Opublikowano 19 października 201014 l Ale to nie będzie przecież ex na 360. Zupełnie inna sprawa. Edytowane 19 października 201014 l przez MajorZero64
Opublikowano 19 października 201014 l Przecież wiemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, że to nie będzie ex ;]. Dobra nieważne oby była to gra pokroju HR czy nawet FR. PS. Ale i tak wolałbym żeby powstała jako ex.
Opublikowano 19 października 201014 l Wiem o co Tobie chodzi. Pewnie M$ nie dałby kasy na HR jako exa. Może i tak. Z jednej strony fajnie by było gdyby to był ex, bo na takich tytułach buduje się tożsamość konsoli. Z drugiej fajnie by było gdyby ta gra osiągnęła większy sukces i dotarła do większej ilości graczy, ponieważ ich gry są unikatowe, a to się zawsze ceni. Edytowane 19 października 201014 l przez MajorZero64
Opublikowano 19 października 201014 l Wiem o co Tobie chodzi. Pewnie M$ nie dałby kasy na HR jako exa. Może i tak. Z jednej strony fajnie by było gdyby to był ex, bo na takich tytułach buduje się tożsamość konsoli. Z drugiej fajnie by było gdyby ta gra osiągnęła większy sukces i dotarła do większej ilości graczy, ponieważ ich gry idą pod prąd, a to się zawsze ceni. Nom o to mi chodzi ;]. A z podkreślonym zdaniem zgadzam się w 100 %. W takim wypadku też jestem za multiplatfromową grą.
Opublikowano 19 października 201014 l Na pewno na X360 zarobią miliony, skoro spora część graczy piraci.
Opublikowano 26 października 201014 l powiedzcie mi jak się w pełnej wersji gra tym move'm? jest to zjadliwe,poprawili coś wogóle w tej łatce/wersji move edition za wyjątkiem implementacji dildosa?Jakoś kusi mnie wyszarpać jeszcze raz tą grę
Opublikowano 27 października 201014 l Czemu w wielu sklepach internetowych Heavy Rain Move Edition jest tańsze, od zwykłej wersji? Tam jest wycięta możliwośc grania padem?
Opublikowano 3 listopada 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=jxpdGB6Gbac&feature=player_embedded "Wycięte sceny" Edytowane 3 listopada 201014 l przez Wielebny1
Opublikowano 3 listopada 201014 l Właśnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Jakby co to ten filmik z wyciętymi scenami jest do pobrania z USstore. WoW ładny szok miałem jak dzisiaj je obejrzałem, najbardziej spi.eprzyli sprawę z blackoutami Ethana. Aleee szkoda, że wycięli ten koszmar bo wygląda mega kozacko. Mogliby dać go chociaż w darmowym dlc ;/. Edytowane 3 listopada 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 3 listopada 201014 l Przez takie materiały jeszcze bardziej szkoda mi, że wybrali Move zamiast epizodów i jeszcze bardziej jestem napalony na następną produkcję QD. Mam nadzieję, że szybko się uwiną i początkiem 2012 już zagramy. P.S. Tak się zastanawiam, że czemu właściwie musieli zrezygnować z epizodów. Przecież graficy, osoby odpowiedzialne za muzykę, animację, historię i inni designerzy nie implementowali sterowania Move (tylko jacyś tam programiści), więc oni mogli zajmować się tworzeniem epizodów, a potem jakby dodano Move, to prace nad DLC ruszyły by pełną parą. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Opublikowano 3 listopada 201014 l Właśnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Jakby co to ten filmik z wyciętymi scenami jest do pobrania z USstore. WoW ładny szok miałem jak dzisiaj je obejrzałem, najbardziej spi.eprzyli sprawę z blackoutami Ethana. Aleee szkoda, że wycięli ten koszmar bo wygląda mega kozacko. Mogliby dać go chociaż w darmowym dlc ;/. Nie "mogliby" tylko powinni. Ludzie nie po to kupowali kolekcjonerki, żeby po czasie inni w niższej cenie mogli kupić sobie edycję obsługującą Move'a razem z tym, co i w kolekcjonerce było, a do tego dodatkowe sceny.
Opublikowano 3 listopada 201014 l Nie "mogliby" tylko powinni. Ludzie nie po to kupowali kolekcjonerki, żeby po czasie inni w niższej cenie mogli kupić sobie edycję obsługującą Move'a razem z tym, co i w kolekcjonerce było, a do tego dodatkowe sceny. Jakie w Move Edition są dodatkowe sceny, których nie było w kolekcjonerce?? W ogóle tak jest zawsze, cena gry spadają, a wydawcy czasem wydają ponownie grę z dodatkowym contentem z ceną trochę niższą niż premierowa. A co do tych usuniętych scen, to kiedyś pojawiły się plotki, że QD/Cage chce wydać jakieś Director's Edition, w których byłyby właśnie usunięte sceny, jak również sceny bardziej 'dorosłe', czyli np. scena wypadku bardziej brutalna (chociaż ta pierwsza scena z tego filmiku, to raczej jest za duży hardcore i w sumie dobrze, że ją wycieli).
Opublikowano 3 listopada 201014 l W Move Edition nie ma dodatkowych scen tylko tylko dodatkowe video materiały. Właśnie między innymi te video z usuniętymi scenami ale jakby co to już tydzień temu na amerykańskim store wyszły wszystkie filmiki zza kulis itd. które są w Move Edition. No co zrobić teraz z perspektywy czasu też mi się wydaje, że kolekcjonerka HR była dosyć słaba. Nawet soundtracku nie mogli dać na płycie (a pamiętacie cyrki ze ściągnięciem jego?) ale i tak nie żałuję żadnej wydanej złotówki. Tylko braku dlc, epizodów (szczególnie po tym dzisiejszym video) nigdy nie daruje Cagowi czy może bardziej Sony ;/.
Opublikowano 4 listopada 201014 l te wycięte sceny sa mocne (szczególnie blackouty i szkoda że ich nie ma, zakręciłoby to grę na supeł i moznaby mieć więce wątpliwości o co właściwie chodzi =) ale teraz muszę też przyznać finalnie rację Koso/Myszaqowi, że cała historia jest pocięta i ma dziury jak ser szwajcarski(bezsenność Madison, jest bo jest, niewyjaśniona, została w grze nie wiadomo po co) ten filmik to udowadnia - chcieli wielowątkowość ale powyrzucali parę scen i momentalnie zrobiły się luki, coprawda mi to w samej grze (szczególnie za 1wszym razem) w ogóle nie przeszkadzało ale fakt jest faktem
Opublikowano 26 listopada 201014 l Czy w Heavy Rain Move edition dodatek "taxidermist" oraz theme jest na płycie, czy jest jednorazowy kod na ściagniecie? Czy w "Taxidermist" lepiej zagrać przed, czy po skończeniu watku głównego?
Opublikowano 27 listopada 201014 l Czy w Heavy Rain Move edition dodatek "taxidermist" oraz theme jest na płycie, czy jest jednorazowy kod na ściagniecie? Czy w "Taxidermist" lepiej zagrać przed, czy po skończeniu watku głównego? Taxerdemist nie zawiera żadnych spoilerów a fabularnie dzieje się przed HR. W zasadzie to nie ma większej różnicy czy zagrasz po czy przed ale jednak radziłbym po ;].
Opublikowano 27 listopada 201014 l Bezsenność Madison polega na tym, że ma jakieś lęki związane ze swoim mieszkaniem, nie czuje się tam bezpiecznie (koszmary). Postanawia więc spróbować przekimać się w motelu. I po to ona jest, ta bezsenność. Proste..? Proste. Edytowane 27 listopada 201014 l przez Siara_iwj
Opublikowano 7 grudnia 201014 l Bezsenność Madison polega na tym, że ma jakieś lęki związane ze swoim mieszkaniem, nie czuje się tam bezpiecznie (koszmary). Postanawia więc spróbować przekimać się w motelu. I po to ona jest, ta bezsenność. Proste..? Proste. I dlatego budzi się punktualnie zawsze o tej samej godzinie??? W tej grze jest tyle nieścisłości, że się w pale nie miesci-żeby nie spoilerować podam przykład z początku. Agent Jayiden przeglądając pliki, stwierdza,że morderca to biały człowiek w wieku 30-45 lat, mimo że badając miejsce zbrodni, ani przeglądając akta żaden ślad na to nie wskazywał ....a no tak, IWO mu to podpowiedział
Opublikowano 7 grudnia 201014 l Bezsenność Madison polega na tym, że ma jakieś lęki związane ze swoim mieszkaniem, nie czuje się tam bezpiecznie (koszmary). Postanawia więc spróbować przekimać się w motelu. I po to ona jest, ta bezsenność. Proste..? Proste. Polecam obejrzeć filmiki z ps store. To nie są jakieś lęki tylko biorą się one konkretnie z jej przeszłości.
Opublikowano 7 grudnia 201014 l Agent Jayiden przeglądając pliki, stwierdza,że morderca to biały człowiek w wieku 30-45 lat, mimo że badając miejsce zbrodni, ani przeglądając akta żaden ślad na to nie wskazywał ....a no tak, IWO mu to podpowiedział :confused: Analiza behawioralna; szacowanie wieku mordercy, rasy, ogólnych cech fizycznych na podstawie profilu psychologicznego jest dobrze znaną metodą śledczą. Przecież podkreślano to w grze. Edytowane 7 grudnia 201014 l przez Mr. Blue
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Agent Jayiden przeglądając pliki, stwierdza,że morderca to biały człowiek w wieku 30-45 lat, mimo że badając miejsce zbrodni, ani przeglądając akta żaden ślad na to nie wskazywał ....a no tak, IWO mu to podpowiedział :confused: Analiza behawioralna; szacowanie wieku mordercy, rasy, ogólnych cech fizycznych na podstawie profilu psychologicznego jest dobrze znaną metodą śledczą. Przecież podkreślano to w grze. no tak, ale przy tak znikomej ilości danych ? Poza tym określa wiek, rasę, miejsce pracy i charakter, ale nie może określić płci.... no bo wtedy gracz mógłby sobie już pewne postaci z grona podejrzanych wykluczyć i byłoby mniej ciekawie
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Profil psychologiczny określa się po metodzie morderstw, ich dacie, miejscu, ofiarach, ich stanie, wszelkich szczegółach dotyczących mordu. Na analizę behawioralną nie składają się dane fizyczne... to rozległa i bardzo skomplikowana dziedzina psychologi, lecz jak najbardziej realna. Trzeba pamiętać, że analiza tylko nakreśla osobowość mordercy. Dokładnie tak, jak jest to przedstawione w Heavy Rain.
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Profil psychologiczny określa się po metodzie morderstw, ich dacie, miejscu, ofiarach, ich stanie, wszelkich szczegółach dotyczących mordu. Na analizę behawioralną nie składają się dane fizyczne... to rozległa i bardzo skomplikowana dziedzina psychologi, lecz jak najbardziej realna. Trzeba pamiętać, że analiza tylko nakreśla osobowość mordercy. Dokładnie tak, jak jest to przedstawione w Heavy Rain. Doskonale wiem co to jest analiza behawioralna i dlatego właśnie zwróciłem uwagę na to w jak absurdalny sposób jest to w grze przedstawione.