Paliodor 1 761 Opublikowano 27 września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 września 2009 Muzyka fajna, mam nadzieje, ze dodadza soundtrack do amerykanskiej wersji gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 27 września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 września 2009 Dla mnie sprzedane ;o jak nie dadzą do gry tego OST to biorę osobno >.< Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 29 września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 września 2009 A w gry NTSC można grać na PSP z regionu PAL ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 29 września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 września 2009 PSP nie posiada blokady regionalnej. Można normalnie grać w pozycje każdego regionu. Tylko save'y nie są ze sobą kompatybilne z poszczególnych wersji (zakładając, że do EU w ogóle P3P trafi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 30 września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 września 2009 (edytowane) Ciekawe - http://www.estarland.com/PSP.cat..product.34529.html Nie aby eStarland był wiarygodnym źródłem, szczególnie, że Atlus USA chyba żadnych informacji jeszcze nie podał, ale premierą w Marcu bym nie pogardził. Z drugiej strony, mają okładkę amerykańską (której sami raczej nie zrobili), więc prawdopodobnie na dniach Atlus coś ogłosi. Edytowane 30 września 2009 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 30 września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 września 2009 Jest identyczna jak japońska, wystarczyło wkleić znaczek odnośnie "zaleceń wiekowych". Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 września 2009 Widziałem raz okładkę z najazdem na female character z panoramą na miasto - wyglądała naprawdę wiarygodnie (do tego stopnia że to chyba prawdziwa narysowana przez atlus ...), ale narazie jej nie widzę nigdzie więc nie pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 30 września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 września 2009 Jest identyczna jak japońska, wystarczyło wkleić znaczek odnośnie "zaleceń wiekowych".O to mi właśnie chodziło. Z reguły sklepy tego typu nie cackają się z takimi szczegółami i wrzucają co mają albo pozostawiają bez zdjęcia. Poza tym okładka zwykłej Persony na PSP także jest identyczna w Japonii i US. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 1 października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 października 2009 Okladka calkiem fajna, a premiera w przyszlym roku bardzo mi odpowiada, bo mam dosc gier do przejscia i watpie bym mial czas na takiego pochlaniacza czasu, jak P3... Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 8 października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 października 2009 Persona BDSM... ...hot... http://www.famitsu.com/blog/p3p/1228238_2045.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 8 października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 października 2009 Mikołajowa Mitsuru z wielkim wiertłem analnym? Żółtki mogłyby jednak trochę przyhamować ze swoimi zboczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 października 2009 Łe tam Żeńska Minato lepsza . Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 8 października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 października 2009 Mikołajowa Mitsuru z wielkim wiertłem analnym? Żółtki mogłyby jednak trochę przyhamować ze swoimi zboczeniami. to wiertło to raczej jest CHOINKA Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 9 października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 października 2009 Zależy od skojarzenia. I tak wiadomo czemu ma służyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 9 października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 października 2009 Eh, nie powiem pomysl ciekawy... No ale moglem sie w sumie domyslic, ze skoro dodali zenska bohaterke to moga sie pokusic o takie ''dodatki'', w koncu to Japonczycy, a ci chyba lubuja sie w takich rzeczach o lekkim zabarwieniu erotycznym. Mi tam to nie przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 10 października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 października 2009 (edytowane) Jak komuś się nie podoba to nie musi grać, ewentualnie używać tych bonusów...proste Edytowane 10 października 2009 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 10 października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 października 2009 Podobne kwiatki były już w peesdwójkowej P3 i niestety, używanie takich kostiumów było wyręcz wymagane z racji ich zdolności zwiększających parametry postaci. Nie żeby mi jakoś szczególnie te stroje przeszkadzały, tylko trochę obciach jak matka akurat wchodzi do pokoju i widzi jak gram laską w stringach okładającą potwory wibratorem Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 13 października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 października 2009 Jak podaje ''Kontownia'' w P3 na PSP goscinny udzial bedzia miala Yukiko z P4: http://kontownia.wordpress.com/2009/10/13/przeglad-prasy-13-x/ Jak dla mnie ciekawy pomysl, jesli bedzie mozna ja miec w druzynie to z pewnoscia ja u mnie zasili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 13 października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 października 2009 (edytowane) Jak podaje ''Kontownia'' w P3 na PSP goscinny udzial bedzia miala Yukiko z P4: http://kontownia.wordpress.com/2009/10/13/przeglad-prasy-13-x/ Jak dla mnie ciekawy pomysl, jesli bedzie mozna ja miec w druzynie to z pewnoscia ja u mnie zasili. Pics or didn't happen. Już o jednej z dziewczyn stanowiących nowy Social-Link mówiono, że wygląda jak Yukiko, więc nie zdziwię się jeśli ktoś się pospieszył. Ale w drużynie? Chyba żartujesz - skąd ten pomysł? Niby jak by to miało być możliwe? Edytowane 13 października 2009 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 13 października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 października 2009 Ja nie biorę informacji z kosmosu, a że w międzyczasie pojawiło się zdjęcie: http://www.imagebam.com/image/36b09c52174811 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 13 października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 października 2009 Hm, czyli jednak. I właśnie o tej dziewczynie obok mówiono, że jest podobna. Mam tylko nadzieję, że nie będzie robione to zbyt na siłę wszystko, biorąc pod uwagę jej historię w Persona 4. PS. Z kosmosu nie, ale źródło byś mógł też podać . Już od dłuższego czasu poszukuję strony w miarę wcześnie wrzucającej skany ważniejszych artykułów nowego Famitsu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 13 października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 października 2009 Z góry sorry za off-top Moje źródła (zarówno informacji jak i skanów) to zazwyczaj 2ch.net w czasie gdy Famitsu "wycieka" we wtorki lub chińskie fora w późniejszym czasie, gdy pod koniec tygodnia pojawią się materiały z gier, które ludzi interesują mniej. 2ch to pra-źródło wszystkiego w takich przypadkach, zaś strony które wrzucają skany/zdjęcia interesują mnie już znacznie mniej więc nie potrafię Ci pomóc. Tu masz przykład jednego miejsca z 2ch gdzie można znaleźć różne cuda: http://anchorage.2ch.net/gamenews/ Zazwyczaj jednak, jeśli interesuje Cię coś bardziej konkretnego, musisz szukać gdzie indziej bo ten powyżej to taki raczej taki ogólny dział. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 13 października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 października 2009 (edytowane) Ja nie biorę informacji z kosmosu, a że w międzyczasie pojawiło się zdjęcie: http://www.imagebam.com/image/36b09c52174811 Widze, jakies nowe postaci na tym skanie. Czyzby nowe social linki (kolejne laski do haremu meskiego MC) , czy tez sa to zamienniki tych istniejacych dla zenskiej bohaterki. Hmm, coraz bardziej nie moge sie doczekac premiery... Edytowane 13 października 2009 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubzoo 0 Opublikowano 1 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2009 Miałem okazję pograć trochę w P3P i jest świetnie imo. Wiele subtelnych zmian, ale wg. mnie na lepsze (tryb eksploracji, nowa protagonistka, nowe kawałki muzyczne). Szkoda tylko, że nadal nic nie wiadomo o premierze w EU/US. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2009 No mnie najbardziej cieszy,ze mozna sterowac cala druzyna i ze dodali niektore rozwiazania z P4. A nowa bohaterka tez jest fajna Co sie tyczy wersji EU to raczej nastawialbym sie na import z USA lub zakupy na ebay... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi