Opublikowano 15 kwietnia 201312 l ja ostatnio też jadłem te kukurydziane Sonko i są bardzo fajną alternatywą - do tego taniutkie - u mnie w osiedlowym sklepie 2zł. Z chipsów ziemniaczanych dalej pozostaje wierny paprykowym prosto z pieca Lays
Opublikowano 16 kwietnia 201312 l Wlasnie jem Sonko o smaku fromage - za(pipi)iste. I na dodatek pewnie sa odrobine zdrowsze od zwyklych chipsow. Edytowane 16 kwietnia 201312 l przez Yabollek007
Opublikowano 19 kwietnia 201312 l Ostatnio jadłem Lay's Prosto z pieca - zielona cebulka z serem. Całkiem dobre, ale paprykowe mi bardziej smakowały.
Opublikowano 19 kwietnia 201312 l Ostatnio jadłem Lay's Prosto z pieca - zielona cebulka z serem. Całkiem dobre, ale paprykowe mi bardziej smakowały. Paprykowe z pieca najlepsze chipsy w kraju.
Opublikowano 19 kwietnia 201312 l ja raz jadłam i smakowały jak wędzona ryba. Może źle trafiłam, bo inne z serii też zdarzały się gorzej doprawione, ale od tej pory nie mam odwagi znów ich kupić. Uwielbiałam pomidorowe z bazylią, ale już dawno ich nie robią
Opublikowano 7 maja 201311 l W Biedronce dwa nowe smaki Top Chipsów z serii Włoskie Smaki. Spaghetti Bolognese i Carbonara. Te pierwsze przed chwilą skończyłem i mogę powiedzieć, że są całkiem w porządku, choć rewelacji nie ma. Ot zwykły oklepany mięsny smak. Spróbować można.
Opublikowano 8 maja 201311 l Są jeszcze jedne o smaku masła costam. Całkiem smaczne. A w lidlu jak nie ma inferno tak nie ma
Opublikowano 8 maja 201311 l Moim zdaniem Crusti Croc "Inferno". Niestety, są chyba dostępne tylko sezonowo (sieć Lidl).
Opublikowano 8 maja 201311 l Top chipsy o smaku salsy sa bardzo dobre, w smaku podobne troche do moich ulubionych laysów strong chilli. A Spaghetti Bolognese smakuje jak jakis proszek z zupki chinskiej.
Opublikowano 8 maja 201311 l Skończyłem właśnie paczke z salsą, juzż dawno nie trafiłem tak smacznych czipsów z nowych smaków. Nie na temat, ale czy jakieś orzeszki w skorópce paprykowej takie jak w biedronce znajde w innych marketach? te już mi się przejadły, a oryginały za drogie:)
Opublikowano 8 maja 201311 l Top chipsy o smaku salsy sa bardzo dobre, w smaku podobne troche do moich ulubionych laysów strong chilli. A Spaghetti Bolognese smakuje jak jakis proszek z zupki chinskiej. Tak się składa, że proszek z zupek chińskich i posypka nadająca smak chipsom to bardzo podobne ścierwo, więc to nic dziwnego, że smakuje podobnie
Opublikowano 9 maja 201311 l Skończyłem właśnie paczke z salsą, juzż dawno nie trafiłem tak smacznych czipsów z nowych smaków. Nie na temat, ale czy jakieś orzeszki w skorópce paprykowej takie jak w biedronce znajde w innych marketach? te już mi się przejadły, a oryginały za drogie:) <facepalm> ontopic: tak, w innych marketach tez sa orzeszki w skorupkach, w tesco, realu itp znajdziesz takowe z firmy TIP albo Tesco Value. wiadomo, ze sa tez nic nacsy i inne z wyzszej polki.
Opublikowano 10 maja 201311 l W Biedronce dwa nowe smaki Top Chipsów z serii Włoskie Smaki. Spaghetti Bolognese i Carbonara. Te pierwsze przed chwilą skończyłem i mogę powiedzieć, że są całkiem w porządku, choć rewelacji nie ma. Ot zwykły oklepany mięsny smak. Spróbować można. Carbonara mega chvjnia. Zjadłem trochę i później cały dzień mi dziwnie po nich było. Poza tym smakują jak styropian;/ I negatywne odczucia zostały potwierdzone przez kilka osób. Także nie tylko mi nie podeszły.
Opublikowano 13 maja 201311 l Bolognese "oklepany, mięsny smak"? Mnie to raczej Cheetos keczupowe w smaku przypomina. W ogóle mięsa nie czuję...
Opublikowano 14 maja 201311 l nowe laysy widzialem, angielski bekon. Probowal ktos? Edytowane 14 maja 201311 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 15 maja 201311 l Top chipsy z biedry, coraz drozsze i mniej. Kiedys za 1.99 byla megapaka ktorej nie dalo sie zjesc na dwie osoby. Teraz placimy 2.15 i chipsow jest 2xmniej. Wszystko drozeje:(
Opublikowano 15 maja 201311 l Czekać więc trzeba na nową tanią markę. A co do bekonowych laysów to szukałem dzisiaj, ale nie znalazłem. A liczę, że będą spadkobiercą śp. laysów bekonowych .
Opublikowano 15 maja 201311 l No ja dzisiaj sobie kupiłem te Laysy, ale nie miałem czasu zjeść,a teraz jestem zbyt zapchany, by je zacząć. Leżą sobie na biurku i czekają na swoją kolej. Jutro spróbuję i dam znać, czy są dobrze. Marzę o smaku starych, brązowych lejsów ze świnką na opakowaniu. edit: Panowie, jest bardzo dobrze! Pierwszy raz od daaawien dawna zeżarłem dużą pakę chipsów na jeden raz. Otworzyłem i po kilkunastu minutach paczka pusta. Smak jest naprawdę za(pipi)iście dobry, czuć bekon (miewałem też wrażenie, że od chipsów czuć orzeszkami), nie wiem, czy to dokładnie to samo co te stare idealne lejsy, ale te dają radę. Polecam, warte wydania kabzy. Co prawda po kilku chwilach chipsów nie będzie, ale imo się bardzo opłaca Edytowane 16 maja 201311 l przez Figlarz
Opublikowano 18 maja 201311 l Pringles Pieprz i Sól. Smakują jak czipsy z pieprzem i solą. Aby osiągnąć ten wyszukany smak skład mieszanki ma chyba z 30 różnych elementów. Niezłe, ale...no kurde to tylko pieprz z solą. Edytowane 18 maja 201311 l przez Siara_iwj
Opublikowano 18 maja 201311 l Dobre są Top Chips z Biedry o smaku pomidorków, te w tubie takie. Takie lekkie są i mało tłuste.
Opublikowano 18 maja 201311 l Jem właśnie bekonowe Laysy o których pisał Figaro. Bardzo dobre. Bardzo podobne do tych starych bekonowych, może jedynie minimalnie bardziej "dymny" smak. I są bardziej chrupiące, niż kiedyś ale to na plus. Swoją drogę chyba się starzeję, bo coraz mniej czipsów mogę zjeść bez piwa. Zjem kilkanaście i mam dosyć,
Opublikowano 19 maja 201311 l Autor Ciekawe czy ten smak zostanie na stałe, czy to kolejna chwilowa propozycja.
Opublikowano 20 maja 201311 l Zakładam, że po jakiś czasie chipsy znikną z półek i zostaną oklepane cebulkowe (które btw. są wykur.wiste ) oraz paprykowe. Czekam na kolejne nowości w biedronce. Mogą znowu wrzucić topchipsowe lays strong, one dają radę. Z drugiej strony - miałem ograniczyć spożywanie chipsów
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.