.jpg

iemgVJm.jpg

A tu cała rodzina w komplecie ;)

HYSX14D.jpg

Opublikowano

Jest i maska XDDDDD

Opublikowano

Masunia musi być :D

Opublikowano

Piękny zestaw - jesteś w tej generacji ustawiony sprzętowo. Niestety mając wiiu nie mogę znaleźć argumentów do zakupu switcha. 

Opublikowano

Piękny zestaw - jesteś w tej generacji ustawiony sprzętowo. Niestety mając wiiu nie mogę znaleźć argumentów do zakupu switcha.

Piewrwszy, prawdziwy będzie w grudniu.

@Soul mieszkasz sam czy to ten pokój to typowa "nora" do grania/twoich uciech bez innych funkcji?

Opublikowano

Tą maskę można by jakoś lepiej wyeksponować, tak na pudle od kolekcjonerki wygląda na celowy easter-egg, na jakimś regale/półce by wyglądała sensowniej.

Opublikowano

Mam identyczną ... piramidkę :).

Egipt 8)

Piewrwszy, prawdziwy będzie w grudniu.

@Soul mieszkasz sam czy to ten pokój to typowa "nora" do grania/twoich uciech bez innych funkcji?

Nie sam, wynajmuje a to jest mój pokój, do wszystkiego :P 

Tą maskę można by jakoś lepiej wyeksponować, tak na pudle od kolekcjonerki wygląda na celowy easter-egg, na jakimś regale/półce by wyglądała sensowniej.

Uwierz, że niema dobrego miejsca na nią. 

Opublikowano

Po przeprowadzce do własnego mieszkania potrzebuje większego TV...

c0b3a17cfb9153815176aa4fec272452.jpg

A tu powstanie moja jaskinia do grania jak się w końcu zmobilizuje do zakończenia remontu.

5c2fe391de4eb1363c899c7a63c4d6f1.jpg

Opublikowano

No i nie trzeba rolety ;).

Myślałem o tym pokoju wyżej. Do gamingowego to może i 65 cali by starczyło.

Do 4K to im bliżej tym lepiej. Na 65 calach 4K grałem z odległości 1,5m i było za daleko :).

Najlepsze że pokój ma 7m szerokości. Ojciec jak zobaczył że mam fotel tuż przed TV to zwątpił w moją poczytalność :).

Opublikowano

Szczerze mówiąc też bym zwątpił. 65 cali z półtora metra. :yao:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a znacie jakieś stronki gdzie można pooglądać hc roomy? robię przemeblowanie i chciałbym podpatrzeć. jak nie wolno publicznie to prośba na pw.

Opublikowano

dzieki wielkie, pozdrawiam :)

Opublikowano

5.1 w sypialni, to imo słaby pomysł, ale te głośniki w salonie... jak to musi grać.   :whyyy: