schabek 5 317 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2011 A no Wiejskie Ziemniaczki rozpie.rdalają. Jadłem te nowe Lay's Htipiti i Kabanostre i z przyjemnością zjadłem dużą paczkę tego i tego ale zdecydowanie lepsze Kabanostre. Muszę jeszcze się na krewetki i ziółko zaczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2011 Ja wczoraj kosztowałem Wiejskie Ziemniaczki o smaku Żurku. Nie smakowały mi za bardzo. Tzn. smaczne były przez kilka minut, potem smak się znudził i sam kwas w ryju. Jak nie jedliście, to nie polecam :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
chaoz adrian 59 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2011 biedronkowego topy w tubie o smaku pomidorow-miazga Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2011 Jak wyglądają te chipsy z biedry, co to mają smakowac jak te laysy o smaku ostrego chilli? Byłem z dwa razy i nie mogłem znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2011 limitka byla, juz ich nie ma czarna paczka duza Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 1 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2011 w lidlu sa dobre chipsy w tubach po 1.99 taki odpowiednik balzena chipsellen czy jak sie to pisalo Cytuj Odnośnik do komentarza
Palczasty 8 Opublikowano 5 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2011 Macie sprawdzony przepis na chipsy domowej roboty, nie zawierające tej całej chemii ? Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 7 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2011 jakiej calej chemii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2011 Chemia w chipsach, znaczy się: konserwanty, barwniki, preparaty, wzmacniacze smaku i takie tam gówna niszczące zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Palczasty 8 Opublikowano 7 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2011 Wpieprzasz tylko bananowe i buraczane, że takie pytanie zadajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2011 kur.wa. obierasz ziemniaki, kroisz w plastry i wrzucasz do oleju jak frytki. wyjmujesz, posypujesz solą. voila Cytuj Odnośnik do komentarza
chaoz adrian 59 Opublikowano 7 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2011 jakiej calej chemii? glutaminian sodu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Palczasty 8 Opublikowano 7 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2011 Dobra, skończcie pitolić, dajcie dobry przepis, cobym zjadł zdrowe śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 10 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2011 Kup sobie w sklepie. To zdrowie, które zaoszczędzisz nie jedząc chemii, to stracisz wściekając się, że ci domowe nie wyszły. Wyjdzie na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 10 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2011 Jakiś czas temu jadłem Laysy prosto z pieca i rzeczywiście są dobre. Przed chwilą kupiłem sobie zwykle laysy zielone i czerwone. Zielone były ok, natomiast paprykowe weszły słabo. Coś sie zesrało w nich od jakiegoś czasu bo dawniej lubiłem je zjeść od czasu do czasu a dzisiaj było słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 442 Opublikowano 10 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2011 Jesli porównac i zielone i czerwone kilka lat temu a teraz to oba sie zje.bały to samo z fromage. A szkoda bo to dobre chipsy były Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 510 Opublikowano 10 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2011 Wiejskie ziemniaczki o smaku młodej cebulki z ogródka - bardzo dobre. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 18 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2011 pikantne czipsy z posmakiem limonki - calkiem fajne polaczenie, mi podeszlo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 18 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2011 Pierwsza partia Laysów Chilli (czarna paka) też była z limonką Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 24 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2011 te pikantno-kwasne za(pipi)iscie sie lacza z desperadosami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2011 Widziałem wczoraj w sklepie dwa nowe smaki Lay's Strong: Mocne Piri Piri i Piekielne Wasabi. Trzeba spróbować tych o smaku wasabi, bo podobno nieźle palą w gębę. Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 9 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2011 Chyba najlepszymi mięsnymi chipsami dostępnymi teraz na rynku są Lays, polędwice z cebulo Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 10 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2011 (edytowane) Widziałem wczoraj w sklepie dwa nowe smaki Lay's Strong: Mocne Piri Piri i Piekielne Wasabi. Trzeba spróbować tych o smaku wasabi, bo podobno nieźle palą w gębę. Czy ja wiem? Owszem, nawet (w miarę) smakują jak wasabi, ale tak mocne nie są. Tzn. ja wasabi jadłem mocniejsze, ale jak dla mnie są ostrzejsze od tej całej "pikantnej papryki" z tej samej serii i innych niby ostrych chipsów... Edytowane 10 czerwca 2011 przez Accoun Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 10 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2011 Jadłem ostatnio te Lays Wasabi. Zaje.biste są naprawdę. Niby ostre, ale nie do przesady. Da się je zjeść. IDEALNE do piwa, polecam! A teraz zajadam Crunchips X-cut chilli+limonka. Praktycznie nie ma różnicy pomiędzy nimi a Laysami Strong. Ot minimalny posmak limonki, który zresztą jest też odczuwalny w Laysach. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 16 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2011 Jadłem ostatnio te Lays Wasabi. Zaje.biste są naprawdę. Niby ostre, ale nie do przesady. Da się je zjeść. IDEALNE do piwa, polecam! A gdzie je można dostać? Oblatałem kilka sklepów i pusto, wszędzie tylko te Laysy ale tylko Chili, nie ma ani tych Wasabi ani Pili Tiri czy (pipi) wie jak te drugie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.