Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Dzięki za wszystkie rady, choć sam nie doszedłem jedynie do tej świetnej kombinacji (Kwadrat. kwadrat, trzymać kwadrat), jest ona co prawda podane w grze ale zupełnie o niej zapomniałem. Świetnie spisywała się podczas chronienia rodziny, dzięki raz jeszcze. Grę skończyłem wczoraj, końcówka bardzo trudna ale jak sie już pozna schematy i tricki to looz. Teraz zaczynam GOW II na Very hard a później ponownie GOW I
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Heh, nie ma to jak dowiedzieć się, że niedługo GOW i GOW II będą miały reedycje na ps3 -.-
Opublikowano 1 września 200915 l Zależy jaki masz model, jeśli masz wersję 60 GB ( w co wątpię widząc Twoje pytanie ) to wsteczna kompatybilność nie stanowi problemu, natomiast jeśli szykujesz się z zamiarem kupna PS3 to o emulacji gier z PS2 zapomnij na PS3.
Opublikowano 1 października 200915 l Pytam poważnie, bo skoro nie można jej nabyć na polskich aukcjach/sklepach to może twórcy gdzieś ją udostępniają ?
Opublikowano 1 października 200915 l ta... specjalnie dla polaków, którzy nie mają w kraju żadnych sensownych kanałów dystrybucji ost'ów. Nie, nikt nie udostępnia tego legalnie.
Opublikowano 1 października 200915 l Spoko znaleźć soundtracka z gry zamieszczonego nie legalnie to nie wielki problem Odnośnie tematu, ile wam zajęło przejście całego GOW II na Very Hardzie ?
Opublikowano 1 października 200915 l Bo ja pamiętam? Pewnie z 12 godzin bez kontynuacji. Licząc zgodny będzie z 15.
Opublikowano 29 grudnia 200915 l = a system walki rajcujący.Sama walka z reguły to klepanie kilku kombinacji na krzyż i jazda z dodatkiem różnych mocy, w żadnym wypadku nie jest to odkrywcze, a jedynie sprawia satysfakcję dzięki wpakowaniu w każdy ruch Kratosa mega power'a.W Prince of Persia (od drugiej części poczynając) system walki sprawia większą radochę dzięki masie zagrań i możliwości kombinacji przeplatanej ze słyną akrobatyką księcia. A nie pomyślałeś przypadkiem, że nie wszystkim przypada milion kombinacji na padzie przez co sami później nie wiedzą już co mają wciskać? Mi system walki, a dokładnie proponowane proste kombosy w postaci kwadrat-kwadrat-trójkąt czy trójkąt, trójkąt, trójkąt w zupełności zadowalają. Są i ciekawsze sekwencje jeżeli ktoś życzy sobie używać finezji. Też się na nie skuszę, ale w istocie rzeczy jestem prostym graczem jeżeli chodzi o mordoklepki zafundowane w najróżniejszych postaciach, tak więc nie zapominaj, że dla mnie może być to rajcujące.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Może ktoś mi udzielić rady jak przejść nieznosny dla mnie fragment God of War? Gram na God Mode, wszystko było fajnie aż do tego momentu. Challenge of Poseidon, ten moment z ofiara z człowieka, taszczenie klatki pod górkę. Cały czas napierają kolesie z kosami. Z nimi nie mam problemu, spokojnie ich rozwalam, tyle że za długo mi to schodzi i nie mam czasu przesunać klatki bo już następni biegną. Myślałem, że ich wybije wszystkich a później spokojnie sobie pchnę tą klatkę, ale się nie da, w pewnym momencie gra już nie nalicza za nich orbów więc będą się odradzać w nieskończoność. Bardzo proszę o jakieś tipy, bo już włosy mi zaczynają siwieć przez tą grę.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Po pierwsze, wcale nie musisz tej klatki pchać, tylko można przytrzymać przycisk i ją z kopa popchnąć dużo dalej. Pod drugie blokujesz ją o wystające elementy, żeby się nie zsuwała. Wrogowie na pewno wychodzą w fazach 2-3 i chwila przerwy. Musisz ich szybko zjechać i pchać coraz wyżej. To już trudniej jest obronić tłumacza w GoW2.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Znam podstawy, żeby grać w God Mode musiałem grę już raz przejść prawda? Bardziej myślałem nad radą na szybsze eliminowanie przeciwników, bo tylko to jest dla mnie problemem.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Nie wiem czy na nich to wchodzi, ale ten atak z przytrzymanego trójkąta (chyba) który wybija, a potem z ziemi kółko i kółko i tak można w nieskończoność odbijać przeciwników od ziemi. Jak nie to, to nie pamiętam co jest skuteczne. Na pewno znajdziesz filmiki na yt.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Bardzo dobrym ciosem jest kombinacja kwadrat -> trzymasz kwadrat (Blade of Chaos lvl 5). Jak przechodziłem na God to głównie jej używałem, a w opisanym przez Ciebie momencie sprawdza się bardzo dobrze.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Autor Przecież nie musisz tej klatki od razu pchać do końca, można ją przesuwać za te "kamienie" i wtedy się nie cofa. A i jeszcze jedno, nie możesz się cofać, bo wtedy cały czas się respawnują. Edytowane 22 lutego 201015 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 22 lutego 201015 l Metoda opisana przez Grigori'ego jest świetna i prosta. Prócz tego można spamować trójkąt (podbicie przeciwnika do góry) i wciskanie kółka do bólu. Kratos łapie dziada na długość łańcucha i nawala nim o ziemię. Dobre jest to, że trafiasz tym samym innych i szybko pojawia się nad nimi kółko. Łatwo i przyjemnie.
Opublikowano 22 lutego 201015 l No właśnie taką metodę sobie wcześniej wynalazłem Ale spoko, juz po ptokach. Poprostu zupragdeowalem sobie Poseidon Rage. W sumie wszystko mam na podstawowym, tylko chciałem pakować w Blady, no a teraz musiałem wywalić orby w ten szał... no nic...
Opublikowano 22 lutego 201015 l duży potencjał jest w magii. Naucz się korzystać choćby z "meduzki". To mój ulubiony czar, który nieraz potrafi uratować tyłek, zwłaszcza na tych pie****onych Satyrach.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Autor duży potencjał jest w magii. Naucz się korzystać choćby z "meduzki". To mój ulubiony czar, który nieraz potrafi uratować tyłek, zwłaszcza na tych pie****onych Satyrach. Trochę mało przydatny jest ten czar, za szybko schodzi pasek, a i na większe grupy jest nieefektywny. Na god mode lepiej inwestować z magii w Army of Hades i Poseidon's Rage. Chociaż jak ktoś chce, to może nabić wszystkie czary na maxa tym trikiem z Meduzą, ale czasu to trochę zabiera.