Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No nikt w "szanującej się diecie" nie wrzuca do menu pyz, bo notatniki ma zajęte już ryżem, piersią z kurczaka, tuńczykiem i twarogiem, tudzież owsianką. W żadnym wypadku nie neguję wartości tych dań, no ale normalny człowiek robi sobie jakąś odmianę czasami, i niekoniecznie to musi się wiązać od razu z gorszymi efektami. No ile można. Już pomijam to, że dieta na masę ma w sobie dużo elementów, które równie dobrze odnajdują się w diecie redukcyjnej u "przeciętnych" ludzi (ryż i owsianka są zawsze podawane jako zdrowsze i lepiej wpływające na zachowanie szczupłej sylwetki odpowiedniki ziemniaków i makaronu oraz płatków kukurydzianych przykładowo), chociażby dlatego, że często wpływają przyspieszająco na trawienie (co wcale takie super nie jest w przypadku niektórych osób).

Ludzie zapominają chyba, że robiąc masę nie potrzebujesz tylko białka, żeby budować te mięśnie, ale też bomby kalorycznej, żeby mieć na to w ogóle siły. Nie oznacza to, że trzeba się zapychać pączkami, ale też nie oznacza, że mamy rezygnować z połowy "normalnych" dań.

 

No i dowiem się w końcu, co jest takiego negatywnego w tych pyzach ? Idąc tym tropem, ćwicząc na siłce pasowałoby odrzucić wszystkie mączne dania.

Rozumiem cie, ogolny body building ma byc tez przyjemnoscia,a nie ciagla meka z dieta. Ale z drugiej strony szkoda zaprzepaszczac ciezkich treningow. I od razu mowie,ze rowniez nie neguje tych pyz,ale na pewno nie powinien to byc codzienny posilek.

  • Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 596,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

  • Kenny tJJger
    Kenny tJJger

    Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

  • II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Ale jesli ja jadam ryż , kurczaka i tuńczyka a potrzebny mi jest jeszcze jeden duży posiłek to chciałem spróbować pyz bo w jednej mojej porcji mają ok 20g białka i 60 węgli więc nie widziałem nic złego żeby troche na nich podjechać bo gainer narazie mi nie przechodzi. A mi na posturze kulturysty który ma klate herkulesa a mimo tego sześciopak jak bruce lee nie zależy, więc nie bede w cyklu na mase patrzył czy jem ryz brązowy czy biały bo dla mnie to pierdoły. ja narazie dąze do czegoś w ten deseń

 

tyson.jpg

Opublikowano

Ok,ale to troche swinstwo. Juz lepiej byloby jesc schabowego z makaronem.

Opublikowano

Mi tam smakują , nawet bardzo :)

Opublikowano

Ok, taki posilek nie jest wcale taki straszny, ale na Boga, odstaw je po jakims czasie.I czym je jadasz? Z ryzem (sorki jezeli juz pisales,ale nie zauwazylem).

Opublikowano

Odstawie jak juz bebechy mi wyzdrowieją i bede mógł jeść mutanta ;) Z niczym, normalne pyzy z mięsem i nic dodać nic ująć, szybki pożywny posiłek :)

Opublikowano

Gdzie masz te 20 g białka w pyzach? Mam nadzieję, że z jakiegoś dodatkowego mięsa czy sera bo jak to jest białko pochodzenia roślinnego to GL & HF.

Opublikowano

Bialko roslinne w pyzach z maki i ziemniakow? Watpie.

Opublikowano

Gdzie masz te 20 g białka w pyzach?

W pyzach z mięsem aviko

Opublikowano

Za jakas strona o jedzeniu:

 

Aviko Pyzy ziemniaczane z mięsem mrożone 500g, Cena ok 5 zl

 

Opis produktu

 

Pyzy ziemniaczane z mięsem są doskonałe w smaku i łatwe do przygotowania. To gotowe danie obiadowe, pyszne i sycące. Najlepiej smakują podane z roztopionym masłem i smażoną cebulką.

Składniki

 

Woda, skrobia ziemniaczana 13%, grysik ziemniaczany 9%, płatki ziemniaczane 9%, mięso wieprzowe 6,2%, mięso wołowe 4,4%, cebula, mąka pszenna, białka sojowe, sól, błonnik pszenny, przyprawy.

 

* Bez konserwantów

 

Wartości odżywcze

 

Białko

5,10

Węglowodany

29,90

Tłuszcz

2,30

Kcal

161,00

kJ

674,00

Opublikowano

6 pyz = 15g białka

 

Z 20 troche przesadzilem ale dużej róznicy nie ma.

Opublikowano

To temat o fotkach c'nie ?? To czemu ciągle samo biadolenie o żarciu ??

Edytowane przez _Logan_

Opublikowano

ewoluowałeś od poprzednich fot w innym temacie! xxxo.jpg

Opublikowano

Ja pier.dolę, ale tutaj chłopaki wrzucają foty progresu swoich mięsni, a nie wygibasów w pidżamie.

Opublikowano

Chłopak po prostu popadł w samozachwyt. Raz go pochwalono i mysli ,ze nadal jest fajny.

 

Akysz!

Opublikowano

Tak to nawet ja potrafię a nie trenuję żadnego Jew-jitsu ale on chyba nie rozumie i teraz da wszystkie zdjęcia na których kiedykolwiek był.

Opublikowano

No to wrzucać foty biców a nie pier,dolić o żarciu !

Opublikowano

W tekkenie zawsze wybierałeś Lawa,no przyznaj sie

Opublikowano

I co w tym złego ??

 

Macie (pipi)a bo się offtop robi. Jedno z nieco innego czasu niż 2 pozostałe:

 

75566042.jpg

 

99898962.jpg

 

71613903.jpg

 

Wiem że przy was, koksach mogę się schować ale nie zależy mi na rozmiarach tylko na rzeżbie. Ostatnio trochę zaniedbałem, ale od października znów biorę się za siebie. 69 kg + 180 cm. Może waga mała, ale zaje,biście się z nią czuje :thumbsup:

Opublikowano

No gdyby ramiona byly wieksze to by byla fajna, sportowa sylwetka. A wracaj do pyz i robienia masy. Szczerze? Ja tez wpierdalam wtedy wszystko. McDonaldy, pizzehuty i inne sraki. Zwracam uwage tylko na to zeby bialka bylo duzo. No, ale ja sie i tak nie zatluszczam tak, ze wygladam jak grubas, wiec chyba moge.

Opublikowano

logan dołoż 10 kg , no moze w porywach 15 a bedziesz wygladał idealnie (oczywiscie zachowując obecne , rzeźbowe proporcje)

Opublikowano

brakuje masy, 10 kilo miesni wiecej i wygladalbys ok

Opublikowano

No to wrzucać foty biców a nie pier,dolić o żarciu !

Przyznaj, że kręci Cię widok nagich mężczyzn
Opublikowano

Jeszcze troche pracy nad klatką i będzie bardzo ładna rzeźba. Plecy też konkret chociaz jakoś od przodu motyli za bardzo nie widać ;) Ja bym przymasował ale znowu sie zacznie temat że pyzy to świnstwo xD łapki chudziutkie popracuj nad nimi i bedzie naprawde fajnie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.