Skocz do zawartości

Metal Gear Solid 4

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, wspominali o tym i dlatego niby tak długo im schodzi z tym vol2 bo nie chcą znowu odwalić kaszany

edit.cholerny bzdur

:doom:

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 241,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Coati chyba się zdenerwował i zamknął temat o MGS5.       Może ten wątek zostanie poruszony w MGS5, tak jak w trójce kryzys kubański. Snake będzie dociekał prawdy, czy to Putin z Tuskiem zestr

• A wczoraj w sumie stwierdziłem, że nie chce mi się na nich czekać, pobawiłem się z emulgatorem i zgadnij, kto dzisiaj skończył pierwszy akt Cudownie wrócić do tej gierki

• OMFG! Ja z gory przepraszam wszystkich fanow MGS, ktorzy znaja kazy detal i podniecaja sie nawiazaniami. Dla mnie cala seria nigdy nie byla niczym szczegolnym i nie bylem zadnym fanem MGS1 i 2. Dopier

Opublikowano
W dniu 29.08.2024 o 08:09, BRY@N napisał(a):

Też jestem ciekawy czy będzie bo w sumie tylko dla 4 ostatnio kupiłem PS3 żeby zagrać jeszcze raz.

To samo bym zrobil, cena ps3 smiesznie niska, w 250zl to by sie mozna bylo zmiescic juz z gra.

Opublikowano
5 godzin temu, Mejm napisał(a):

To samo bym zrobil, cena ps3 smiesznie niska, w 250zl to by sie mozna bylo zmiescic juz z gra.

Jeszcze jakbyś trafił jak ja, że zestaw z grami, gdzie później jak sprzedałem te gry to wyszły grosze za konsole z dwoma padami kamerką i dwa kontrolery move

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Też kupiłem półtora miesiąca temu PS3, żeby sobie w tego kosiora pograć. No i od tamtego czasu regularnie w to gram, mam już chyba z 60h na liczniku, robię drugie podejście na The Boss Extreme. Gra nabiera kolorków na tym poziomie trudności, walki z bossami są dużo trudniejsze, skradanie się tak samo, bo przeciwnicy widzą nas z dużo większej odległości, a ich pozawerbalna sposobność komunikowania się poprzez nanomaszyny jest znacząco podkręcona.

Aktualnie zatrzymałem się na walce z Prying Mantis i na wyższym poziomie trudności jej umiejętności faktycznie działają również na Snejka, przez co absolutnie nawet nie da się wycelować w jej stronę. Tego nie pamiętam z niższego Big Boss Hard ani z mojego pierwszego kontaktu z grą sprzed laty.

Gra się mega miodnie, właściwie to powrót do czwórki zmotywował mnie do zakupu Delty, jak również Master Collection, zastanawiam się też nad ponownym przerobieniem MGS V.

MGS4 w Master Collection vol.2 to byłby dla mnie też absolutny must have. No i jestem ciekaw, czy Konami odważy się kiedykolwiek na dużego MGS'a bez Kojimy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Drugi volumen kolekcji musi powstać. Wróciłbym do 2008 roku, gdy granie dziadkiem w nanoskafandrze było na topie. Grze oberwało się za dysfunkcję oprawy, bo rejony Bliskiego Wschodu odstają od późniejszych aktów. Dzisiaj, mam tylko YT, bo PS3 dawno sprzedane. I gierka, chyba jak żaden inny tytuł z epoki PS3 wymaga tytanicznej optymalizacji.