Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co teraz męczysz na PSX`ie

Featured Replies

Opublikowano

Command & Conquer a dokładniej płytka z misjami NOD. Myślałem, że będzie dużo ciężej bez myszki, ale jest lux :)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 663
  • Wyświetleń 177 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przed zakupem pierwszego PSX'a też kupowałem wszystkie komiksy jakie wychodziły w kiosku, od 1991 gdzieś do 1995, później przestałem bo sprzedałem swoją kolekcję i za kasę kupiłem konsolę. Ale zanim t

• O A Ja gram teraz w Colin McRae Rally 2.0, wersja Europejska. Zaliczam trasy Peugeotem 206 WRC bo to moje ulubione auto.        Po kilku tygodniach nieudanych prób, nares

• Robiłem porządki w kablach, podłączyłem konsolę do testów i tak jakoś zacząłem grać

Opublikowano

Cisnę w MDK. Gierka prawie 20 lat, a design i pomysły do tej pory genialne. Choć to po winno być oczywiste skoro SHINY robiło tą gierkę to nie mogło być inaczej. Praktycznie wszystko co wypuściła ta firma to złoto :banderas:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znacie taką gre krazy ivan? właśnie przeszedłem pierwszy poziom jutro zaczynam następne :)

Opublikowano

Mega giera, moja pierwsza na psxa... Te filmiki...ten klimat...akcent...no i plansze, 3d, wszędzie można pójść:)

Opublikowano

Da się ustawić logo przed uruchomieniem gry na epsxe?

Opublikowano

Da się. Jest w opcjach emulatora.

Opublikowano

No właśnie patrzyłem i chyba w tych nowszych wersjach nie ma, a kiedys gdzieś widziałem opcje quick boot?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja z obydwiema grami mam kiepskie wspomnienia. Trilogy wciągnął mocno, ale na szóstym levelu skończyła mi się amunicja i nie mogłem przebić się dalej, a Resurrection zmiażdżył klimatem, a potem nie mogłem ustrzelić typa czającego się za beczką ( w innych fpsach na padzie spokojnie dawałem radę z celowaniem).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam sobie MediEvil (do którego mam wielki sentyment) i tak jak gra nadal broni sie pod wzgledem dizajnu,muzyki i klimatu w stylu Burtona to gejmplejowo jest niestety prawie nie grywalna.

Tragiczna walka, kamera i Sir Dan, który reaguje w ch.uj gorzej niz Geralt w W3 bez pacza zabierają dużo przyjemności, ale jak już jestem gdzies w polowie to nie chce jej porzucać.

P.S. Mam problem, żeby popchnac gierke dalej, a mianowicie czy te wszystkie (pipi)y zbierane po drodze sa  koniecznie potrzebne, żeby ukonczyc

enchanted forrest?, bo nie mam wszystkich i po poziomie inside asylum średnio jest z dostępem do następnych leveli.

Opublikowano

PWLiUPL.jpg

Robiłem porządki w kablach, podłączyłem konsolę do testów i tak jakoś zacząłem grać :D

Opublikowano

to zawsze sie tak kończy :) 

ostatnio tak wsiąkłem przy wipeoucie 2097 ;) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

znacie może jakieś ciekawe gry akcji ? Takie w którym się strzela mniej znane ale lubiane?

W czasach psxa łatwo by było zdobyć gierki chodzi o wymienianie tytułów a teraz trzeba coś w internecie poszukać .. nie chcę pomieszane z rpg!

Edytowane przez Sleeper

Opublikowano

Loaded

Re-loaded.

Wymiatały ...

Opublikowano

sory że to powiem,ale same cienizny znacie stronke jak gametrade? tam dużo znalazłem interesujących tytułów

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakoś nabrała mnie ochota na Medal Of Honor, nigdy w to porządnie nie zagrałem i bardziej miałem mgliste wspomnienia z dzieciństwa. Nie ma to jak oberwać z panzerschrecka po mordzie, ale poszło teraz leci Underground :)

Opublikowano

Underground świetna gierka, pamiętam jak się jarałem czytając reckę w PSX E po kilka razy :D No i multi z bratem na podzielonym ekranie był ok, dużo śmiechu było.

Opublikowano

Mam zamiar ukończyć g-police shadow master i toca

Polecam gierki :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wipeout 3 . Gameplay no i ten soundtrack wiecznie żywy.

Opublikowano

Pierwszy raz w życiu mam zamiar ukończyć Final Fantasy VIII i tym razem mam nadzieje, ze wszystko skończy sie happy endem i jednak przejdę do końca ta świetna gierkę. Kiedyś próbowałem w 2002 i nic z tego. Później na emulatorze chyba w 2009 i tez ledwo co zacząłem dwie godzinki i zaniechałem. Teraz po latach startuje znowu..ja zwykle jestem na pierwszej płycie ale już około 6 godzin gry za mną wiec świetlana przyszłość ;)

• 3 tygodnie później...