Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ostatni raz zamiast wziac cos pewnego testuje nowosci, top chips hutney-smakują jak niemyta kutanga 1/10

Nie wiem jak smakuje niemyta kutanga, ale są okropne w chuj. Kwaśne i nie do wytrzymania.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 342,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

tych pringlesow octowych nigdzie nie moge znalezc - jest jakas polska alternatywa?

Opublikowano
  • Autor

Octowe pringlesy to oficjalnie smak salt&vinegar w niebieckiej tubce. Z tyłu mają napisane że są solono-octowe.

Opublikowano

Chutney najgorsze na świecie, wystrzegać się.

Opublikowano

Właśnie je sobie podjadam. Jakieś takie hmm smak jakbym znał tylko niewiem skąd. Oregano daje rade choć też szału nie ma.

Opublikowano

A te Tacos od Chio wróciły, czy lecą w wuja z nami?

Opublikowano

wujek poczytaj trochę temat, bo już było wiele razy tu pisane o tych krakersach :) tak ode mnie na szybko - obie opcje dosyc spoko, choc o wiele mocniej przyprawione niz chipsy w tych samych smakach, dlatego moga ci rozje.bac kubki smakowe

Opublikowano

Ja jadlem te krakersy ostre chilli. Do dupy. Smakują jak mydło. Pol paczki wywaliłem

Opublikowano

Do szafy?

Opublikowano

Zayebiste są, tylko nie mogę ich znaleźć. Wszędzie chrzan :/

Opublikowano

Do szafy?

tak, ale niedługo wywale do śmieci

Opublikowano

jadłem kolejny smak tych chipsów "z żaru" - żeberka. smakują jak nie-wiadomo-co, nie doszukałem sie smaku żeberek w nich

da sie jeść ale smak dosyć nieokreślony

Opublikowano

ja wczoraj probowalem nowego chipsletten, slodkie tajskie chilli. nie podeszlo mi, moze to dlatego, ze ogolnie nie przepadam za tymi chipsami, wszystkie smakuja jakos podobnie, bo to ta sama masa ziemniaczana i przyprawy nie daja sobie z nia rady. zreszta te tajskie chilli nie mialo za bardzo tego smaku, ciezko go okreslic. nie polecam.

ale za to polecam pyszne nachoski od chio. nimi sie jaram i raz na jakis czas chetnie wpier.dole paczke, bo sa po prostu genialne.

f-chio-chips-nachos-ser-maasdamer-190g.j

dokladnie te. :wub:

Opublikowano

Te nowe chrunczips bbq całkiem niezłe, szkoda, że nie mieli cebulki z grilla w mojej lokalnej biedronce.

Opublikowano

Próbowałem cebulkowe i BBQ i obydwa smaki bardzo w porządku :)

Opublikowano

Lay's Piri Piri na propsie. IMO najlepsze z tych wszystkich stronów (oprócz diabelskiego cheddara).

Opublikowano

podjadam do meczyku  te żeberka z żaru i oprócz fajnego kształtu to ch.ujnia straszna. Ciekawe jak bbq.

Opublikowano
  • Autor

bbq smaczne, ale szału nie robią. Zjadłem wczoraj trochę pringlesów cebulowych (bo innych akurat na półce nie było) i się zawiodłem. Dosyć wyczuwalny smak, ale jak na pringlesy mogło być dużo lepiej. Vinegret nadal moim zdaniem najlepsze chipsy na rynku.

Opublikowano

Lecę z krakersami od Lays. O smaku ostrej papryki - polecam, super wkręcają w chrupanie.