easye 3 332 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ktos moglby polecic jakies sluchawki do PSP ? Kupowac oryginalne sony, czy cos innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 (edytowane) A ja mam inne pytanko, tak jakby mam znowu PSP Problem polega na tym, że po odpaleniu, pyta się o datę, a po zaakceptowaniu jej nagle wiesza się i trzeba wyciągać baterię, żeby PSP się wyłączyło. Do recovery mogę jedynie wejść. Ma ktoś może jakieś propozycje? Bardzo prosiłbym o pomoc Ok, temat rozwiązany, format flash1 pomógł. Edytowane 21 Grudnia 2009 przez famas_kg Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ktos moglby polecic jakies sluchawki do PSP ? Kupowac oryginalne sony, czy cos innego ? polecam sluchawki jakies douszne. jak dla mnei to idealne rozwiazanie poniewaz od standardowych po niedlugim czasie strasznie bola mnie malzowiny. za ok 100 zl mozna kupic bardzo dobre jakosciowo sluchawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 im lepsze sluchawki tym gorsze doznania zwiazane z sluchaniem czegokolwiek na psp. psp ma bardzo 'slaby' modul odpowiedzialny za dzwiek... szkoda kasy na jakies "wypas" sluchawki. cx300 od sennheisera [allegro = tanio = podrobki] beda dobre ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja tam mam całkiem niezłe Sennheisery HD 201 i jakoś na dźwięk nie narzekam (ale melomanem to nigdy nie byłem ). Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 im lepsze sluchawki tym gorsze doznania zwiazane z sluchaniem czegokolwiek na psp. psp ma bardzo 'slaby' modul odpowiedzialny za dzwiek... szkoda kasy na jakies "wypas" sluchawki. cx300 od sennheisera [allegro = tanio = podrobki] beda dobre ;] Dzieki za odpowiedz chlopaki - wlasnie tak podejrzewalem - kupie cos taniego a i tak bede zadowolony. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
wielkus 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 (edytowane) Witam Mam problem otóż dostałem PSP i nie da się go włączyć nic się nie świeci gdy jest podłączone do ładowania tak samo jak chce włączyć wyciągałem baterię podłączałem do ładowania bez baterii bez kart pamięci ale nic nie działa więc się pytam co jest z nim nie tak to PSP Fat czyli jak ktoś nie wie 100X[ja mam 1004] Edytowane 25 Grudnia 2009 przez wielkus Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 przez internet trudno bedzie pomoc. psp moze miec niesprawny wlacznik, spalona plyte gł., mogla byc zalana, mogla byc źle zlozona... Cytuj Odnośnik do komentarza
wielkus 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 jakby chciał zobaczyć jak to wygląda to tak jak na tym filmie http://www.youtube.com/watch?v=81Rbg7lh27Y [nie ja go zrobiłem] Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 (edytowane) czy to prawda ze kopie niektorych najnowszych gier potrzebuja najnowszego softa? Cos takiego obilo mi sie o uszy. Zapodalem Metal Slug XX i Tekken 6 i niby gra wystartowala ale zaraz po animacji PSP, pojawil sie czarny ekran. Co jest grane? Moj soft 5.00 m33-3 pozdro Edytowane 25 Grudnia 2009 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 musisz sobie zaktualizować CFW.Obecne najnowsze softy "z ciemniej strony księżyca" pozwalają na odpalenie każdej gry wydanej dotychczas na psp.Ta wersja którą ty masz już jest dość stara i najnowsze iso na niej nie ruszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 dobrze to wiedzieec, dzieki. Już myslalem że cos z plikami jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 obecnie najnowsze masz: dla 3k i ostatnich 2k 5.03 GEN-C dla 1k i starych 2k 5.50 GEN-D3 I tylko te pozwalają w pełni cieszyć się każdą,nawet najnowszą grą Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Używałem konta do psn store, ale teraz założyłem nowe. Jak tego nowego używać, bo gdy chce się na nie zalogować, to nie mogę bo "nie można się logować z dwóch kont na store" co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 deaktywowac stare konto? zaloguj sie przez www... dalej juz sobie poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza
east 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam! Dostałem na gwiazdke PSP 3004 z Locoroco i Ape Academy i w związku z tym mam kilka pytań. Otóż czy można tutaj tak jak na PS3 zalogować kilku użytkowników? Ponieważ dziewczyna się już dorwała i w Locoroco gra cały czas i jakbym ja chciał pograć to istnieje możliwość pomylenia savów, czy można zrobić kilku użytkowników jak na PS3 aby każdy włączał sobie siebie i grał dowoli nie patrząc na save? I drugie pytanie, chciałbym ściągnąć demka z PSStore aby zobaczyć jaką nową gierke sobie kupić i łączę kablem USB tym od ładowania padów PSP z PS3 i nic się nie dzieje jakby nie widziała jej PS3, albo nie wiem co, wybieram w PSP connected USB i nic na niej też się nie dzieje... jak te demka se ściągnąć? Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 1. nie 2. jak masz ps3 to sciagnij sobie demka na ps3. potem podlacz psp i przekopiuj dema na konsolke. btw. zrobiles format memorki z poziomu psp? pewnie nie masz odpowiednich folderow i sa problemy Cytuj Odnośnik do komentarza
4east 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Moj brat rozwalil swoja konsolke a dokladniej tak jak mowi ze jak wlacza ja przez chwile ekran jest taki jak trzeba a po chwili zaczyna latac . Moze ktos wiec co to moglo sie popsuc i jak to naprawic ???? model PSP 2003 przerobiona 5.50 gen d-3 Ps. Jeszcze tego zjawiska nie widzialem konsolke bede mial dzisiaj w rekach i moze bede mogl cos wiecej napisac Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 to niech jej juz nie wlacza, bo moze spalic bezpieczniki, a ich wymiana jest trudniejsza niz poprawa wpiecia tasmy lcd. przynajmniej z opisu tyle wynika. Cytuj Odnośnik do komentarza
4east 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 dobra konsolke mam juz u siebie na pokladzie ekran delikatnie tzresie sie i konsolka pracuje strasznie powoli wrecz muli jak nei wiem jakies propozycje co to moze byc???? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 <problem rozwiazany przez gg> Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 w ktorym folderze sa trzymane savy PSP ? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 nie wierze, ze zadales takie pytanie. w folderze... savegame Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Wiesz, może warto to wyjaśnić jeszcze bardziej . np. /PSP/savedata/ULESxxx albo /PSP/savedata/UCESxxx gdzie xxx to jakiś ciąg cyfer to folder z savem do danej gry (choć niektóre gry jak PESy mają wiele folderów), w każdym z nich znajdują się dwa pliki z savem i dwa obrazki (icon0 i pic1) które wyświetlane są jak najeżdżamy na save'a. Coati - savedata nie savegame. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 no... co nie zmienia faktu, ze samemu odszukac taki folder nie jest trudno SCES = Sony Computer EUR Software SLES = Sony Licensed EUR Software UCES = User Created Expansion Set i odpowiednio ULES - EUR ULUS - US ULJS - ASIA + pewnie kombinacje tak napisalem, bo zapodales tylko 2 "rodzaje', co moglo prowadzic do kolejnych niepotrzebnych pytan Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi