Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

skuszę się dziś na te z prawej według wskaźnika powinny być ostrzejsze. 

15275f66fe434954med.jpg

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 400,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

te pepperoni to typowy kiełbasiany smak innych chipsów tylko trochę ostrzejsze. Pieprzowych nigdy nie jadłem i z tej dwójki są dla mnie lepsze. Ogólnie oba smaki nie są ostre chyba, że zlizujemy przyprawę z każdego chipsa to wtedy można coś poczuć. Żadnych nie ponowie.

dziś w biedronce widziałem dwa nowe limitowane smaki. Pikantne papryczki i żeberka barbecue. Oczywiście wielkie paki, dali by te małe do przetestowania, a tak to co wyrzucisz? no nie wyrzucisz.  

Opublikowano

dziś w biedronce widziałem dwa nowe limitowane smaki. Pikantne papryczki (...)

Kupiłem i nie są pikantne. Paprykowe czipsy, porównywalne w smaku do paprykowych Lay's MAXX, tylko że cienkie. Nic specjalnego. Do żeberkowych/kiełbasowych/gyrosowych się nie zbliżam bez względu na markę.

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem pringlesy hot&spicy i nie polecam. Prawie wcale nie były pikantne, takie bez wyrazu. Chyba oryginals najlepsze. 

Opublikowano

Zwykle paprykowe top chipsy z biedry - tfu :[ Koniec z chipsami do czerwca przynajmniej, zniechęciłem się totalnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:kaz:

złamałem się, bo zobaczyłem te laysy strongi pikantne pepperoni. bardzo ok.

Opublikowano

Słaba psycha, uzależnienie od chipsów. No nie wiem, co tak słabo...

Opublikowano

dobra zbiorcza krótka recka

3 smaki chrunczipsów które ostatno weszły

bekon - całkiem spoko, chociaż raczej nie smakują jak bekon, ale są ok

chilli - zaskoczyło mnie że mają posmak ostrych papryczek, zwykle tego chipsy mają jakiś całkowicie randomowy smak + ostrość. tutaj można wyczuć papryczki no i oczywiście jakąś ostrośc, nawet ok

hot wings - na paczce są kurczaki niczym z kfc, ale w smaku smakują bardziej jak lays kurczak w ziołach, jakiś czas temu były innej firmy chipsy które serio smakowały jak kfc, i na to liczyłem tutaj, ale jednak nie, poprostu kurczak z przyprawami, może być ale bez szału

z innej beczki

chipsy z lidla o smaku szaszłyka - jak szaszłyk to nie smaują ale całkiem przyjemne, wyrazisty smak, są spoko

wiem że wszystkie 4 opsiałem jako "całkiem ok" ale trudno mi ocenic chipsy inaczej, dla ułatwienia podam jaką mniejwiecej mam skale oceniania

- obrzydliwe , wywalam przez okno po 2 chipsach (takie były np chipsy musztardowe albo piwne)

- całkiem ok, ale nie odpowiadają temu co mają na opakowaniu (większość)

- naprawde spoko i smakują tak jak piszą (kilka razy sie trafiło coś takiego)

ta skala dotyczy nowych dziwnych smaków, a nie typowych jak solone czy paprykowe bo każdy wie jak to smakuje

Opublikowano

chipsy z lidla o smaku szaszłyka - jak szaszłyk to nie smaują ale całkiem przyjemne, wyrazisty smak, są spoko

a paprykowe smakują jak papryka? Albo cebulowe jak cebula? 

Opublikowano

A ja słyszałem, że w tle jest smak szpikulca do szaszłyka.

Opublikowano

Pojechałem przed chwilą do tesco po artykuły pierwszej potrzeby: pianke do golenia i 0.7 stocka no i oczywiście musiałem przypadkowo przejść przez stoisko z chipsami gdzie stały całe kartony cholernych pringlesow. Nie wiem co w nich jest, ale jak gdzies je zauwaze to zawsze wezme jedna paczke ;/ chyba je heroina psikaja

Opublikowano

Te szaszłykowe słone jak solniczka. Pewnie przez te wszystkie wzmacniacze smaku którymi te czipsy z lidla są mocno nasączone.

Opublikowano

Pojechałem przed chwilą do tesco po artykuły pierwszej potrzeby: pianke do golenia i 0.7 stocka no i oczywiście musiałem przypadkowo przejść przez stoisko z chipsami gdzie stały całe kartony cholernych pringlesow. Nie wiem co w nich jest, ale jak gdzies je zauwaze to zawsze wezme jedna paczke ;/ chyba je heroina psikaja

Dokładnie to samo mam. A Auchanie była promocja znowu 8,99 za paczke i druga za grosz. No i wziąłem

sześć.

Starczyły na 6 dni :lapka:

Opublikowano

We Freshmarkecie u siebie widziałem Pringlesy Fan Edition z niemieckimi zespołami: Werder Brema (smak sour cream & onion), Schalke (frytki z ketchupem) i Hamburga (pizza). 

Opublikowano

jeszcze jak

szkoda, że inne firmy nie wrzucają tego smaku na nasz rynek. W innych krajach są bardzo popularne.

Opublikowano

We Freshmarkecie u siebie widziałem Pringlesy Fan Edition z niemieckimi zespołami: Werder Brema (smak sour cream & onion), Schalke (frytki z ketchupem) i Hamburga (pizza).

To samo w Piotr i Paweł, ale ta cena 15 zł za tubę ..... xD
Opublikowano

W Almach, PiPach to przeważnie jest takie przebicie. We Freshu normalnie, około 8 złotych.

Opublikowano

w żabce też za 8