Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Powiedzcie mu to w twarz,w sopocie na molo,nie ma czasu z wami gadac,bo odwadnia organizm.Pekniecie dupy widze wszystkich,ze tak sie wytrenowac umial.Pozdro litwin wariacie jeden.

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 641 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Ja bym poszedł powiedziec w twarz ale wejscie na molo 8 zeta więc pie.rdole

Opublikowano

A czy np jak sie tylko odwodnie bez wyciecia to wejde za 4 zeta na ulgowym?

Opublikowano

nawet jakby stanal na pierwszym miejscu podium to by go z publiki widac kur va nie bylo

Opublikowano

Mam znajomka co startuje w sobote w sopocie - już wskazałem mu litiwna XD

Opublikowano

Beda sobie strzelac ze stringow?

Opublikowano

Dzisiaj go widziałem wygląda jak wrak. Odwadnia się do zawodów. Dla mnie to po(pipi)ane jest.

Opublikowano

Za udział w zawodach w polsce dostaje sie cos wiecej niz na bilet pkp klasa ekonomiczna w dwie strony?

Opublikowano

Odmawiać sobie czereśni i  seksu przez tyle lat by być na podium w sopocie,  słyszę rydwany  ognia

Opublikowano

Za udział w zawodach w polsce dostaje sie cos wiecej niz na bilet pkp klasa ekonomiczna w dwie strony?

Spełnione ambicje sportowe, choć dla mnie to już mało sportowa dyscyplina.

Opublikowano

Szkoda zachodu i flaków. No ale lajki na insta sie zgadzajo i jedynie tam mozesz zlapac jakiegos boga za rogi co Ci skapnie jakies worki z kreatyna jak bedziesz dobrze promkowal. Ale to tez huy a nie interes.

Juz lepiej yebnac te pompki w domu i pobiegac.

Opublikowano

Czy ja wiem, fajnie byłoby mieć suple i catering za darmo. Duża oszczędność i wygoda.

Opublikowano

Catering to guwno. Przez pierwszy tydzien cacy a pozniej odgrzewane guwna. No ale jak daja Ci za darmo to o tym nie wspomni zadna sprzedajna dziwka. Fakty.

Suple? No ok ale 90% to placebo. Forme zrobilem na witaminach i bialku kfd. Te nie sa drogie. Za marke nie przeplacam. Zwlaszcza ze wszystko jedzie z jednej tasmy.

A no i Ostaryna. Czyli wychodzi na to ze i tak jestem na celowniku silaczy. "ja yhmy, zrobil forme na koksach, sterydziarz yebany"

Huy ze dieta co do grama i 5,6 treniów w tygodniu. Istotne ze bral koksy ktore byly badane bo umjerali ludziki.

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

a ilu umarlo przez to, ze nie napili sie kreta albo oleju silnikowego?

Wszystko jest dla ludzi, pjona warjat!