Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano

Czemu Kratos ma dwa "ubiory"? Niewiadomo?? Czy po prostu będzie do wyboru/odblokowania?

Jak przyjrzysz się dokładnie, to zobaczysz, że jeden obrazek to Kratos z lewej, a drugi z prawej strony. Dlatego też Striker ma 2 obrazki, bo lustrzane odbicie popsułoby napis SWAT na czapce. :thumbsup:

No kurcze faktycznie tak jest :D. Się sprawa wyjaśniła :D.

Tylko że Kratos i Striker na prawą stronę powinien patrzeć w lewo ;) Ktoś zapomniał ich obrócić przy tych drugich fotkach i przez to mamy TAWS zamiast SWAT, a Kratos ma Golden Fleece na lewej ręce.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 388,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

Ja tam bym wolał aby każdy fighter miał po dwa stroje na wstępie.

Opublikowano

Szczerze to jest mi to obojętne ile mają strojów. W trakcie walki i tak na to nie zwracam uwagi ;).

Opublikowano

Ale wiesz, teraz taka moda. Zrobic z gry np. Tekken - taki bijatykowy Sims. Mozesz ubierac fighterow w ciuszki, zmieniac im fryzurki itp. To pewnie po to, zeby przyciagnac do bijatyk kobiety :) Moze z MK tez tak bedzie? Np Kratos bez pojasnionej cery albo Striker bez koszuli. Same ciacha ;)

Opublikowano

Ale wiesz, teraz taka moda. Zrobic z gry np. Tekken - taki bijatykowy Sims. Mozesz ubierac fighterow w ciuszki, zmieniac im fryzurki itp. To pewnie po to, zeby przyciagnac do bijatyk kobiety :) Moze z MK tez tak bedzie? Np Kratos bez pojasnionej cery albo Striker bez koszuli. Same ciacha ;)

Tia i w środku walki Kratosem wychodzisz do toalety. A na koniec walki łapiesz za mopa i sprzątasz cały bałagan, który uczyniłeś niszcząc Twojego wroga :D.

Edytowane przez shanhaevel

Opublikowano

I tak powinno być. Ale teraz wiadomo, moda na DLC - kup postać dzięki DLC, stroje, kolory, wykończenia "babality już w lipcu, jedyne 40zł".

JUz im się w głowach poprzewracało.

Inna sprawa, że taki Kabal bez maski w innym kostiumie, to byłoby coś.

Kabal.jpg

Z miejsca angaż do kolejnego Residenta.

Opublikowano
  • Autor

(pipi), Stasiu! Dlatego czekam na VF5FS :D :D :D

Opublikowano

A ty myslisz ze czemu ja czekam? Przeciez WOLF ubrany w stroj gejszy jest moim marzeniem od lat...

Opublikowano

A ten VF:FS w końcu ma wyjść czy coXD?? <koniec offtopa>

Opublikowano

Nie wiadomo nic :/ Na konsole sie slabo sprzedal a to biznes wiec bez siana nie ma grania :/ A szkoda, bo to swietny tytul.

W kazdym razie, MK tez bedzie ok ;) (to tak zeby ktos nie wyrzucil tego posta)

Opublikowano
  • Autor

Nie wiadomo nic :/ Na konsole sie slabo sprzedal a to biznes wiec bez siana nie ma grania :/ A szkoda, bo to swietny tytul.

W kazdym razie, MK tez bedzie ok ;) (to tak zeby ktos nie wyrzucil tego posta)

Jak gra, w której kupuje się fatale może być ok :/ Nemus...

Opublikowano

Ponoć już MK trafił do tłoczni ^ ^

Opublikowano

Liczę na drugą część "Cooking with Scorpion" w Krypcie. With even more CHOPPING! :ninja:

Ciekawe czy będzie remake fatala od Kabala ze zdejmowaniem maski, hmmmm...

Opublikowano

Wiecie może może skąd można ściągnąć/posłuchać tą nutę gdy leci podczas wyboru demka MK.Wiecie za nim ją włączycie :) Z góry dzięki za pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy właściciele gry wymieniali się już swoimi PSNid i GamerTagami?

Wszystkich posiadaczy Mortal Kombat na PS3 chętnych do tłuczenia się po japach zapraszam: HaroPotter

Opublikowano

Zapraszam również posiadaczy PS3: Aem_PL

Opublikowano

PSN: BladeMetsu

Z tego co czytałem ponoć mniejszy lag jest w pokojach niż podczas ranking match ale jak na razie, póki PSN leży ciężko to sprawdzić :]

Opublikowano

King of the hill ssie, im wiecej osób ogląda walkę tym większa szansa ze was rozlaczy w trakcie walki i zaliczy wam disconnect do statow. Wiele osób grających ten tryb to spotyka co nie znaczy ze uciekają z walk.

Opublikowano

Ja mam takie pytanie: staram sie i staram, ale za Chiny mi nie wychodzi. Czy Scorpion ma Babality? Jak je cholera wykonac?