Opublikowano 15 kwietnia 200916 l Wreszcie koniec fillerow, nie moge sie doczekac walki Ichigo z Ulquiorra Edytowane 15 kwietnia 200916 l przez Shen87
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l SPOILER 354 Yammy okazuje się #0 Espada (uch). Wracamy do walk w mieście. Halibel uwalnia miecz. Zaniemówiłem. Nawet nie będę narzekał. Edytowane 16 kwietnia 200916 l przez Tiglatpilesar
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l Autor Dworek To żadne wyjaśnienie. Dlaczego Ichigo dostał power-upa dopiero po "śmierci"? Skąd ta kompletnie nowa forma? Nie przekonuje mnie to. Mniejsza, "Bleach" i logika nie idą w parze. Chcę tylko zobaczyć, jak Ichigo wpada w szał i rozwala wszystko dokoła. To inaczej nie potrafie bo nie uwierzę chocby nie wiem co że Ichi był na skraju śmierci usłyszał głos Inoue i wrócił o taki o ŻAL
Opublikowano 17 kwietnia 200916 l Kubo nie przestaje zaskakiwać nonsensem i średnią improwizacją . Okazuje się, ze Yammy jest najpotężniejszą Espadą bo jako jedyny potrafi zmieniać numer lol . Ciekawe ile czasu Kubo wykminiał ten niewiarygodny twist xD .
Opublikowano 17 kwietnia 200916 l Po 5 epach z Lurichiyo odpuściłem sobie Bleach'a... Chciałbym jednak kontynuować, skoro akcja wróciła do wydarzeń z Hueco Mundo. Mógłby ktoś podać #epów od których wraca walka z Espada ? Ciekawi mnie tez odc mówiący o przeszłości Urahary.
Opublikowano 17 kwietnia 200916 l Release Yammiego wygląda świetnie(nie zauważyłem na początku kilku par nóg). Dość tych bishowatych mięczaków, Cero Espada pokaże na co go stać. Liczą się mięśnie, a nie rozum. Od przemiany Ichigo czytam "Bleach" dla LOL-a. Najlepsze jest to, że ten zwrot akcji był często powtarzany na forach jako żart. Czytając spoilery śmiałem się w głos. Jest dobrze
Opublikowano 17 kwietnia 200916 l Po 5 epach z Lurichiyo odpuściłem sobie Bleach'a... Chciałbym jednak kontynuować, skoro akcja wróciła do wydarzeń z Hueco Mundo. Mógłby ktoś podać #epów od których wraca walka z Espada ? Ciekawi mnie tez odc mówiący o przeszłości Urahary. Zacznij ogladać od 190 do 203 pożniej olej 204 i 205 (powrót Lurichiyo), dalej od 206 do 212 masz przeszłość Urahary
Opublikowano 17 kwietnia 200916 l oulnie do tego jeszcze CALA strona przesnaczona na napis ''THe heart'' byla taka wypas dawno nie czulem takiej glebi !!! aha to tego okazalo sie ze ulek jako jedyny ma 2 formy a teraz ze jamy jest naj naj naj ile jescze tych jednak silniejszych sie pokaze ?
Opublikowano 18 kwietnia 200916 l Dla mnie po prostu nie ma nic lepszego niż przeczytanie w piątek nowego chapa Blech'a Po tej mandze nawet Naruto wydaje się genialne ;P
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l Nowy chapter Dawno tak dobrze nie czytało mi się "Bleacha". Banan na twarzy przez cały czas. Soi-fon nie jest w stanie nawet ruszyć Barragana od tronu, dziadek wyciąga wielki topór, reakcja Omeady. No i oczywiście epicka walka lodowego chłopczyka. Jestem w stanie powiedzieć tylko jedno - LOL Hitsugaya
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l Autor Oni wogóle nie mają jakichkolwiek szans Jedynie licze na Kyoraku on jest kozak Widzieliśmy co Halibel zrobiła z Hitsugayą hyhyhy,ciekawe co topór zrobi Soi-fon
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Mnie ostatnio Aizen zaczął wpieniać strasznie. Te jego teksty "Przewidziałem to", "Zaplanowałem to", "Wiedziałem, że tak się stanie" itd. Wielki Master Mind się znalazł <_< , mam nadzieję, że go Kurotsuchi za mordę złapie, wsadzi w słoik i wstawi do swojego laboratorium.
Opublikowano 6 maja 200915 l Autor Teraz anime naprawde mi się podoba wciąż jakaś akcja i walka za walka To jest cały Bleach którego uwielbiam
Opublikowano 14 maja 200915 l Hitsu żyje (cóż za zaskoczenie). Mam wrażenie, że on pokona Hali. Powinien już dawno leżeć w kałuży własnej krwi. Barragan wygląda świetnie i ma seksowne buty. Czy tylko ja mam wrażenie, że Hali jest słabsza od Ulquitorry?
Opublikowano 14 maja 200915 l Halibel default'owo jest przegranym tej walki, przecież captain shota ma "power" lodu, a ona włada wodą... Mniejsza o wkurzającą mangę, obejrzałem ostatni odcinek i byłem zdziwiony jakością jaką prezentował. Nawet krew była czerwona (istny cud w Bleach), może za 60 odcinków znowu zrobią taki bajerancki epizod.
Opublikowano 15 maja 200915 l Nie lubię jak mi tak po białowłosym kapitanku jadą, pora na riwendż :evil: .
Opublikowano 15 maja 200915 l Nie lubię jak mi tak po białowłosym kapitanku jadą, pora na riwendż :evil: . A ja jestem ciekawa jak Soi Fon zalatwi dziada...
Opublikowano 16 maja 200915 l Pewnie okaże się, że jej bankai ożywia. Rzuci phoenix down na Barragana i po ptakach Espada są skończeni. Kubo wyznaje prostą zasadę. Jesteś Hollowem? Jesteś martwy
Opublikowano 17 maja 200915 l a mnie ciekawi .... jesli staruszek jest 2 i ma taka moc to co Numer 1 musi potrafic i co z tym 10/0 ?
Opublikowano 19 maja 200915 l Autor a mnie ciekawi .... jesli staruszek jest 2 i ma taka moc to co Numer 1 musi potrafic i co z tym 10/0 ? Taaa Yammy wytłumaczył tym w Hueco Mundo że Espada nie jest liczona od 10 do 1,tylko od 9 do 0.Wychodzi na to że Yammy jest najsilniejszy