Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ostatnio widziałem/widziałam...

Featured Replies

Opublikowano

Green Lantern - słabe. Nie znam komiksu, więc obejrzałem to przez pryzmat zwykłego zjadacza chleba. Szału nie robi. Nie ma się co rozpisywać. 4/10

• Odpowiedzi 15,8 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mad Max (2015) nie rozumiem zachwytu nad tym filmem, fabuła kiepska jak cholera, niektóre efekty tak tragiczne, że aż w oczy razi (wątpię, aby taki był zamiar reżysera), główny bohater tragiczny jak

• Mad Max: Fury Road/Mad Max: Na Drodze Gniewu (2015) - Pierwsza bomba prawdy: To nie jest film 10/10. Dlaczego? O tym w rozwinięciu.   Przychodzi taki moment w życiu człowieka, że ma już dość tych ws

• Gran Torino - o ja je.be co to ma być. Przekoloryzowana twardość Clinta, chińczyk z downem (scena jak tłucze w drzwi od piwnicy to jest maciek jak malowany), zamulasta historia. Jedyny plus to chyba k

Opublikowano

Az wstyd sie przyznac, ale dzisiaj po raz pierwszy obejzalem Rockiego z 1976. Arcydzielo. 11/10.

Opublikowano

byles jedna z tych osob ktore chowaly sie przed bin ladenem?

ostatnio obejrzalem nowego allena, i zaluje.

Opublikowano

Nie, po prostu kiedys nie lubilem ogladac filmow i w ogole telewizji. Teraz nadrabiam zaleglosci. :)

Opublikowano

Transformers 3 - Lepsze niż 2 [o co chyba nie trudno]. Niektóre rzeczy w ch*j przewidywalne, niektóre nie do końca [przynajmniej na początku]. Mega efekty przy walkach i kilogramy patosu. Ja bawiłem się naprawdę dobrze i nie zasnąłem. 7+/10

Opublikowano

Rozumiem że za efekty można dać +2 do oceny ale nie + 7.

Source Code, gdyby nie zakonczenie było by 6+ a tak jest 5/10.

Edytowane przez zwolak6

Opublikowano

Transformers 3 - Lepsze niż 2 [o co chyba nie trudno]. Niektóre rzeczy w ch*j przewidywalne, niektóre nie do końca [przynajmniej na początku]. Mega efekty przy walkach i kilogramy patosu. Ja bawiłem się naprawdę dobrze i nie zasnąłem. 7+/10

dokładnie taka sama ocena Marcin .... ale jak wyjdzie kolejna czesc to juz naa bank nie obejrze .... ile mozna ogladac robotów

Opublikowano

Rozumiem że za efekty można dać +2 do oceny ale nie + 7.

Source Code, gdyby nie zakonczenie było by 6+ a tak jest 5/10.

Zależy od podejścia. Rozumiem że trzeba być trendi hipsterem i zjeżdżać wszystko co jest majnstrimem ale mi się film podobał i wystawiłem mu 7+, bo były to 2h dobrej rozrywki.

Opublikowano

Sererity row - slasher o babskim domu studenckim z grubą i starą Carrie Fisher. Kupione w saturnie na br za...25 zeta! no, spoko radosna rzeźnia z durną fabułą, jest ok.

Opublikowano

Green Lantern- obok znośnej amerykańskiej historyjki na podstawie komiksu jest to także całkiem niezłe sci-fi. Poziom mniej więcej 'Thora', czyli można obejrzeć, ale bez większego szału. 6/10

Opublikowano

Transformers 3- blond dupa mi się bardziej podoba niż Foxówna. 6-/10

Opublikowano

Paul .... świetna komedia .... uśmiałem się:> 9/10

Opublikowano

Thor - no spoko, dam 4/10

bądź litościwy ... przynajmniej 5 za natalkę :>

Opublikowano

Ja jestem w szoku, że w Thorze wystąpił Hopkins i Portman.

Skóra w której żyję. Niezły film, ciekawa fabuła i relacje między postaciami. Polecam, mimo że to nie film dla każdego. 7+/10

Opublikowano

Gniazdo świetlików- Szukałem jakiegoś dobrego wzruszającego smutnego filmu, po opiniach na forumie zdecydowałem się na to i powiem że jestem bardzo rozcarowany, nie mam pojęcia jak mozna na tym płakać, ja się ani razu nie wzruszyłem, film ogólnie dobry ale beż żadnej rewelacji i na pewno do niego nie wróce, nie wiem czy King Kong nie był smutniejszy.

Opublikowano

Gniazdo świetlików- Szukałem jakiegoś dobrego wzruszającego smutnego filmu, po opiniach na forumie zdecydowałem się na to i powiem że jestem bardzo rozcarowany, nie mam pojęcia jak mozna na tym płakać, ja się ani razu nie wzruszyłem, film ogólnie dobry ale beż żadnej rewelacji i na pewno do niego nie wróce, nie wiem czy King Kong nie był smutniejszy.

Z chinskich bajek sie wyrasta w wieku 13 lat, wiec moze to dlatego. Po prostu Jestes normalny.

Thor - no spoko, dam 4/10

bądź litościwy ... przynajmniej 5 za natalkę :>

ok, 4+

Opublikowano

A nie Grobowiec Świetlików ?

Opublikowano

Machete - uwielbiam te filmy, klimacik planet terror tylko bez żywych trupów, przerysowani bohaterowie i danny trejo jako tytułowy bohater, wgl obsada świetnie dobrana, nawet alba pasuje, akcja z podkaszarką dobra ("ja już mam dosyć")

Opublikowano

Limitless - fajny pomysł, film raczej średni. Taki watch&forget - przechodzi zupełnie bez echa i bardziej pamięta się wczorajszą rozlaną kawę niż filmik.

Do tego obejrzałem wszystkie części planety malp na blu rayu i byly wiele ciekawsze niz wiekszosc nowosci kinowych przez ostatnie 2 lata.

Opublikowano

Killer Elite - ujdzie. Ogolnie typowy film ze Stathamem chociaz troche madrzejszy, a raczej mniej-glupi od reszty. Fabula moze byc (chociaz niezle babole w paru miejscach sie zdarzaja), z poczatku troche zbyt to wszystko przesuwa sie po lokacjach (bum Londyn, bum Oman, bum Australia, bum Londyn), ale po jakims czasie sie uspokaja. Niespecjalnie aktorzy maja co tam grac i kazdy wypada dosc srednio. Odrobine wyroznia sie jedynie ten tym z Prison Brejka bo ma komiczna postac (in plus). Muzyka bez rewelki, chcialoby sie cos konkretniejszego.

Ogolnie popkorniak w (pipi), ale glowa za bardzo nie bedzie bolala po tym.

6+/10

Opublikowano

Indiana Jones i królestwo kryształowej czaszki - pierwsze pół godziny całkiem spoko, ale później już niestety nużył, przez te bajkowe motywy (pewien poziom tolerancji przekroczony), ogólnie połączenie kosmitów i majów to przesada 6/10

Opublikowano

captain america: the first avenger - ciut lepszy od thora, ale momentami tak beznadziejny, że żal du.pę ściska. za mało howling commandos (dum-dum dugan ma chyba ze dwie kwestie - skandal!), większość akcji w połowie filmu to jakieś czerstwe pseudo-teledyskowe montaże, a do tego lwia część oparta na walącym po oczach niskiej jakości CGI. na szczęście czerwona czaszka i zola pierwsza klasa - mam nadzieję, że jeszcze pojawią się w filmowym uniwersum. 5/10.