polson 7 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Wiecie moze czy gdzies w grze mozna zmienic jezyk napisow, bo mam po angielsku...czy to zalezy od ustawien jezyka w konsoli??, gre kupilem w norwegii produkcja irlandia, wiec mam nadzieje ze bede mial jezyk polski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 locale zmien na polska (ile razy to juz bylo...) aha, nie kazda wersja ma jezyk polski (napewno nie ma go wloska i niemiecka edycja) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A wiadomo jakie języki maja te wersje(chodzi mi czy jest angielski ) bo na znanym serwisie aukcyjnym można je mieć za mniejsze pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A ja mam takie pytanie czy moce Biotyczne naprawde są takie przydatne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Bardzo, na początku może być trudno, ale po paru poziomach doświadczenia gra dzięki nim staje łatwa i przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Już pograłem troche i zobaczyłem, wybrałem Szturmowca, czyli mix żołnierza z biotykiem . Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 bardzo. gram szturmowcem i na maksa pociagnalem rzut i podniesienie:) naprawde ulatwilo mi to teraz rozgrywke...swoja droga mam pytanie bo poza 2 wyzej wyminionymi mocami biotycznymi i urokiem nie rozwijam na razie nic wiecej i mam okolo 26 punktow do wykorzystania..i nie wiem czy rozwinac pancerz do sredniego (zezre mi to lacznie jakies 10 punktow) czy nie rozwijac bo pozniej beda jakies dobre lekkie pancerze jak to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ja bym podniósł do średniego , zawsze wg. mnie to lepsze od lekkiego . Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 E tam. W póżniejszych etapach dostajesz takie lekkie pancerze, że nie opłaca się nosić nawet średnich, że o ciężkich nie wspomnę. Kolos X albo Predator L X są na tyle dobre, że o cięższych pancerzach można spokojnie zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Właśnie zamierzam kupić Mass Effect, widziałem wersję OEM na Allegro. Sprzedawca napisał, że jest po niemiecku. Czy można w tej wersji wybrać polski? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Nie. Polskie napisy są tylko w wersjach angielskich. Cytuj Odnośnik do komentarza
gaspo 0 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) witam , mam zamiar kupic Mass Effect - Edycja Kolekcjonerska cena jest okazyjna jak na limita 229zl i mam pytanie czy w limicie sa napisy w grze pl? Nie. Polskie napisy są tylko w wersjach angielskich. bo z tego co tu jest napisane to powinny byc ale nieche przeplacac a tu niebedzie napisow : / a tu link do sklepu mass efect limited Edytowane 25 Lutego 2008 przez gaspo Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) No przecież w tytule jest napisane, że PL Tym bardziej, że to z Ultimy, uważam, że spokojnie będzie PL. A propos... SASORI, ty już masz calaka? Ja sobie postawiłem to za cel, no ale to jakieś 5-6 podejść do gry. Edytowane 25 Lutego 2008 przez DaBig Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Jeszcze ma calaka... chyba 10marca pojawi sie prawdopodobnie dodatek. Kusi mnie on Jeszcze nawet raz nie skonczyłem gre a juz mnie kusi dodatek xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 A propos... SASORI, ty już masz calaka? Ja sobie postawiłem to za cel, no ale to jakieś 5-6 podejść do gry. Jeszcze nie :] Mam bodajże 840/1000 (brakuje mi achievów za dwóch kompanów, umiejętności inżyniera i kliku biotycznych, które zlałem latając adeptem), po trzykrotnym przejściu ME robię sobie kilkumiesięczną przerwę. Myślę że DLC będzie dobrym powodem, by do gry wrócić i dopiąć swego. Chyba żeby poczekać na kolejne DLC, bo coś mi mówi, że trochę ich może być. Wg zasad małegomiękkiego, w DLC twórcy gier mogą zawrzeć dodatkowe 250gs, a z tego co kojarzę, nadchodzący pakiecik ma ich mieć zaledwie 50. W każdym razie calak będzie, bo wymaga tylko sumienności i cierpliwości, nie ma tam nic specjalnie trudnego :] Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Dokładnie. Też tak sądzę, że te 50 GS to tylko taki przedsmak/rozgrzewka przed dodatkowymi 200 GS. Takie przedłużanie przygód przed kolejnym epizodem. I chyba też zrobię sobie przerwę, bo już w 3 podejściu gra coraz mniej wciąga, a nie chce się zniechęcić Cytuj Odnośnik do komentarza
slonik 1 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 A ja mam takie małe pytanko - zaliczyłem gierke raz na średnim poziomie trudności, teraz zaczyna grać po raz drugi i tu rodzi sie moje pytanie.. Czy moge ustawić poziom trudności "zabujca" ( chodzi o najwyższy jakby co ) - przy którym widnieje napis "trzeba odblokować" czy najpierw trza zaliczyć poziom przed-ostatni... Chce zaliczyć achievmenty i nie chce na darmo grać. Troche zagmatwałem , ale mam nadzieje że ktoś mi pomoże, bo nie zaczne grać zanim nie będe miał co do tego pewności... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hlipo 3 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 możesz zaczynać grę na nim Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Musisz odblokować zabójcę (przejść grę na tym poziomie), by ci się odblokował poziom "szaleństwo", na którym, też musisz zaliczyć całą grę dla achieva . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość maciek88 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Czy gra jest w stanie się spodobać komuś kto mocne akcenty SF raczej omija, nie lubi Gwiezdnych Wojen, KOTORa wyłączył po minucie grania, a jedyne ciorane "na serio" RPG to Oblivion? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tekA Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) wątpie, tu masz w sumie kotora w innym uniwersum i z elementami shootera tpp. ja z kolei morrowinda nie cierpie, kotora uwielbiam a mass effect lubie więc sam wywnioskuj. Edytowane 6 Marca 2008 przez tekA Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Czy gra jest w stanie się spodobać komuś kto mocne akcenty SF raczej omija, nie lubi Gwiezdnych Wojen, KOTORa wyłączył po minucie grania, a jedyne ciorane "na serio" RPG to Oblivion? Raczej nie kupuj. Jak KOTORA wyłączyłeś po minucie to z ME nie będzie inaczej głównie dlatego, że jest wiele elementów zaczerpiniętych z KOTORa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 zalezy... dla mnie ME to mistrzostwo swiata, a KOTORa sam za bardzo nie lubilem bo nie lubie uniwersum SW Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Nowa rasa: http://masseffect.bioware.com/galacticcodex/batarians.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tekA Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 w leksykonie była mowa o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi