Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Grillowane warzywa strasznie się zepsuły. Mniej posypki, ogólnie gorsza jakość, jako koneser zdecydowanie odradzam. Podobnie jak te brązowe, chyba o smaku żeberek.

Kebab. Zawsze łeb mnie po nich boli i wizyta na tronie bywa wskazana. Chyba jakieś uczulenie. Anyway.... biedronkowe chipsy ostatnio (chyba od 2 miechów) zaliczyly spadek formy. suche twarde i kompletnie do kitu. Nawet smak inny.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 398 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Dobre tylko 1 dnia, biedrusia w ogóle fit produkty wprowadza. Są batony fit naładowane cukrem. Wafle ryżowe z polewą z gorzkiej czekolady. No i lody Frooli 50 kcal sztuka. Jak ktoś dba o tabelki z liczbami to może śmiało atakować. :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Crunchipsy Ostry Azjatycki Sos - sztos, polecam.

Opublikowano

Lays maxx mocno pogiete - zastosowali inny barwnik, ktory smakiem przypomina star chipsy z lat 90tych

Opublikowano

Kocham chrupeczki od chestera. Teraz jem pizzerini i ta chrupkość, wielkość chrupsa i posmak. Zaraz się porzygam.

Opublikowano

Nie ma to jak po długim czasie bez chipsów kupić paczkę strongów chilli i dostać wybrakowaną w przyprawę paczkę :/ ehh, mam nadzieję, że kupiona wczoraj w kauflandzie paczka piripiri za 3,33 mi to wynagrodzi.

Opublikowano

Odkąd laysy strong zmieniły opakowanie z czarnego na czerwone to coś się popsuło moim zdaniem, mało ostrości, mniej smaku. A tak lubilem :(

Opublikowano

Zawsze były (pipi)owe. Czipsy o smaku chili z limonką. Z (pipi)aną zieloną cytryną, (pipi)a.

Opublikowano

Lay's kiełbaska z cebulką - niby da się jeść, ale posmak i aromat bardziej przypominają mi jakąś wędzoną rybę niżeli kiełbę z cebulą. :dunno:

Opublikowano

U was też tak laysy podrożały? Przyzwyczaiłem się do 3-4zł za zwykłą paczkę 140g, dzisiaj patrzę, a tam 5,65. Z jednej strony to dobrze, bo im mniej chipsów człowiek je tym lepiej, ale zastanawiam się skąd taki wzrost ceny. Chyba że to tylko u mnie.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Moze w markecie patrzyles.

Opublikowano
  • Autor

U mnie w stokrotce 4.99 za dużą paczkę. a Za jeszcze większą 220 g - 6,49. Faktycznie droższe.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Może nie FIT bo troche tych kalorii mają, ale w smaku bardzo spoko. Ostrość dla mnie w sam raz, (słabsze od Lays strong)

Na pewno sobie kupie, bo mam mniejsze wyrzuty sumienia po takich i chcę sprawdzić inne smaki. Paczka 60g w sam raz plus koluszka Pepsi MAX :3.

http://www.prawieogarniam.pl/2016/08/chrupki-o-smaku-pieprzu-cayenne-i.html

DSCN4750.JPG

Edytowane przez Bjały

Opublikowano

Paprykowe prosto z pieca znowu mi robią wieczór. Kocham tą chrupkość i smak. Dla mnie ideał.

Opublikowano

Może nie FIT bo troche tych kalorii mają, ale w smaku bardzo spoko. Ostrość dla mnie w sam raz, (słabsze od Lays strong)

Na pewno sobie kupie, bo mam mniejsze wyrzuty sumienia po takich i chcę sprawdzić inne smaki. Paczka 60g w sam raz plus koluszka Pepsi MAX :3.

http://www.prawieogarniam.pl/2016/08/chrupki-o-smaku-pieprzu-cayenne-i.html

DSCN4750.JPG

kupiłem na spróbowanie i są w pytę, zarówno ten smak jak i paprykowe. Ciekawe czy zostaną w ofercie trochę dłużej.

Opublikowano

Nie wiem czemu lubie tak zwykle lidlowskie karbowane paprykowe ale smakuja mi niesamowicie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kupiłem w żabce niewidziane od wielu lat chio chipsy. Bardzo słabe, nie polecam. 

Opublikowano

Dalej sama sól jak w tym rzucie na biedronkę jakiś czas temu?

Opublikowano

Chipsy z biedronki to pomyłka i koniec. Nawet ukochane Sunbites nie mają tyle samo glutaminianu co wersja sklepowa. Jedynie Lays prosto z pieca papyka mi wchodzi.

Opublikowano

Chipsy z biedry sa przesolone a te z lidla wala olejem mocno. Przynajmniej ja mam takie odczucia przy jedzeniu solonych.

Opublikowano

tez ostatnio kosztowalem chio i calkowicie zmienili recepture, nie stoja obok smaku dziecinstwa - szmelc

za to w biedrze fajne promo na lays paprykowe prosto z pieca <3

Opublikowano

Chipsy z biedry sa przesolone a te z lidla wala olejem mocno. Przynajmniej ja mam takie odczucia przy jedzeniu solonych.

Skład lidlowych chipsów : Ziemniaki, oraz uwaga! 30% olej palmowy. Nie dziwota że ten tłuszczyk czuć skoro tak są nim nasiąknięte.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jadłem chipsy z serii Tesco Finest i  mi smakują.Nie wiem czy ktoś tutaj wrzucał opinie na ich temat.Dla mnie są bardzo ok.Tylko ta cena:/