Trufs 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 This week on Arcade: NBA 2k10 Draft Combine and Watchmen 2 NBA 2K10 Draft Combine (400 points) and Watchmen: The End is Nigh Part 2 (1200 points) will be available this Wednesday Nic ciekawego, nawet w jedynke Watchmena nie gralem... a moze powinienem >>' + It is official! Defense Grid: The Awakening appears on Xbox LIVE Arcade starting September 2nd, 2009. Not only does the Xbox 360 get protected by your towers, but the game will be avialable for 800 MS points ($10). Now that's exciting! Tower Defence? Nagralem sie w Warcrafcie Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 A ja biore NBA2k10 DC. Tryb Player w pełnej wersji to cos na co czekałem i z przyjemnoscia zaczne ciorac wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Ten tower Defence jest strasznie wolny i slaby. Na sieci sa lepsze jako Flash. Sprawdzalem kiedys na PC bo jestem fanem TD i sie zawiodlem - w sieci jest masa lepszych Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 no i (pipi) zem sobie sciagnal NBA ;/ Relase pewnie tylko na USA I Azje da sie sciagnac z USA Marketplace majac zaladowane punkty juz na koncie EU? Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Jezeli cos jest tylko na koncie USA musisz miec punkty na tym koncie... albo poczekac az bedzie tez na EU. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 a po doladowaniu konta na us bede mogl w gierke ciorac na moim koncie EU? Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Na tej samej konsoli na ktorej sciagniesz gre kontem z USA tak, ale jak dostaniesz rroda, wyslesz na gware i dostaniesz nowa konsole to nie bedziesz juz na niej mogl grac w ta gre, chyba ze na tym koncie na USA, ale tylko ONLINE. No chyba ze przekopiujesz licencje dzieki tej stronce MS, ale nie wiem dokladnie jak to dziala ;P btw. ta gra Invincible Tiger co dzis pojawila sie na arcade niezbyt fajna imo, nic szczegolnego, dosc nudna nawet po chwili grania i na dodatek az 1200msp. Podnosza te ceny z pulapu 800msp bez powodu Rozumiem BF czy SC, ale IT? nah btw2. Pojawil sie dodatek do Castle Crashers. http://news.vgchartz.com/news.php?id=4936 2 nowe postacie, jakies bronie itp, no i tylko 160msp Fajna cena, tyle powinny kosztowac takie rzeczy. Pomyslec ze sa takie drogie bajery jak ciuchy dla awatarow nawet za 400 msp >_< Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Trufs Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) dodatek do cc tak samo niepotrzebny jak king pack 2 nowe postaci i animal orb grał już ktoś w invisible tiger, w demie w opcjach da sie ustawić efekt 3D:) jak wrażenia ktoś już grał na goglach 3D 8) sama gra całkiem przyjemna buzioklepka:) trufs- 1200 za IT pewnie przez efekt 3D Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez czesio83 Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Niepotrzebny? Dla mnie tak bo nie mam CC, ale jak komus sie podobal CC i przeszedl wszystkimi postaciami to 2 nowe postacie to powod do dwukrotnego ponownego przejscia wiec chyba nie jest taki niepotrzebny :> Lol, efekt 3d? Nie zauwazylem takiej mozliwosci, fajny bajer ale trzeba miec okulary :< Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Trufs Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 bossowie są fajnie zrobieni w splosiona manie ? chodzi mi o to czy rozwala się ich przyjemnie,taktycznie czy są dodani na siłę już pierwsze wejście robota w demie narobiło mi smak na ten tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) pierwszy boss mi się bardzo podobał, drugi był fatalny wręcz. do trzeciego jeszcze nie doszedłem. walka z nimi polega na znalezieniu schematu, a później wykorzystywanie go do bólu... mało taktyki w tym. imho bossowie to najsłabszy element tej skądinąd rewelacyjnej platformówki. Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez zimzvm Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 (edytowane) co sądzicie o Invincible Tiger ? demko zapowiada naprawdę solidnego reprezentanta beat 'em up. odstrasza nieco cena, ale porównując do Turtles Re-shelled, ta gra prezentuje się znakomicie. toteż głupio byłoby chcieć za nią podobne punkty. prawdę mówiąc jedyne co mnie hamuje przed zakupem, to 1100M$P na koncie ; ] Edytowane 30 Sierpnia 2009 przez zimzvm Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Defense Grid i Yo Ho Kablamo w ta srode na xla. + Deal of the Week: Penny Arcade Episode 2 (800 points) Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 co sądzicie o Invincible Tiger ? demko zapowiada naprawdę solidnego reprezentanta beat 'em up. odstrasza nieco cena, ale porównując do Turtles Re-shelled, ta gra prezentuje się znakomicie. toteż głupio byłoby chcieć za nią podobne punkty. prawdę mówiąc jedyne co mnie hamuje przed zakupem, to 1100M$P na koncie ; ] pamiętaj jeśli posiadasz gogle 3d to poczujesz real 3d ale cena mogła być ciut niższa Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) Pojawiły sie już dzisiejsze gry arcade - Defense Grid (tower defence -300mb) i Yo Ho Kablamo (136mb). TD nagralem sie juz w warcrafcie, ale tego Yo Ho lookne, choc nie mam zbyt wielkich nadziei xd edit: ta gra kablamo calkiem fajna, plywa sie statkami i napieprza innych nawet local multi jest, ale raczej 800msp nie warta. Edytowane 2 Września 2009 przez Trufs Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Trufs Looknalem filmik alien breeda, gdzie ten filmik, podaj stronkę bo szukam i nic nie znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Przeciez pisales 2 posty pod linkiem na poprzedniej stronie - Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości co do wyboru gry Arcade na Xlive to powiem krótko. Shadow Complex. Gra jest niesamowita w każdym calu: dźwięk, grafika, gameplay. Strasznie przypomina mi Castlevanię: Symphony of the Night. Naprawdę fajnie eksploruje się teren bazy, zdobywa nowe przedmioty czy levele. Kapitalna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Czy Trials HD takie frustrujące ,trudne i wymagające ,żeby nie powiedzieć w(pipi)iające jak krązy opinia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mango0700 1 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Jak dla mnie to do experta nie bylo az tak trudno, ale expert dla mnie ejst poprostu nie do przejsca niestety, poprostu jestem za slaby i rzeczywiscie troszke sie powkurzałem ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Mi sie udalo skonczyc experta ale naprawde jest to trudne i frustrujace;) Mimo to gre polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mango0700 1 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Ja także grę polecam mimo wszystko daje mase funu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Beginner-medium są łatwe i każdy je przejdzie bez problemu, hard jest wymagający ale też spokojnie do zaliczenia, expert to już prawdziwe wyzwanie i wielu graczy pewnie sobie te trasy odpuści. Z GS to 130 jest stosunkowo proste, 160 wymaga długiego treningu, ale już zdobycie 200 jest pewnie dla większości graczy niewykonalne. Próbuję po trochu z expertem, zaliczyłem dwie trasy, ale inferno i going up na razie pozostają niezdobyte, na inferno nie mogę przejść tego miejsca z dwiema postawionymi pod kątem paletami i skokiem, na going up nie daję rady przeskoczyć przez skrzynkę zaraz za miejscem ze skokiem do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7006303,Lode_Runner_niedlugo_potanieje.html w końcu niedługo będzie można kupić ten świetny tytuł za rozsądną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi