MEVEK 3 440 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Nie kupuj chociaż najtańszych analogów z HongKongu, wziąłem raz 4 sztuki, zapłaciłem grosze, a z tego i tak żaden nie nadawał się do użytku... Wróciłem na stary (po uprzednim dokładnym czyszczeniu i smarowaniu) - jakoś działał. Jak brać - tylko oryginalne. widzisz... zakupiony analog działa tak, jak i stary. problem zaczyna sie kiedy wcisnę krzyżaka... ekran zaczyna wariować i dziękuje. jakby była, gdzieś zwara. styki nic nie dają - czyściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 źle poskładałes konsolę i nie styka. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 (edytowane) źle poskładałes konsolę i nie styka. ze 3 razy składałem i za każdym jest to samo, a analog działa poprawnie. nie możliwe by nie stykało! z 2 strony może zle odtłuszczone, wiec raz jeszcze potraktuje styki rozpuszczalnikiem i zobaczymy. pomysły sie kończą, albo mam 2 lewe ręce. Edytowane 1 Listopada 2010 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 PSP mam od kilku godzin, a wczesniej nie ogarnialem wogole tematu wiec mam male pytanie. Jesli chce pograc w tytuly z PSX na moim PSP (3004) to musze zainstalowac jakis piracki soft? Oczywiscie wiem, ze gierki mozna scagac tez z PSS Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 a wiesz, ze nie popieramy tutaj piractwa? chcesz piracic to sie tym nie chwal i szukaj info samodzielnie w googleach... w 3000 pewnie masz jakis wysoki soft wiec zapomnij ;] przygotuj sie na sciaganie gier z pss. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 wlasnie nie mam zamiaru piracic dlatego pytam czy ten soft jest konieczny ;} Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 nie Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmybons 2 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam! naszlo mnie ostatnio na przenosne konsolki (powrocily wspomnienia z game boy'a ) no i tak sie zastanawian nad psp slim & lite...Go raczej odpada. Chociaz design badziej mi sie podoba. Ale sciaganie gier zamiast 'plytek' to dla mnie wielki minus Takze moze mi ktos powiedziec jaka jest roznica w jakosci obrazu? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 go ma mniejszy ekran. jakosciowo to to tamo co w 3000. bierz 3000, bo to najlepszy model dla osoby, której nie zależy na kopiach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 No własnie ja tez chce znowu zakupic, wypadłem z obiegu zupełnie, jak to jest teraz z przerbkami itp? Jaki model najlepeij kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 praktycznie wszystkie 3004 w sklepach sa niemozliwe do przerobienia -> za wysokie softy Chyba ze znajdziesz gdzies jakis stary bundle ktory lezy z rok dwa ? ostatnio widzialem gdzies w supermarkecie PSp w zestawie z GOW Chain of olympus czyli 2 lata za szklem wiec powinno miec niski soft chyba nic nie pomylilem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Da rade grac na TV na PSP 2k przez kabel cinch ( ten z 3 wyjściami, nie 5 ) ? Potrzebny do tego jakiś plugin ? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 tak, plugin Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Da rade grac na TV na PSP 2k przez kabel cinch ( ten z 3 wyjściami, nie 5 ) ? Potrzebny do tego jakiś plugin ? http://foosa.do.am/ Był jeszcze jakiś launcher dający możliwość podpięcia psp przez kabel composite do TV, ale nie pamiętam nazwy :confused: Wymogiem jest konsola mogąca odpalać homebrew (przerobiona). Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Polskie znaki na PSP nastronach www? Da sie? Juz mam dosc tych kreseczek Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 masz oryginalny soft tak? nie da sie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Smutno mi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Nie chciałbym piracić ale zależy mi na zagranie np w FFVIII po polsku z PSX'a na PSP, da się jakoś to pogodzić? Jak wygląda sprawa z graniem w gry z PSX'a wogóle? śmigają normalnie? Czy da się tylko na przerobionym PSP, oprócz ściągania z Plejstejszonstore. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Na nieprzerobionej jesteś zdany tylko na PSstore. Da się przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 grając w grę na psp z psx naciskasz przycisk "home" i tam są możliwe konfiguracje, np. podporządkowanie R2 i L2 pod analoga itp. A gry wyglądają nawet "wporzo"(Dino Crisis 2 przeżywa drugą młodość ) Cytuj Odnośnik do komentarza
CrazyWafel 0 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam! Niedawno kupiłem konsolę PSP (3004, firmware najnowszy). I mam mały problem. Mianowicie podczas gry (tylko z UMD) co jakiś czas napęd zaczyna świrować i co kilka sekund pojawia się ekran jak po wciśnięciu przycisku HOME. Jest to wyjątkowo upierdliwe zwłaszcza podczas gry w Patapony 2 i chcę spytać, czy jest jakiś sposób na to, aby ten ekran non stop nie wyskakiwał bez powodu i w najgorszych momentach. Proszę o jakąkolwiek pomoc, bo przez to granie na PSP przyprowadza więcej złości niż radochy. Pozdrawiam CW Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 a czy podczas grania w inne gry tez sie tak dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza
CrazyWafel 0 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 W grach na karcie pamięci nie zauważyłem tego problemu, a innych gier na UMD póki co nie posiadam =) Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 wiec moze to byc spowodowane uszkodzeniem plyty z gra badz w gorszym przypadku konsoli. sprawdz czy dzieje sie tak przy innych grach na umd a jesli tak oddaj konsola na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 (edytowane) Czy warto kupować PSP z Kanady (ponoć ledwo używana za niecałe 400 zł z 3 grami)? Jak wygląda sprawa z grami? Czy ładowarka z polskiej PSP będzie działać z kanadyjską konsolą czy muszę zastosować przejściówkę na wtyczkę? Edytowane 26 Listopada 2010 przez Look4z Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi