Opublikowano 24 kwietnia 201510 l ostatni raz zamiast wziac cos pewnego testuje nowosci, top chips hutney-smakują jak niemyta kutanga 1/10 Nie wiem jak smakuje niemyta kutanga, ale są okropne w chuj. Kwaśne i nie do wytrzymania.
Opublikowano 24 kwietnia 201510 l tych pringlesow octowych nigdzie nie moge znalezc - jest jakas polska alternatywa?
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Autor Octowe pringlesy to oficjalnie smak salt&vinegar w niebieckiej tubce. Z tyłu mają napisane że są solono-octowe.
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Właśnie je sobie podjadam. Jakieś takie hmm smak jakbym znał tylko niewiem skąd. Oregano daje rade choć też szału nie ma.
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l wujek poczytaj trochę temat, bo już było wiele razy tu pisane o tych krakersach tak ode mnie na szybko - obie opcje dosyc spoko, choc o wiele mocniej przyprawione niz chipsy w tych samych smakach, dlatego moga ci rozje.bac kubki smakowe
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Ja jadlem te krakersy ostre chilli. Do dupy. Smakują jak mydło. Pol paczki wywaliłem
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l jadłem kolejny smak tych chipsów "z żaru" - żeberka. smakują jak nie-wiadomo-co, nie doszukałem sie smaku żeberek w nich da sie jeść ale smak dosyć nieokreślony
Opublikowano 1 maja 20159 l ja wczoraj probowalem nowego chipsletten, slodkie tajskie chilli. nie podeszlo mi, moze to dlatego, ze ogolnie nie przepadam za tymi chipsami, wszystkie smakuja jakos podobnie, bo to ta sama masa ziemniaczana i przyprawy nie daja sobie z nia rady. zreszta te tajskie chilli nie mialo za bardzo tego smaku, ciezko go okreslic. nie polecam. ale za to polecam pyszne nachoski od chio. nimi sie jaram i raz na jakis czas chetnie wpier.dole paczke, bo sa po prostu genialne. dokladnie te.
Opublikowano 2 maja 20159 l Te nowe chrunczips bbq całkiem niezłe, szkoda, że nie mieli cebulki z grilla w mojej lokalnej biedronce.
Opublikowano 2 maja 20159 l To sie zgodze, te były wypas, uwielbiam słodkawy posmak BBQ, ale np dodatkowo kupiłem te o smaku żeberek i były strasznie (pipi)owe, bardziej jak jakis fromage czy cus
Opublikowano 4 maja 20159 l Lay's Piri Piri na propsie. IMO najlepsze z tych wszystkich stronów (oprócz diabelskiego cheddara).
Opublikowano 6 maja 20159 l podjadam do meczyku te żeberka z żaru i oprócz fajnego kształtu to ch.ujnia straszna. Ciekawe jak bbq.
Opublikowano 11 maja 20159 l Autor bbq smaczne, ale szału nie robią. Zjadłem wczoraj trochę pringlesów cebulowych (bo innych akurat na półce nie było) i się zawiodłem. Dosyć wyczuwalny smak, ale jak na pringlesy mogło być dużo lepiej. Vinegret nadal moim zdaniem najlepsze chipsy na rynku.
Opublikowano 11 maja 20159 l Lecę z krakersami od Lays. O smaku ostrej papryki - polecam, super wkręcają w chrupanie.